eski erkek arkadasımın beni aramasını nişanlıma sölemekten korkmuorum.çünki açıklayacak bi durumum varki çocuk zaten vicdan yapıp aramış ve durumu bana anlatmış durumda..bu konuda beni sorgulayamaz nişanlım..
bu olaydan sonra nikahlım demek istemediğim için hep nişanlım diorum.çünki çok kırıldım..
beni bu duruma soktukları için öfkeliyim ve onların yerine resmen ben utandığım için ve bu duruma düştüğüm için utanıorum..
bunları haketmediğim için üzülüorum
namusmu ve kişiliğimi beş para ettikleri için yakınıorum ve içime sığdıramıorum..
ama öfkeyle kalkıpta zararla oturmamak için içimi döktüm buraya napayım die.yanlış bişe yapmayayım die.çünki öfke kontrolu zor bişey.yanlış karar almak istemediğim için içinde bulunduğum durumu açtım sizlere..
nişanlımdan yana sırtımı sağlam hissetmediğim için durumu nişanlıma sorup sormama konusundada kararsızım..ya nişanlımda inkar ederse yada ailesini savunursa die korkuorum tek korkum şuan bu
evet bişeyler yapmak istiyorm ama yapamıorum
bu olay zaten güven konusunuda açıga çıkaracaktır..ama korkularım olmasa
zaten soğuktuk birbirimize şimdi iyice kötü olucakolsunda bu saatten sonra bana yapılan bu hakaret akla mantığa sığmayacak kadar küstahca
o değilde ben durumu nasıl atlatıcam
bu olaydan sonra nikahlım demek istemediğim için hep nişanlım diorum.çünki çok kırıldım..
beni bu duruma soktukları için öfkeliyim ve onların yerine resmen ben utandığım için ve bu duruma düştüğüm için utanıorum..
bunları haketmediğim için üzülüorum
namusmu ve kişiliğimi beş para ettikleri için yakınıorum ve içime sığdıramıorum..
ama öfkeyle kalkıpta zararla oturmamak için içimi döktüm buraya napayım die.yanlış bişe yapmayayım die.çünki öfke kontrolu zor bişey.yanlış karar almak istemediğim için içinde bulunduğum durumu açtım sizlere..
nişanlımdan yana sırtımı sağlam hissetmediğim için durumu nişanlıma sorup sormama konusundada kararsızım..ya nişanlımda inkar ederse yada ailesini savunursa die korkuorum tek korkum şuan bu
peki eski erkek arkadasımın buraya gelmesini beklesemmi acaba.çünki' eğer sana inanmazlarsa bende geldiğimde yardımcı olurum demişti.3 kişiyi yani eski erkek arkadasımı arayan kişiyide bulup rahatlıkla sana getirirm demişti'..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?