duyunca şok oldum..bu nasıl bir zihniyet

evlenirken bir düzine insanla beraber mi evleneceksin yine tek başına evleneceksin. okumuşsun kpssye hazırlanıyorsun temmuzda atanırsan maaşın olacak anladığım kadarıyla öğretmensin.

yaşadığın yer küçük bir yer olabilir sen nişanı atınca seni idam edecek ya da taşlayacak değiller.sen milletin lafına nıye bu kadar bakıyorsun sanarsınki kötü birşey yapıyorsun.

milletin ağzına bakarak hayatını 3 kuruşa harcıyorsun.

kendini az hasarla kurtarabileceğin yolu da söylüyoruz Nişanı at. bundan daha kestirme yol yok. buradaki insanların tavsiyesine güvenmelisin bence

evlenmiş boşanmış etiketi mi iyi nişan atmış etiketimi iyi ?

küçük yer dediğinde temmuzda yazarsın başka bir şehir basar gidersin daha seni kmse tutamaz.unutma sen yetişkin bir kadınsın çocuk değilsin evlen dediler evlendim boşan dediler boşandım mı diyeceksin

anne babanıda tehdit et üstüme gelmeyin bunalıma gircem de . sen de bir annenin evladı değil misin?

arkadaş siz nasıl nişanlısınız üstelik nikahlısınız.
bu olayı burda günlerdir yazıyorsun daha nişanlına soramamışsın bile.
ben anlamıyorum görüşmeden nasıl duruyorsunuz.
SENİ İSTEMEYENİ SEN NİYE İSTİYORSUN Kİ.
bak nikahın iptali diye bir durum varmış neyse araştır kurtul bu durumdan.
pasif olma.
ayrıca unutma öğretmen girdiği ortama ayak uyduran değil, ortamı kendine uydurandır.
eğitimli bir insansın sen güçlü ol.
herkesi topla bir araya sonra da kıyameti kopart.
onlara mı kalmış senin namusunun bekçiliği
offff içim daralıyor böyle mücadele edemeyen insanlar görünce.
ağlasanda yıkılsan da kendin için mücadele et.

ailenden, çevrenden çekiniyo olabilirsin ama nişanlınla niye böyle önemli bi konuyu konuşmakta zorlanıyosun ki. o senin kocan olacak böyle ciddi bir konuda susarsan hiçbir konuda söz hakkın olmaz. yarın kaynınla ve dış kapının mandalı eltinle yüz yüze bakacaksın nişanlının arkanda durması gerekiyor yoksa o insanlar çok ezer seni.konuş gerekiyosa da bitir hayatına dürüst insanlarla devam et.

geçmiş konularına baktım biraz önce de sürekli nişanlın(eşin) ile sorunların olmuş.kaç defa senden ayrılmak istemiş vs..amacı ama senden ayrılmak için bir bahane bulmak mıydı diyede düşündüm açıkçası...ve sen sürekli bir şekilde yolunda gitmeyen bir ilişkiyi sırf ele güne karşı -ailene tabi ki- yürütmeye çalışmışsın...daha önce de yani bu olaydan önce de konularının birinde geçiyor evlenip sonra boşanmak isteği! adama sürekli bblöf yapmışsın bunun dışında,ayrılıyorum senden bak diyip...o kadar temelsiz bir ilişkinin içindesin ki sırf çevre baskısı yüzünden üfleyerek gemiyi yürütmeye çalışıyorsun:26: çaresizlik tabi ki her şeyi yaptırır, fakat bunca insan kaç gündür senin konunla ilgili pek çok yorum yapıyor.evli,bekar,olgun,genç...ve çok kişi aynı görüşte farkındaysan....kendinde bazı şeylerin farkındasın sanırım,ama yüksek sesle söyleyemiyorsun..düşündüklerini temize geç bence ve oku hangi yaşanılan mantıklı? adam sana düğün bile yapmak istememiş,ve belki gözümden kaçan daha pek çok farklı durum...şimdi bir düşününce, bu yaşadıklarının komplo olmadığı ne malum??? ben geçmişinde yazdığın yazılardan yola çıkarak bunu diyorum,her şey zamanla açığa çıkar tabi ki...

