iste isin kolayına kacanlar aldatılsada adamın baskla kadına gittigini bilsede oturup evde bekliyo:)
simdi size bir soru? duygusalal altatma nedir...yani bir erkek ya da bir kadin karsi cinsle alakali aklindan bisey gecirirse aldatmis mi oluyor....?CADIARZU...iy de ama biz kadinlar hic mi dusunmuyoruz biseyler...atbi ki kotu anlamda degil bu sozlerim...ama soyle biey var ki...tv de yakisikli bir aktor gorunce,demezmiyiz ay gozleri ne guzel,ay ne yakisikli,ay ne romantik gibi sozler hic soylemezmiyiz...ve bu laflari dusunurken masum ya da degil neler geciririz icimizden..?simdi bunlari dusunmek duygusal altatmak mi oluyor,,,
bence degil....cunku duygusal altatma tam olarak su anlama geliyor benim icin....eger bir erkek duydusal anlamda karsi cinsi dusunuyorsa... o zaman esinden yada sevdiginden kopuk bir hayat yasar,esine karsi goelerini yerne getirmez,agresif davranir,itip kakar..ne bileyim hor gorur begenmez...bir anlamda birinden uzaklasirken ,digeriene ykinlasmayi hedefler...bilmem anlatabildin mi....
peki asil olarak biz kadinlar olaya ne yonden bakiyoruz.......sadece dusunmek bile aldatmak mi sayilior...oyleyle binlerce kadin binlerce defa aldatilmistir diye dusunuyorum....
tam olarak anlatamadim galiba...
ama goruslerinzi bekliyorum..hadi beni aydinlatin...
bir kadınla duygusal bir iliski icerisine girmesini duygusal aldatma olarak soyledim ben zaten tvde gordugu bir kadını begenmesini kastetmedim:)
Benim aklımın ucundan bile geçmedi.Anlattığın şey değil duygusal aldatmadan kastedilen...Güzele güzel demek yakışıklıya yakışıklı demek aldatmak diye..Nerden böyle bir şey aklına geldi ki ? Kimsenin buna aldatmak diye baktığını düşünmüyorum..Bu bir takdir etme durumudur ancak..Çok güzel çok hoşmuş demek..
Başka birine aşık olmak duygusal aldatmaktır...Bu konuda görüşlerini merak ettim.Madem aklına bu şekilde geldi..Aydınlatırmısın ?
ayy ne sacma sey..varsa öle kadinlar tabiki rencide etmek istemem ama seni aldatan birini hala ne sevmesi ya yapmayin allah askina dünyada erkekmi kalmadi bana yol vermis birinin ben hala asigim deyip pesinden gidiyim..ben ikisinide yapmam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?