eski erkek arkadasımla değil aynı evde yaşamak dışarıda cafede bile bile görünmüoduk..çok nadir arkadaslarla takılıoduk.benim memleket küçük yer die dışarı bile çıkamıodum..
haklısınız tabi hepiniz ama elim kolum bağlıyken yapamıorum.bi desteğim yokki..tek napıcam ki?
evlilik kolay değil diolar gözüm iice korkuo..kendim az hasarla kurtulabileceğim bi yolda yok sanırım.çünki ben bulamadım,varsada ben bilmiorum
çekindiğim bişi yok arkadasım alnım ak çok şükür..ben bu durumnun çirkinliğinden utandım.onların utanç verici davranışlarından utandım..ve lütfen konuya farklı açılardan yaklaşarak yazılarda bulunmayın..
ve diğr arkadaslar haklısınız tabi bu insanla ömür geçmez ben körü körüne hep mücadele ettim hiç bişeyin farkında olmadan habersiz bi şekilde ama artık önümü görebiliorum ve haklsınız yine o insanla yapacağım tek gelecek adliye önü olur.bitek sizler sanal ortam olsa dahi beni destekleyen ve yanımda olmaya çalışan insanlarsınız.bitek ben burdan bukadar destek gördüm saolun..ve evet yapıcam ona hem özgürlüğünü vericem hemde ailesine baştan beridir istedikleri oğullarını vericem.allaha tevvekkül ettim ne diim
yarın konuşucam ve noktayıda koyucam..
ben sıkılmadımmı sanıyosunuz,ben sineye çekerimmi sanıyosunuz ama ailem elimi kolumu bağlıodu ama dediğiniz gibi evlenince dahazor olur ayrılmak en iisi balık baştan kopsun,,,
çekindiğim bişi yok arkadasım alnım ak çok şükür..ben bu durumnun çirkinliğinden utandım.onların utanç verici davranışlarından utandım..ve lütfen konuya farklı açılardan yaklaşarak yazılarda bulunmayın..
ve diğr arkadaslar haklısınız tabi bu insanla ömür geçmez ben körü körüne hep mücadele ettim hiç bişeyin farkında olmadan habersiz bi şekilde ama artık önümü görebiliorum ve haklsınız yine o insanla yapacağım tek gelecek adliye önü olur.bitek sizler sanal ortam olsa dahi beni destekleyen ve yanımda olmaya çalışan insanlarsınız.bitek ben burdan bukadar destek gördüm saolun..ve evet yapıcam ona hem özgürlüğünü vericem hemde ailesine baştan beridir istedikleri oğullarını vericem.allaha tevvekkül ettim ne diim
ben sıkılmadımmı sanıyosunuz,ben sineye çekerimmi sanıyosunuz ama ailem elimi kolumu bağlıodu ama dediğiniz gibi evlenince dahazor olur ayrılmak en iisi balık baştan kopsun,,,
bir de ben şeyi merak ettim ya o ex erkek arkadışınız evet o benimle birlikde oldu deseydi?
böyle bir yalan söyleseydi..,
ne yanii ona inancaklarmıydı..?
yoksa sizden rapor felanmı talep etceklerdi? ne çirkin şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?