duyunca şok oldum..bu nasıl bir zihniyet

o zaman nişanlına (nişanlım deme aslında senin nikahlı eşin) neden çekiniyorsun?
neye inanmayacağını düşünüyorsun?
bize tam olarak anlat ki biz de o şekilde yardımcı olabilelim.

bu olaydan sonra nikahlım demek istemediğim için hep nişanlım diorum.çünki çok kırıldım..
beni bu duruma soktukları için öfkeliyim ve onların yerine resmen ben utandığım için ve bu duruma düştüğüm için utanıorum..
bunları haketmediğim için üzülüorum
namusmu ve kişiliğimi beş para ettikleri için yakınıorum ve içime sığdıramıorum..
ama öfkeyle kalkıpta zararla oturmamak için içimi döktüm buraya napayım die.yanlış bişe yapmayayım die.çünki öfke kontrolu zor bişey.yanlış karar almak istemediğim için içinde bulunduğum durumu açtım sizlere..
nişanlımdan yana sırtımı sağlam hissetmediğim için durumu nişanlıma sorup sormama konusundada kararsızım..ya nişanlımda inkar ederse yada ailesini savunursa die korkuorum tek korkum şuan bu

bende artık çekindiğin bir şey olduğunu düşünmeye başladım biz seni yargılamayız merak etme yardım etmeye çalışırız sadece...bir kadının bu duruma tepkisiz kalabilmesini inan aklım almıyor mutlaka sende birşey yapmak ıstıyorsun ama yapamıyorsun gibi geldi bana.

nişanlının haberi olup olmadığını mı sormak istiyorsun?
yol yakınken dönmek en doğrusu değil mi?
bu şekilde onunla bir evi paylaşabilecemisin?
güven olmadan, paylaşım olmadan evlilik olur mu?

bu olay zaten güven konusunuda açıga çıkaracaktır..ama korkularım olmasa
zaten soğuktuk birbirimize şimdi iyice kötü olucakolsunda bu saatten sonra bana yapılan bu hakaret akla mantığa sığmayacak kadar küstahca
o değilde ben durumu nasıl atlatıcam

en azında bu hakareti çocuğun olduktan sonra işitmedin
yüzlerini erken gördün, maskeleri erken düştü
böyle bak olaya

toparla kendini..

Her yazinda bundan bahsetmissin, guvenmedigin senin arkanda olmayan bi insanla bir omur nasil gecirmeyi dusunuyosun?
Ustelik nikahdan sonra. Cok degisti dedin, birde ustune boyle cirkef bi aile ! Bence dugun olmadan birkez daha dusun, bir omur gecmez bunlarla.

nişanlımdan yana sırtımı sağlam hissetmediğim için durumu nişanlıma sorup sormama konusundada kararsızım..ya nişanlımda inkar ederse yada ailesini savunursa die korkuorum tek korkum şuan bu

korktuğun insanla neden aynı yolda yürüyorsun? bırak şunu bunu bir kenara da bir kerede kendini için düşün?
az önce kaç yıllık dostum aradı,sesi kötü,annesinde..belli ki büyükçe bir tartışma olmuş,birikmiş herşey üst üste..evlendi evleneli(2008) evine dahi gitmedim ,eşini bir zaman sevemedim,sadece nikahta gördüm! çok seviyordu bir zamanlar göremedi ve çocukları var...bahaneler aarkasına saklanmayalım artık yaa lütfen...senin yanında şimdi olmayan bir adamla nasıl ömür boyu yürüme cesareti göstericeksin? ailesinde bunu sana yapanlar çok adice bir tavır sergilemişler,kendin kabul etmiyorsun bir de nişanlım ya onlarla aynı düşünürse diyorsun? bilemedim şimdi hangisi daha zor? sana yapılan bu muamele mi yoksa nişanlın(nikahlın) ın sana göstereceği tavır mı??

yahu arkadaşım neden korkuyorsun anlamadım ki.
en fazla nişanı atıp evliliği iptal ettirirsin.
güvenemediğin sırtını yaslayamadığın adamla niye evleniyorsun.
eline fırsat geçmiş işte dene gör bakalım nişanlın nasıl davranıyor.
düğünden sonra iş işten geçmiş olacak.

