tekim yalnızım..boşayamıorum..şimdilik yapamıorum
yok istemiorum evlenmek ..ama nişanı attığım gün ailem ısrar etti bidaha takmak zorunda kalmak yüzüğü..çevre ne der die yüzüğü tekrar taktılar parmağıma
bende istemiorum evlenmek ama bişeyde yapamıorum..cevrenin ağzı kapansın die düğünden sonra boşanmayı düşünüorum.bunu nişanlımada söledim.şuan ailem için aciz durumdayım
canım anlamadığım şey şu
sen nikahtan sonra nişanlınla birliktelik mi yaşadın? bu yüzden mi senden soğuduğunu arkanda duramayacağını söylüyorsun?
çevre ne konuşacak onu anlamadım ? neden çekiniyorsun lütfen açıkça anlat ki yardımcı olalım
ama bence evliliği iptal ettir böylece boşu boşuna dul da kalmamış olursun çünkü daha evlenmemişsiniz gerçekte.
eski erkek arkadasımla değil aynı evde yaşamak dışarıda cafede bile bile görünmüoduk..çok nadir arkadaslarla takılıoduk.benim memleket küçük yer die dışarı bile çıkamıodum..
haklısınız tabi hepiniz ama elim kolum bağlıyken yapamıorum.bi desteğim yokki..tek napıcam ki?
evlilik kolay değil diolar gözüm iice korkuo..kendim az hasarla kurtulabileceğim bi yolda yok sanırım.çünki ben bulamadım,varsada ben bilmiorum
yok istemiorum evlenmek ..ama nişanı attığım gün ailem ısrar etti bidaha takmak zorunda kalmak yüzüğü..çevre ne der die yüzüğü tekrar taktılar parmağıma
bende istemiorum evlenmek ama bişeyde yapamıorum..cevrenin ağzı kapansın die düğünden sonra boşanmayı düşünüorum.bunu nişanlımada söledim.şuan ailem için aciz durumdayım
evet doğru nişandan sonra zaten hiç mutlu olamadım..2 gün iyi gitse 3. gün mutlaka yine ağlıodum üzülüodumbu durumdan bende memnun diildim.ama nişanı atmama rağmen tekrar yüzüğü takmaları yıktı beni ve anladımki tek başıma hareket edemiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?