benim anlatmak istediğimde bu susarak bir şeyleri kabul etmiş oluyorsun haliyle çekindiğin bir şeyler olmalı

Şimdi korkuyorsunuz ya ayrılmak için evlenince aynı eve girince zannetmeyinki ayrılmak kolay bundan bin kat daha zor olacak her şey o zaman işte toplumumuza mal olmuş müthiş damga varya dul damgası onu vuracaklar.O korktuğunuz elalem ne der çevremiz ne der olayları daha da dallanıp budaklanacak kimse size aferin kızım ayrılmışsın demiyecek Bu insanların amaçları belli sizin namusunuza laf söyletmek yoksa hiç bir kardeş,elti sonucunu bile bile bunu yapmaz yenir yutulur birşey değil çünkü bu

Ayrıca yarın konuşalım demeside ilginç )))) bu kadar ısrar ediyorsun hiç mi merak etmez benım nışanlım acaba benle bu kadar öenmlı ne konuşacak diye bu günün akşamı var gecesi var yarım saat vaktidemi yok büyük bir ihtimalle nişanlılınız biliyor bu olayı belkide o arattırdı ))) yazık nasıl yüzünüze bakacaksa

çekindiğim bişi yok arkadasım alnım ak çok şükür..ben bu durumnun çirkinliğinden utandım.onların utanç verici davranışlarından utandım..ve lütfen konuya farklı açılardan yaklaşarak yazılarda bulunmayın..
ve diğr arkadaslar haklısınız tabi bu insanla ömür geçmez ben körü körüne hep mücadele ettim hiç bişeyin farkında olmadan habersiz bi şekilde ama artık önümü görebiliorum ve haklsınız yine o insanla yapacağım tek gelecek adliye önü olur.bitek sizler sanal ortam olsa dahi beni destekleyen ve yanımda olmaya çalışan insanlarsınız.bitek ben burdan bukadar destek gördüm saolun..ve evet yapıcam ona hem özgürlüğünü vericem hemde ailesine baştan beridir istedikleri oğullarını vericem.allaha tevvekkül ettim ne diim
yarın konuşucam ve noktayıda koyucam..
ben sıkılmadımmı sanıyosunuz,ben sineye çekerimmi sanıyosunuz ama ailem elimi kolumu bağlıodu ama dediğiniz gibi evlenince dahazor olur ayrılmak en iisi balık baştan kopsun,,,

Kararınız için sizi tebrik ederim, umarım en kolay yoldan halledebilirsiniz yarın.

Çevreden gelecek tepkilerin sizi düşündürmesi çok anlaşılabilir bir şey. Kim bilir ne oldu da yarı yoldan döndü diyecekler. Ama siz evliliğinizin bütün aşamalarını tamamlayıp dünya evine girdikten bir süre sonra da boşansanız benzer bir kulp takacaklar, bunu diyecek insanlar çıkıp "anlaşamadılar demek ki, hayat işte" demeyecek, bin türlü kulp bulacak. Yani neresinden dönerseniz kârdır. Mutlaka zorlukları olacaktır, ama en azından bu şekilde hayatınızı mahvetmemiş olursunuz. Üzülürsünüz, sıkılırsınız, ama bir gün bakarsınız her şey geride kalmış, siz kendi yolunuzu çoktan çizmişsiniz.

Ayrıca "evliliğin iptali" konusunu bir araştırmanızı tavsiye ediyorum, bu konuda derin bilgim yok ama bir ihtimal bu haktan yararlanabilirsiniz, evleneli ne kadar oldu yazdınız mı bilmiyorum ama boşanmaktan daha kolaydır sanırım.

