Duygusuz muyum?

Tospik06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
305
153
53
Ankara
Kızlar ben 25 yaşındayım üniversite mezunuyum ve haliyle annem evlenmemii istiyor tabi ki severek evlenmemi istiyor. Ama ben en son birine üniversite 4 de aşıktım inanın daha sonra konuştuğum hiç bir erkege asık olamadim. Çünkü üzülmek istemiyordum fakat ne kadar yanlış bir şey yapmışım son birlikte olduğum insanla bile yalnız kalmayım evleniriz diye beraberdim ve yanlış olduğunu düşünüp bıraktım onun da yanlışları vardı tabi belki ondan tam aşık olamadim ama hiç yanlışı olmadığı zamanlarda bile aşık olamadim. Hep onlara guvenme diye telkinde bulunuyordum kendime hep sakin asik olma diyordum.Belki üzülmedim hiç ağlayıp sizlamadim genel olarak mutluydum ama gerçekten aşık olmayı o kadar özledim ki. Aşık olabileceğimi hayal dahi edemiyorum artık. Nasıl o duygular geri gelir ki nasıl karşımdaki insanlara güven duyabilirim nasıl gerçek sevgiyi yüreğimde hissedebilirim. Yardım edin ne yaptıysam olmuyor olumlama dua vs ne önerirsiniz

Gerçekten duygusuz bir insan olsaydınız şimdi bunu dert edinip üzülmezdiniz. Doğru insan ve doğru zaman değilmiş demek....Yaşınız genç... Allah hayırlısını versin. Çok da üzülmeyin gençliginizin ve zamaninizin keyfini yaşayın. Arkadaşlarınızla güzel vakitler geçirin.

Arkadaslarima hep deger verdim hep yanımdalar sağolsunlar ama artık eksiklik hissediyorum ben de ne yapalım hayırlısı olsun

Insan isteme ile asik olmaz ki. Ask gelirse engel olamazsin. Demek ki sen sadece hoslanmissin. Ancak bu senin kendini zorladigin icin asik olamama durumu degil. Asik olacagin kisi karsina cikmamis bence.

Bana herkes duygusuz diyordu , ben de ben kalp degil teneke tasiyorum napayim hissedemiyorum diyordum , zamani gelince o teneke tıngırdadı . Darisi başina diyorum.

Canım bunun tavsiyesi falan yok şöyle yaparsan aşık olursun vs sevginin formülü yok. Ben 27 yaşıma kadar hayatıma hiç kimseyi almadım hatta evlenmeyi bile hiç düşünmedim insanlar benim aşık olup evlenebilecehime ihtimal dahi vermezdi. O yüzden hep bana birini tavsiye ederken mantık evliliği üzerinde dururlardı ama sonra o dik başlı her şeyi kendi halleden kimseye ihtiyacım yok diyen kız sürekli telefonlara bakar oldu ondan gelecek tek bir mesaja dahi ihtiyacım vardı
Aşık olmuştum . Ben çok şanslıydım çünkü hayatıma inandığım insandan başkası girmedi aşk peşinde kosmadim sevdiğim insan beni hiç yaniltmadi. Şükürler olsun.
Tüm bekarlar için her zaman dua ederim Rabbim herkese huzurlu mutlu yuva kurabileceği eşler nasip etsin
Size söyleyebileceğim en önemli şey içinizi donatın bol bol kitap okuyun o zaman aşık olsanız bile gözleriniz kör olmaz yani doğru görürsünüz doğru gözlem yaparsınız.
Tavsiyem üç önemli kriter ama ben bunları dostlarında da ararım
1 ahlaklı olması
2 akıllı olması
3 ilk ikisini sentezleyerek kullanabiliyor olması
Bi de naçizane tavsiyem kitap okumayanlarla evlenmeyin

Bende cok duygusuz hissederdım kendımı Allah karşıma oyle güzel bir insan cıkardı gönlümde kelebekler ucustu eskı ben hıc yok. Allah senın karsına da oyle guzel bır ınsan cıkarır ınsallah sen ıstemesende etkısı altına alır. Esımle sevgılıyken bazen kusunce aklıma eglencelı yaptıgı seyler gelırdı hıc dayanamazdm. Bana kelımelerle sevmeyı dokunarak sevmeyı her türlü sevmeyı ogrettı. Bazen degıl genelde bır müzık acar evde hem soyle hem oynarız. Bazen benı kucuk kızım dıye sever. Allah karsına güzel ınsan cıkarsın kalbını hıc bozma hep temız kalsın rabbım ona bırını cıkarır karsına senın degerını bılen

Amiinnn amiinnn teşekkür ederim duanız için

Amiinnn amiinnn teşekkür ederim duanız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…