duyunca şok oldum..bu nasıl bir zihniyet

durumunuz üzücü gerçekten ,ayrılmaya karar vermişsiniz.umarım bunu yaparsınız .eski konularınıza baktım,bu adam sorunlu bir karakter.......sakın evlenince,aynı evde olunca düzelir demeyin,şu an yaptıklarının 10 katını yaşatır size.kendize bir iyilik yapın ve yol yakınken dönün

içinden çıkılıcak gibi değill ama şunu bil sonuna kadar okudum ve sana hak veriyorum

çünkü bu devirde kiminn ne yapacağı belli olmazz

hani derler ya çiğ süt emmişş böyleleride varr maleseff

ve ne yazıkki sana denkk gelmişş

öncelikle sana şunu söylemek istiyorum bırakamıyorum diyorsun ya o konudada haklısın öyle burda söylendiği gibi al başını gitt ne çekiceksin bu adamıı evlenirsen ailesii daha çok eziyett eder falan gibi laflarada kulak asma çünküü

zaten nikahh kıyılmış bunları konuşmakk manasızz

bi süre bekle artıkk düğünn dernekk ne yapılacaksa

yanlış anlamadıysam tayininn çıkacakk memurr olcaksınn bu en güzeliii boşan eşinden ve kendine yepyeni bir hayatt kurr başka bi şehirde ailenden ve bütün bu çirkin insanlardan uzakta hiç korma

kendinii işine verdiğinn zaman bi süre sonra ne kadar hafiflediğini görüceksinn inan bana

ve şunuda unutma hayatında illaki bi başkasıı olacakk belki bu fikir sana çok uzak geliyorr ama

hayatına girecekk insan bütün yaşadığın çirkinliklerii bilsinn öyle biri olsun ki hem dostt hemm sevgilii hem eşş ( böyle erkekelrde varr bunada inan)

şimdii çıkmam gerekiyor ama devam edeceğim..

Hemen ve derhal kaçın. Ne bir daha yüzlerini görün o insanların ne seslerini duyun. Eşiniz dahil.
Münasebetsizler.

Son düzenleme:

Hayatım boyunca kk'da bu kadar saçma sapan bir öneri okudugumu hatırlamıyorum..

Bence siz devam etmeyin. Kalsın bu yorum burda... Sadece nihakı var kızın, evlensin birlikte olsun sonra da boşansın dimi :S Kanımı dondurdunuz....

nikah olmuş ama formaliteden olmuş yani çevredeki çoğu insan bilmiyo bile sözlüyken çevre duyacak diye çekiniliyosa evlenince çok daha zor olur. kimsenin ilişkisini eleştirmek bana düşmez ama arkadaşım bence sen bu ilişkide zaten mutsuzsun. zoraki birliktelik, nişanlılık gibi geldi bana.nişan atmak hiç kolay değil ama boşanmak daha da zor bir de çocuk olursa belki mutsuz bir evliliği sürdürmek zorunda kalacaksın. sen şimdi bekarsın boşanmak kolay geliyo. eskiden ben de öyle düşünürdüm anlaşamazsam boşanırım ne olacakki diyodum ama insan öyle bir çıkmaza düşüyoki hiçbirşey uzaktan göründüğü gibi olmuyo. burda birsürü insan aynı fikirde ve tecrübeli insanların fikirlerini yabana atma. tabi bu insanla evlenirsen de inşallah bizim dediğimiz gibi olmaz ve mutlu olursun. Karar senin, hayat senin.

aynen katiliyorum,sizin yorumunuzdan sonra baktimda dediginiz gibi,birde nisan atmis arkadas ama ailesi yüzünden birlestigini degil yeniden bir sans icin yoldugunu yazmis

baska yazdikalrinda varsa bilmem,ama sanirim ayrilmayacak nisanlisi bilse bile,zaten ayrilmak gibi bir niyeti diger konularindan anlasildigi üzere

