- 19 Ocak 2011
- 13.027
- 12.856
- 298
ayy yapmayın yaa..öleyim daha ii
çocuk yapmam nişanlımdan..bu hatayıda yapacak diilim..ama şuan tekim ve istediğim gibi hareket edemediğim için çaresizim..aile desteği yok şuan,çevre baskısı ne der düşüncesi var.aslında ailem destek çıkar her konuda ama konu evlilik olunca cevreye uyarlar..küçük yer die..
tabi bu namus hakaretinide içime sindiremiorum.gerci korkunun ecele faydası yok derler ama istediğim gibi yada sizlerin söledikleriniz gibi ha diyipte boşanılmıo..nişanlıma karşı soğudum hatt bu duyduklarımdan sonra hiç görmek bile istemiorum.ancak cesaretimi toplayıpta konuşmaya karar verdiğim zaman bitek ogün karşısına çıkıcam okadar yoksa daha fazlasına dayanamam.soluğu hastanede almak istemiorum..
keşke hayatımda bi BACK SPACE tuşu olsaymış
ayy yapmayın yaa..öleyim daha ii
çocuk yapmam nişanlımdan..bu hatayıda yapacak diilim..ama şuan tekim ve istediğim gibi hareket edemediğim için çaresizim..aile desteği yok şuan,çevre baskısı ne der düşüncesi var.aslında ailem destek çıkar her konuda ama konu evlilik olunca cevreye uyarlar..küçük yer die..
tabi bu namus hakaretinide içime sindiremiorum.gerci korkunun ecele faydası yok derler ama istediğim gibi yada sizlerin söledikleriniz gibi ha diyipte boşanılmıo..nişanlıma karşı soğudum hatt bu duyduklarımdan sonra hiç görmek bile istemiorum.ancak cesaretimi toplayıpta konuşmaya karar verdiğim zaman bitek ogün karşısına çıkıcam okadar yoksa daha fazlasına dayanamam.soluğu hastanede almak istemiorum..
keşke hayatımda bi BACK SPACE tuşu olsaymış
Yaşamaya niyetli olduğunuz hayat bu değilse bir şeyler yapmak zorundasınız. Eğitimli, işi gücü olan bir kadın olarak da hayat yolunuzun daha en başında böyle bir iğrençlik karşısında susup olan bitene boyun eğerseniz sonra olacakları da hak etmiş olursunuz. Bu sizin hayatınız, ona yön verecek olan insanların seviyesiz dedikoduları olmamalı, siz olmalısınız.[/QUOTE]
En birinci, en en biririnci yorum bu bence
nişanlımı aradım teli kapalıydı bende msn den şöle bi msj attım ''acil konuşmam gerekiyor..telin hala kapalı ulaşamadım ama mutlaka yüzyüze konuşmamız gerek.sormam gereken bişey var.senden öğrenmem gerek..bugun sormam gerek olmadı yarın.ama sormam gerek.haber bekliyorum acil '' dedim.haber gelir gelmez telde değil yüzyüze konuşucam..
yarın konuşalım dio ne kadar ısrar ettiysem yarın dio..yapması gerek okul evrakları varmış..yarın konuşucaz..off elim ayağım kesildi yaa.yüreğim daraldı
elim ayağım titrio.ben daha fazla duramıcam pc başında.kötü hissediorum kendimi.k.bakmayın arkadaslar şimdilik çıkıcam.sonra yine girerim.yardımlarınız ve destekleriniz için tşk ederim
yarın konuşun
pardon da eliniz ayağınız neden kesiliyor?
siz zamanında nişan atmışsınız
zorla yüzüğü parmağınıza takmışlar
zaten hayaliniz evlenip boşanmak
o adamdan çocuk bile yapmam diyosunuz
ee ne diye nişanlınızdan korkuyosunuz
sizi terk etse, düğün bayram zaten aileniz baskı yapamaz size
çekinceniz nedir anlayamadım
sizin en mahreminize saygısızlık yapanların gönülleri ferah, vicdanları rahat hayatlarına devam ediyolar, sizin kalbiniz sıkışıyor
erkek kardeşi mi araştırmış birde :) aman ALLAH'ım diyorum sadece..Bu nasıl bir aile nasıl bir anlayış nasıl bir mantık..Benim eşim kardeşinin evleneceği kız için böyle bir araştırmaya girişse altından girer üstünden çıkardım sanırım..Çok basit insanlara gelin gideceğinin farkına varman dileğiyle ..Ama zor gibi görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?