Son düzenleme:
peki eski erkek arkadasımın buraya gelmesini beklesemmi acaba.çünki' eğer sana inanmazlarsa bende geldiğimde yardımcı olurum demişti.3 kişiyi yani eski erkek arkadasımı arayan kişiyide bulup rahatlıkla sana getirirm demişti'..

arkadasim nisanlinin seni yari yolda birakcagini düsünüyorsun ve bu yüzden konusamiyorsun

ama inanmadigin birisi seni daha sonrada birakabilir ve bu sekilde nasil yasarsn...

belki cok emek harcadin bu iliski icin kabul etmek istemiyorsun...

ama bu sekilde de yasanmaz ki...

bu ufak bir sey degil ki,bu onlarinda sana güvenmedigini gösteriyor ve arastirmayi kabul edilmeyecek

sekilde yapiyorlar ki arastirma nasil olur oda ayri birsey zaten iki cift taniyorsa birbirini ne gerek var aileler

birbirini tanimiyor olabilir ailesine bakilir filan belki en fazla ama bu yapilan cok onur kirici...

ya kac kisi arastirirken eski erkek arkadasi bulur da yattiniz mi diye sorar,

hadi bu cocuk o kadar iyi niyetli olmasaydi sana karsi bir intikam pesinde olsaydi evet deseydi

ne olacakti...resmen pisi pisine gidecektin ama en azindan simdi ailenle konusmalisin ve kararini vermelisin

bu konuda nisanlinin bilgisi olsun olmasin zaten ayrilmalisin cünkü her yazinda benim yanimda olacagina güvenim yok,arkamda degil diyorsun...

bu konu disinda bile güven sorunlari varken cok zor evlenmek...

Son düzenleme:
sen,ben bile bile ateşe atlamak istiyorum diyorsun yani!!
sana inanmamışsa zaten bitmiştir her şey..şuan yaşadığın üzüntü sebebiyle,böyle düşündüğünü sanıyorum:26:

yerinde olsam bosardim hakaret davasi acardim. O adamida ailesinide hem herkese rezil eder hemde hadlerini bildirirdim.

Ilk önce eski sevgilini arayip olayi hazmedemedigini ve ailene anlatmak istedigini gerekirse ailenden örnek veriyorum ablana abine kuzenine en kötü ihtimalle anne bu durumun dogrulunu onaylarmi onu ögren. sonra annene yada ailende kendini yakin hissettigin bi büyügüne olayi anlat sonrada nisanlini ve ailesini cehennemin dibine gönder.

eger bunu yapmazsan 1 seneye kalmaz senin depresyondayim ölmek istiyorum bosanmak istiyorum gibi konu basliklarini okuruz burda benden demesi

sen bu çocukla evlenmeyi gerçekten istiyor musun? hani evlenme bak naparsın falan diye sormuyorum gercekten senin ne düşündüğünü merak ettim ona göre bir yol çizmen lazım çünkü.

yok istemiorum evlenmek ..ama nişanı attığım gün ailem ısrar etti bidaha takmak zorunda kalmak yüzüğü..çevre ne der die yüzüğü tekrar taktılar parmağıma
bende istemiorum evlenmek ama bişeyde yapamıorum..cevrenin ağzı kapansın die düğünden sonra boşanmayı düşünüorum.bunu nişanlımada söledim.şuan ailem için aciz durumdayım

Size inanmazlarsa bu nişanlılık/evlilik olayını sürdürmenin manası var mı sizce?

canım anlamadığım şey şu
sen nikahtan sonra nişanlınla birliktelik mi yaşadın? bu yüzden mi senden soğuduğunu arkanda duramayacağını söylüyorsun?
çevre ne konuşacak onu anlamadım ? neden çekiniyorsun lütfen açıkça anlat ki yardımcı olalım

ama bence evliliği iptal ettir böylece boşu boşuna dul da kalmamış olursun çünkü daha evlenmemişsiniz gerçekte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…