Ben olsam şöyle yapardım, bu sorunun cevabı evette hayırda olsa.

o abiyle yenge müsvettesinin karşısına geçip evet biz birlikte olduk, ne oldum şimdi ben ? namussuz muyum ? ya da hükmüm nedir, ne ceza keseceksiniz ? derdim. Ayrıca abiyi hadi anladımda yenge kimdir ya, kusura bakmayaında hangi dağın köpeğisin sende vazgeçirmeye çalıışıyosun, namus dediğin nedir ki 2 bacak arası mı ? yoksa dilden çıkan iftira mı ? yazık ...

yorumunuza katilmiyorum...
aralarinda birsey gecmemis sadece bir nikah dügün olmadan bosanirsa tekrar hayatina gayet guzel devam edebilir,
baska sehire gitmesine ne gerek var,ailesinden uzaklasmak neyin nesi...

bekledim gelmedi konuşmaya..yaklaşık bibucuk saat cafede bekledim.sonra aradım telide kapalıydı..bende evine kadar gittim çünki kararlıydım..ama evdede yoklardı.
sonra abisiyle yengesinin çalıştığı üniye gittim onlarda benden yarım saat önce izin almış çıkmışlardı..ya deli oldum resmen..bekliim dedim belki gelirler die,45 dk boyunca bekledim yok gelmediler.bidaha nişanlımı aradım teli açıktı nerdesin bibucuk saattir bekledim dedim işim vardı dedi.gel fazla zamanını almam emaneti vercem dedim bunun içinse hayır hiç gelmiorum dedi..
sonra artık ne düşündüyse beni aradı 10 dk sonra tmm geliorum nerdesin dedi cafeye gidiyorum oraya gel dedim..gittim tekrar bekledim ama yine gelmedi.aradım yine teli kapalıydı
ayy çok sinirlendim yaa

Gelmeye tenezzül bile etmedi yani :S

İnsan gelemiyorum işim var diye haber verir bence gerçekten sorunlu insanlar biran evvel yol ver gitsin.

yüzügü verecegini anladi sanirim

kızma ama kişiliği oturmamış, laf söz geçmez bi adam bu. eski erkek arkadaşınla konuşulduğunu da biliyo yoksa insan merak etmez mi ne konuşacağınızı. ciddiye bile almıyo çocuk gibi tel kapatmalar filan. ben gıcık oldum burdan.

geleceğim diyen insanın saatlerce gelmemesi
evde hiç kimsenin olmaması
evli çiftin izin alıp beraberce haftaiçi mesai saati gitmesi
tekrar arayıp geleceğim diyen adamın tekrar gelmemesi

oldukça ilginç bir tesadüfler zinciri

buradaki genel kanı, nişanlınıza hesap sormanız yönündeydi
siz neden olayı hemen emanet iadesine çektiniz ki :44:

Son düzenleme:
ailenle konustun mu bu durumu,

bana sen birseyleri yanlis yapiyorsun gibi geliyor..

tamam normal sartlarsa ciftler nisani atmaya karar verir atar aileler belki sonradan duyar,

ama ortada cirkin birsey var ailenizin haberi yok gibi hala,ben gercekten yaptiklarinizinda farkinda oldugunuzu sanmiyorum...

sen madem konussanda konusmasanda bu isi bitireceksin sen ne diye pesinde kosuyorsun...

annene-babana anlat bitti madem onlar arasin ailesini böyle böyle...

sizin isiniz bana cok karisik geliyor

ya sen konusamdan adama yüzük verecegini ima etmissin cidden hic anlamiyorum madem karar bu yöndeydi gittiginizdede yüzük verecektiniz

ailen halletsin..

ya da benim düsüncem yanlis henüz evli-nisanli vs degilim ama su yasadginiz olaylari ben yasasaydim hic düsünmeden bitirdigime emin olup

direk harfi hafine aileme anlatirdim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…