duyunca şok oldum..bu nasıl bir zihniyet

çünki bırakmayıda düşündüm..hem bişekilde yanıma gelmesini sağlamam gerekiodu..çünki beklemem uzun sürmüştü bi şekilde yanıma gelmesi gerekiodu benimde ilk aklıma emaneti geldi yani yüzüğü( artık yüzüğü emanet gözünde görüyorum) gerci o emanet diince ne anladı onuda bilmiorum..ama gelicem dedi gelmedi..

yarın buluşursunuz??

sizin aranizda zaten hersey bitmis yani olay bir tek eltinlerin yaptigi durum degil,
sizin aranizda bir bag yok gibi geldi nisanlin yada esin herneyse o kadar saat seni bekletip,
gelicem deyip gelmeyip telefonlarini kapatip yani bu iliski zaten bitmis

ailenize dediniz mi yahu valla catladim bir cevap yok...

madem kararlisiniz aileniz cözsün gerisini..

ya ben mi yanlisim biri dogrusunu söylesin...

Konunuzu takip ediyorum.
Bugün yazmaya karar verdim.
Ben olsam şu saatten sonra aramazdım.
Arayıp da kendisini bir şey sanmasına izin vermezdim paşazadenin.
Ne demek canım. Yaptığı resmen terbiyesizlik.
Yok edin, silin gitsin.
Kendinizi daha fazla üzmeyin.
Çünkü siz aradıkça kaçacak hazret. Siz üzülecek ve kendinize güveninizi kaybedeceksiniz.
Artık kadınlık gururunuz devreye girsin biraz.
Zaten merak eden, değer veren adam bunca talepten sonra ilk fırsatta yanınıza koşar.

alk gecmis sayfalarda belki sorulmustur konuyu takip ediyorum ama arada kacmis olabilir,
siz severekmi evlendiniz görücü usulu falan mi?
nisanlinla aranda sorunlar varmiydi zaten yoksa mevzu birtek eltinlerin yaptigimi,
ne kadar süredir birliktesiniz evlenmek icin ne zaman karar verdiniz,
ailesinin seni istemedigini biliyormuydun ?
sanirim birbirinizi yeterince tanimadan acele verilmis bir karar,
yaslariniz kac cok soru sordum ama :18:

nişanlımın bu adilikten haberi olup olmadığını henüz bilmiorum..eğer haberi varsa 2 katına çıkacaktır ayrılma sebebim.zaten ilkleri madde gibi sıralanır problemler..
ve aileme daha açılamadım .nişanlımla konuşup,abisi ve yengesiyle konuşup,sonra aileme anlatmayı düşünüorum.gerci bu sıralamam ne kadar doğru oda kesin diil..hepinizin tavsiyelerini ve önerilerini tek tek okuyorum..ama şuan sağlıklı düşünemiorum ve farkındayımda.ama bazılarınız iice kafamı karıştırdı.yorumlarınız bi iyi bi kötü oluo..tmm tek ortak nokta ayrılmam konusu ama diğerlerini hiç anlamadım:26:

Neyi anlamadın yahu? Evlen, birlikte ol, boşan diyenler mi kafanı karıştırdı :S

gerçekten ayrılmayı düşünüyomusunuz, yoksa ben aşığım ayrılamıyorum mu diyosunuz onu da geçtim siz bu konuyu nişanlınızla konuşmayı gerçekten istiyomusunuz tepkisinden mi korkuyosunuz. böyle bir durumda insan sinirlerine hakim olamaz bağırır çağırır ne bileyim bişeyler yapar ama suskun kalmaz diye düşünüyorum ben ayrılık düşünmese bile bişeyler yapar

konu sahibinin serin kanlılığı beni deli etti yaa. nasıl bu kadar sakin olabiliyosun arkadaşım. ben olsam çoktan ortalık alev almıştı ki yap artık bunu. bi ayaklansınlar bi telaş olsunlar. zaten bitmiş ailene anlat herşeyi. bu ne bee. sinir bana geldi valla,.
hala napıcam diyosun canım benim daha neyi ne için bekliyosun anlamadım ki adam gelmeye bile tenezül etmemiş sen napimm diyosun yazık etme kendine koyver ipleri ne halleri varsa görsünler..

yoo aileme daha açılmadımm..

biz severek evlendik.çünki en başlarda gayet ii,sevecen ve bir dediğimi iki etmezdi bende ii eş dedim ideal eş dedim ve evet dedim..ünide 2 hafta çıkmış ayrılmıştım..sonra ayara 4 yıl girdi tekrar birleştik ve birleşmeenin ardından 6 ay sonra sözlendik sonrada nişan falan..
nişanlım nişandan sonra değişti..atanmasından sonrada iice farklı bi kalıba girdi daha kötü oldu..tartışmalar falanda derken iice koptuk birbirimizden..
beni ailesinin istemediğini tabiki bilmiodum bilseydim evet dermiydim ..bukadar süre uzatırmıydım.hiç yüzüğü takmadan sırtımı dönerdim..

