ee napıyım ben yaa???:26:
çünki bırakmayıda düşündüm..hem bişekilde yanıma gelmesini sağlamam gerekiodu..çünki beklemem uzun sürmüştü bi şekilde yanıma gelmesi gerekiodu benimde ilk aklıma emaneti geldi yani yüzüğü( artık yüzüğü emanet gözünde görüyorum) gerci o emanet diince ne anladı onuda bilmiorum..ama gelicem dedi gelmedi..
çünki bırakmayıda düşündüm..hem bişekilde yanıma gelmesini sağlamam gerekiodu..çünki beklemem uzun sürmüştü bi şekilde yanıma gelmesi gerekiodu benimde ilk aklıma emaneti geldi yani yüzüğü( artık yüzüğü emanet gözünde görüyorum) gerci o emanet diince ne anladı onuda bilmiorum..ama gelicem dedi gelmedi..
nişanlımın bu adilikten haberi olup olmadığını henüz bilmiorum..eğer haberi varsa 2 katına çıkacaktır ayrılma sebebim.zaten ilkleri madde gibi sıralanır problemler..
ve aileme daha açılamadım .nişanlımla konuşup,abisi ve yengesiyle konuşup,sonra aileme anlatmayı düşünüorum.gerci bu sıralamam ne kadar doğru oda kesin diil..hepinizin tavsiyelerini ve önerilerini tek tek okuyorum..ama şuan sağlıklı düşünemiorum ve farkındayımda.ama bazılarınız iice kafamı karıştırdı.yorumlarınız bi iyi bi kötü oluo..tmm tek ortak nokta ayrılmam konusu ama diğerlerini hiç anlamadım:26:
yoo aileme daha açılmadımm..
biz severek evlendik.çünki en başlarda gayet ii,sevecen ve bir dediğimi iki etmezdi bende ii eş dedim ideal eş dedim ve evet dedim..ünide 2 hafta çıkmış ayrılmıştım..sonra ayara 4 yıl girdi tekrar birleştik ve birleşmeenin ardından 6 ay sonra sözlendik sonrada nişan falan..
nişanlım nişandan sonra değişti..atanmasından sonrada iice farklı bi kalıba girdi daha kötü oldu..tartışmalar falanda derken iice koptuk birbirimizden..
beni ailesinin istemediğini tabiki bilmiodum bilseydim evet dermiydim ..bukadar süre uzatırmıydım.hiç yüzüğü takmadan sırtımı dönerdim..
yoo aileme daha açılmadımm..
biz severek evlendik.çünki en başlarda gayet ii,sevecen ve bir dediğimi iki etmezdi bende ii eş dedim ideal eş dedim ve evet dedim..ünide 2 hafta çıkmış ayrılmıştım..sonra ayara 4 yıl girdi tekrar birleştik ve birleşmeenin ardından 6 ay sonra sözlendik sonrada nişan falan..
nişanlım nişandan sonra değişti..atanmasından sonrada iice farklı bi kalıba girdi daha kötü oldu..tartışmalar falanda derken iice koptuk birbirimizden..
beni ailesinin istemediğini tabiki bilmiodum bilseydim evet dermiydim ..bukadar süre uzatırmıydım.hiç yüzüğü takmadan sırtımı dönerdim..
Sizin o sevdiğiniz adam sizi bugün saatlerce bekletti! Siz ölüyor olabilirdiniz, canınız sıkkın olabirdi!
Nasıl bu kadar rahat davranıyorsunuz ben anlamıyorum :S
nişanlımın bu adilikten haberi olup olmadığını henüz bilmiorum..eğer haberi varsa 2 katına çıkacaktır ayrılma sebebim.zaten ilkleri madde gibi sıralanır problemler..
ve aileme daha açılamadım .nişanlımla konuşup,abisi ve yengesiyle konuşup,sonra aileme anlatmayı düşünüorum.gerci bu sıralamam ne kadar doğru oda kesin değil..hepinizin tavsiyelerini ve önerilerini tek tek okuyorum..ama şuan sağlıklı düşünemiorum ve farkındayımda.ama bazılarınız iice kafamı karıştırdı.yorumlarınız bi iyi bi kötü oluo..tmm tek ortak nokta ayrılmam konusu ama diğerlerini hiç anlamadım:26:
ben artık anlamaya çalışmıyorum elmayracım, biz bişey diyince erkekler iyice kıymete biniyo, aslında o kadar kötü biri değil aslında onu demek istemedi aslında suçlu benim hakettim vs...
usandım artık bi daha dünyaya gelirsem erkek olmak isticem ve böyle kadınlar bulcam kendime :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?