bunu sormana gerek varmiydi sence..hangi kadin bunlari affederki..he cocugu icin veya maddi bi takim sorunlar icin barisanlar olur..ama asla affedilmez..ikiside ayni duygusal olarak aldatan kafada cinselligide bitirmistir zaten..cinsel yönden aldatanda herseyi bitirmistir...
sevipde affeden kadın yokmu allahaskına hic:) bunlardan hangisini tercih ederdiniz diye merak ettim
sevipde affeden kadın yokmu allahaskına hic:) bunlardan hangisini tercih ederdiniz diye merak ettim
yok yok ben gordum seviyorum napıyım diyipde affedenleri):
baska kadına kaptırmam deyip affedenleri:) oyuzden affeden kadın var ama yanlıs affedilmemesi gereken bir durum
Seviyorum diyenin de başka kadına kaptırmam diyenin de ben psikolojisinden şüphe ederim.. Büyük lafıma tövbe!
Olayı yarışma haline sokmanın ya da saplantılı ilişki yaşamanın bir alemi yok..
Çünkü affetmiş gibi görünse de kadının içinde açılan yaraları hiç kimse tamir edemez hele ki aynı adamla hayata devam ettiği sürece..:çok üzgünüm:
İkisi de affedilmez bir durum.Ama eşi sevgilisi aldatıp ta buna rağmen hala seviyorum diyenler,diğer kadına mı kaptırsaydım diyenleri de hayret ve şaşkınlıkla izliyorum.Ailevi ve maddi durumları olmayıp affetmiş gibi görünenleri saymıyorum.Onlar başka şartları olmadığındandır diye düşünüyorum..Empati yapmaya çalıştığımda maddi manevi desteğim olmasa,mesleğim olmasa yine ayrılmayı düşünürdüm.Çocuk bakardım,evlere temizliğe giderdim,garsonluk yapardım,merdiven silerdim yine de o evliliğe ya da ilişkiye devam etmemek için çabalardım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?