Siz zaten evlisiniz.
Nikahınızı kıymışsınız.
Evli gözükmek için illa davullu zurnalı düğün mü gerekir?
Kimliğinizde ne yazıyor?
" Evli "
Siz yüzüğü atınca biticek mi sanıyorsunuz?
Gidip dava açmanız gerekecek.
Ee?
Sürekli mesajlarınızda "evlenince, evlendikten sonra" gibi laflar edip duruyorsunuz.
Evli olduğunuzun farkına varın.
Çünkü bu adamdan ayrılıp ileride başka bir evlilik yaptığınızda bu 2.evliliğiniz olacak.
Gidip konuşun ve sizin için doğru olan şeyi yapın.
Gidip davanızı açın!
Ve bu iğrençliği bitirin artık.
Eski sevgilinizde kimseyle konuşmasın.
Dava sürecinde tanık olarak size yardımcı olsun.
Böylece tek celsede boşanırsınız.

Son düzenleme:
siz böyle bir aileye gelin mi gidiceksiniz..?
bunlar sizden ilk gece çarşafda ister..
ne tuhaf yaa nasıl utanma yok eşin olcak insanın erkek kardeşi sizin cinselliğinizi sorguluyoo ona mı kalmış..
onamı dert olmuşş
ayıptır ya

Yorum yokk..
Susmaya ve sakin durmaya devam et..
Bu susmalar yüzünden ne geliyorsa başımıza zaten geliyorr..
O kadar okumuşsun senin şimdi cahil insanlardan ne farkın kalıyorr, hakkını aramadıktan sonraa ??

eski konularına şöyle bir baktım.bu adam seni bırakır diye resmen aklın çıkmış...neredeyse kendinle zorla evlendirmişsin.

sanki sen erkeksin de o kızmış gibi...burun indirmeyen bir adam.

kusura bakma ama bu adam seni sevmiyor...ve sende bunu biliyorsun...

biraz gururlu olun ve ayrılın hiç bişey böle yaşamak kadar kötü olamaz diğer konularınızı okudum 1 gün bitti diyosun oh diyosun 2. gün gene kavgalıyız falan filan hep aynı terane kusura bakma burda sana cevap verenler boşuna vermiş ve eminimki seni istemiyorum desede sen gene evleniceksin onunla

isallah sozunun arkasinda durursun arkadasim..

Benim arkamdan böyle birşey yapacaklar hemde o aileye gelin gitmiş birisi ki nişanlımında haberi olacak duyar duymaz yanına gider yüzüğü verir birde tokat atar arkama dönmeden giderim.

çok ayıp etmişler,hiç utanmamışlar ararken.
şuanki durumunu merak ettim.ne oldu acaba.

bir de ben şeyi merak ettim ya o ex erkek arkadışınız evet o benimle birlikde oldu deseydi?
böyle bir yalan söyleseydi..,
ne yanii ona inancaklarmıydı..?
yoksa sizden rapor felanmı talep etceklerdi? ne çirkin şeyler

aman Allah'ım bu nasıl bır rezılllık
sızın namusunuz eltıye kayına dert olmus.
bu nasıl bır ıgrenclıktır yaa soklardayım resmen.
ve buna nasıl tahammul edebılıyorsunuz anlamıyorum.
boyle bır aıleye gelın gıtmeyı nasıl dusunursunuz ?
yol yakınken gerı donun kac kurtar canını derım
bu aıle ıle nasıl basedeceksın .
kayınvalıdeyı bıle gectım olaya kayınlar eltıler gırmıs .
boyle rezıllık olamaz.
''sevgılım etkı altın da kalabılır mı'' demıssınız .
elbette kalır .bugun kalmaz ıse yarın kalacaktır .
erkek mılletı cocuk gıbıdır yonetılmeye musaıttır .
ve sevgılınızı yonetmek ısteyende cok olacaktır .
hıc dusunmeden kacın!

Son düzenleme:

canım eskı sevgılıye sorabılen zıhnıyet,
ınanmaz mı elbette ınanırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…