- 13 Temmuz 2018
- 2.203
- 5.080
- 158
Gayet normalsin.Merhabalar, bir süredir kafama aşırı takılan bir mevzu var, ben duygusuz muyum? Bu soru şöyle başladı, bir arkadaşımın kuzeninin başına bir şey gelmiş. Arkadaşım bunu duyunca çok üzüldü, ağladı durdu. Ben o an dedim ki benim kuzenime bu olsa ağlamazdım kesinlikle, Tabiki düşünürdüm ama etkisinde ne kadar kalırdım bilmiyorum. Ya da benim dedem öldü, ilk iki gin biraz ağlamıştım, sonra öyle çok sarsılmadım,üzülmedim galiba. Aşmak için bir zamana ihtiyacım olmadı ama çevreme bakıyorum insanlar yıkılıyor. Bazen düşününce hayatımdaki insanlar ölse mesela diye ağlarım gibi gelmiyor, neden böyleyimm bilemiyorum.böyle biri olmak istemiyorum ki sorun ne olabilir?
Gerçekten çok iyi bir bakış açısı böyle düşünememiştim aile bağlarımız çok şyi değil oturup iki laf bile edemeğimi akrabam varHic unutmam arkadasimin teyzesi olmustu. Kiz depresyona girmis aylarca hatta bir iki yil toparlanamamisti bana tuhaf gelmisti. Sonra dusundum benim teyzemle hic oyle bir bagim yoktu. Sonra dedesi oldu sonra baktim dedemle de oyle bir bag yok.
Insanlar kuzenleriyle kardes gibi oluyor oyle olunca basina gelene kat kat uzuluyosun. Bence duygusuzluktan degil de ayni hayatlariniz farkli oldugu icin tepkiler de farkli oluyo.
İnsan anne olduktan sonra duygusal açıdan değişiyor mu çok gerçektenEvet bence bununla alakalı yüksek ihtimal. İkili ilişkileriniz zayıfsa sevgi bağlılık vs. duygusal olarak uzaksanız kayıpları da sizi çok fazla sarsmaz. Bende üni okurken neden ailemi özlemiyorum yoksa duygusuz muyum diye üzülüyodum evet benim de kendimde gördüğüm aynı uzaklık var ikili ilişkilerimde. Sebebi çoğunlukla çocukluk döneminde ebeveyn ilgisinin yetersiz olmasıymış, güven sevgi ve bağlılık duygusunun yerleşmemiş olması vs. Herkeste farklı bi sebep vardır tabii kendi yaşam öykünüzden çıkarabilirsiniz sebepleri. Ama yine de bu duygularınızın hiç olmayacağı anlamına gelmez. Mevcut durumunuzu bilmiyorum ama karşı cinsten birini sevdiğinizde veya bir evladınız olduğunda canlanacağını düşünüyorum o kadar da taş kalpli değilizdir bence:)
Bende henüz tatmadım ama sevmek ve sevilmek duygusunu yakından deneyimleyebilirsniz diye düşünüyorum.İnsan anne olduktan sonra duygusal açıdan değişiyor mu çok gerçekten
Keşke olsa seansların minimum 200 lira olduğunu düşünürsek ..Cocuklugunuzda anne baba davranislarindan dolayi duygularinizi kapatmissiniz. Normal. Psikolojik destek alin imkan varsa
Başınız saolsunBen de öyle şeylere ah vah etmem. 2 dedem 1 büyükannem, amcam, annem öldü yakın olarak. Babam bypass oldu. Bunlardan sadece Annemi gömerlerken ağladım biraz sonra bi daha ağlamadım. Duygusuz değilim bence soğukkanlı ve metanetliyim bu durumlarda.
Teşekkür ederim... bence büyük acılar yaşamış insanlar akrabam hastaneye kaldırılmış, arkadaşımın kolu kırılmış gibi durumlarda çok daha dirayetli duruyorlarBaşınız saolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?