Ama mesela düşünüyorum allah korusun teyzem ölse şu an ağlamam gibi geliyor, iletişimim az olduğundan mı yoksa şu an öldüğünü hayal edemediğimden mi bilmiyorum, bu korkunç derecede suçlu ve kötü biriymişim gibi hissettririyor.Herkes farklı farklı tepki verir olaylara.duygusuz demek doğru değil,insanın üzüldüğünü anlamak için salya sümük ağladığını görmek gerekmez bazı insanlar içine atar bazıları cabuk toparlar bazıları da dediginiz gibi yikilir.
Demekki siz cabuk toparlıyor mantığınızı devreye sokuyorsunuz bu güzel birşey aslında
Her insan farklı ama herkes bir akrabasınn öldüğünü düşününce hayalinde bile olsa ağlar üzülür ben sanki çok etkilenmezmişim gibi geliyorBen gibi ağlak olacağına böyle ol daha iyi güçlü olmak iyidir duygusuzlukla ilgisi yok her insan farklı
Ama ben çok büyük şeyler atlatmadım çok da ölüm görmedim bir tek dedem vefat etmiştiDuygusuz da degilsiniz kotu de degilsiniz
Ben de cocuklugumdan beri cok fazla ölüm ve kotu olay yasadim , hicbirinde de aglamadim , sadece eski esim öldugunde aglayip bir sure atlatamamistim oglumdan dolayi o kadar
Guclu bir karakteriniz var , buna uzuleceginize mutlu olun
Sizin eski eşiniz mi öldüDuygusuz da degilsiniz kotu de degilsiniz
Ben de cocuklugumdan beri cok fazla ölüm ve kotu olay yasadim , hicbirinde de aglamadim , sadece eski esim öldugunde aglayip bir sure atlatamamistim oglumdan dolayi o kadar
Guclu bir karakteriniz var , buna uzuleceginize mutlu olun
Evet bence bununla alakalı yüksek ihtimal. İkili ilişkileriniz zayıfsa sevgi bağlılık vs. duygusal olarak uzaksanız kayıpları da sizi çok fazla sarsmaz. Bende üni okurken neden ailemi özlemiyorum yoksa duygusuz muyum diye üzülüyodum evet benim de kendimde gördüğüm aynı uzaklık var ikili ilişkilerimde. Sebebi çoğunlukla çocukluk döneminde ebeveyn ilgisinin yetersiz olmasıymış, güven sevgi ve bağlılık duygusunun yerleşmemiş olması vs. Herkeste farklı bi sebep vardır tabii kendi yaşam öykünüzden çıkarabilirsiniz sebepleri. Ama yine de bu duygularınızın hiç olmayacağı anlamına gelmez. Mevcut durumunuzu bilmiyorum ama karşı cinsten birini sevdiğinizde veya bir evladınız olduğunda canlanacağını düşünüyorum o kadar da taş kalpli değilizdir bence:)Acaba bunun sebebi şey olabilir mi ben ailede iletişimi zayıf biriyim
Biz bosandiktan sonra vefat etti , tesekkur eserimSizin eski eşiniz mi öldü
Cok sasırdım gercekten
Konularınızı ve yorumlarınızı denk geldikçe okuyorum,sadece boşanmış ve yeniden evlenmiş biliyodum sizi
Basınız sagolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?