Sizin o sevdiğiniz adam sizi bugün saatlerce bekletti! Siz ölüyor olabilirdiniz, canınız sıkkın olabirdi!

Nasıl bu kadar rahat davranıyorsunuz ben anlamıyorum :S

yinede aceleyle verilmis bi karar olmus sizinki,
keske nikahida önden kiymasaydiniz,
neyse hakkinda hayirlisi olsun,
ayrilman en mantikli cözüm,
bu kadar seyden sonra istenmedigini bildigin eve gelin gitmek istemezsin herhalde,
ki nisanlininda bayagi degistini soyluyorsun ömür boyu mutsuz olacagina biraz üzülüp unutup devam edersin hayatina...

bu arada nisanlini simdi tekrar aradinmi,
yada o sana geri dönüs yapti mi ?

Sizin o sevdiğiniz adam sizi bugün saatlerce bekletti! Siz ölüyor olabilirdiniz, canınız sıkkın olabirdi!

Nasıl bu kadar rahat davranıyorsunuz ben anlamıyorum :S

ben artık anlamaya çalışmıyorum elmayracım, biz bişey diyince erkekler iyice kıymete biniyo, aslında o kadar kötü biri değil aslında onu demek istemedi aslında suçlu benim hakettim vs...
usandım artık bi daha dünyaya gelirsem erkek olmak isticem ve böyle kadınlar bulcam kendime :)

iyi de alk,sen bildiğini okumuşsun hep!
adam seni istemiyorum demiş sen kendine çekmek için her şeyi yapmışsın zaten..
kafanı karıştıran nedir? burda konu açılır kafa karışıklığını bir nebze olsun gidermek için.
yoksa buraya yazan,konu açan insanların sanmıyorum ki pek çoğu en başta ne düşünüyorsa
sonrasında da belki biraz farklı olarak aldıkları kararda ilerliyorlar burda ama farklı bakış açılarına
sahip insanların düşüncelerini harmanlamak,görülemeyeni görmek belkide...ama sen ısrarla bu adam için mücadele vermişsin.
sen de biliyorsun bunu..görüşmek istemiyorum,ayrılalım dediği zaman konu açmışsın,
bu hareketine karşılık ne yapabilirim,nasıl blöf yaparım diye! sizin kağıt üzerindeki evliliğiniz devam ediyor
onun dışında hiç bir bağınız kalmamış,bu doğrultuda düşünmen gerek burdan bakıldığında naçizane düşüncem bu:26:

ahahahah ben de biriyle evlenicem onu dövücem dövücem sonra da seni seviyorum dicem bu kadar basitmiş demek

Ben de pes etmek üzereyim canım, az kaldı

hayır sevdiğimden dolayı beklemezlik yapmıorum..okadarda diil..bana cesaret gerekiodu saolun cidden onu sizlerle buldum kararım net ve kesin...ısrarla bugunu bekledim..kafamda kelimeleri sinirden dolayı yutmıyım die iice tasarlamıştım bile ama beyzade gelmedi
evet nişanlımı sevmiorum çünki çok çirkin yanlarını gördüm oda bilio farkında olduğumun ama ailem içinde yüzüğü taktığımı ve ailemi hiç bişekilde üzmeye yanaşmayacağımıda bilio.belkide bunun için bukadar rahat ancaaakk ortada namus kavramı varsa haklısınız sessiz kalmamla olmaz..benim yalnızca cesarete ve net karara ihtiyacım vardı..
nişanlımla konuşmadanda aileme anlatamam şuan ,öğrenmem gerek onunda haberi varmıydı ki eğer varsa yaradanından bulsun..
ben bugun adliyeyede gittim .adliyede çalışan katip bi arkadasım var o detaylı anlattı süreci.hiç bi zorlukta görmedim biraz oda cesaretlendirdi rahatladım..çünki ilk kez yaşayacağım şeyler bilmem etmem,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…