ahahahah ben de biriyle evlenicem onu dövücem dövücem sonra da seni seviyorum dicembu kadar basitmiş demek
Ben de pes etmek üzereyim canım, az kaldı
yani diyorum ki hepimiz farklıyız farklı şehirlerde farklı ailelerde kültürlerde yetişmişiz...ama hayır yaa bazı şeylere verilecek tepki ortaktır hayat tarzıyla ilgisi yok
ayy ne diosunuz yaa ne serin kanlılığı ne rahatlığı.benim yerimdemisinki benim yaşadıklarımımı yaşıosunki asıl siz bukadar rahat konuşuosunuz..beni pc başında görebiliomusunki ,ne haldeyim görebiliomusunuz..benim yaşamımı mı yaşıosunki bukadar ileri konuşabiliosunuz..
rahat olsam burda ne işim var,sağlıklı düşünebilsem yada içime yedirebilsem neden burda içimi dökeyim..
hayır aramadı..ama ben geldiğimden beridir arıyorum teli bi açık bi kapalı..yarın semineri var yakalırım orda..inşallah konuşucam
bukadar rezilce bişeyi ailemle şimdi paylaşamam.buna ben bile utanırken bunu anlatmaya kalkışamam..
ve evet haklsınız susmamak gerek ve ezdirmemek gerek..allah razı olsun,,,
bukadar rezilce bişeyi ailemle şimdi paylaşamam.buna ben bile utanırken bunu anlatmaya kalkışamam..
ve evet haklsınız susmamak gerek ve ezdirmemek gerek..allah razı olsun,,,
bugun eltim ve buyuk kaynımın benim nişanıma 2 gün kala biri aracılığıyla eski erkek arkadasımı aratıp cinsel ilişkiye girip girmediğimi sordurmuşlar..duyunca kendimi tutamadım kendimi okadar sıkmışımki bayılmışım sonradan hareketsiz bi şekilde kalmışım kendime geldiğimde sanki şuurumu kaybetmiştim..beni istemeye gelmeden öncede kaynım ve yengesi nişanlımla tartışmışlar yapma etme die.ama nişanlım ısrarla beni secmiş..nasip olursa temmuzda düğünüm olucak ama bunları duunca yıkıldım, napacağımı bilemiorum.sussammı konuşsammı bilemedim..uzun zamandırda nişanlım bana kötü davranıodu acaba abisinden ve yengesinden gitgide etkilendidemi böle bana kötü davranmaya başladı bunu düşünür oldum...
şimdide napacağımı bilemiorum..bi yandan kırgınlık bi yandanda öfke var,,,
Eşinizden "nişanlım" diye bahsetmekteki ısrarınız sürüyor. Bir arkadaşımız başka bir konunuzdaki mesajınızı buraya taşımasaydı biz sizi evli değil nişanlı statüsünde görüp ona göre fikir verecektik. Ki konuya bütünüyle hâkim olmayan arkadaşların yorumlarında bunu görebiliyoruz. Daha da ilginci, siz de ilişkinizi ve ilişkinizdeki böylesi bir sorunu hafife alıyorsunuz. Eşinizin ailesi sizi böyle utanç verici bir durum içine sürüklemiş, eşinizin son günkü tavırlarından ve sizden kaçısından onun da bu iğrençliğin içinde olduğu anlaşılıyor. Ama siz sevgilisini terk edecek liseli kız triplerindesiniz. Yahu ne emaneti? Yüzüğü verince ne olacak? Evlilik cüzdanınızı ne yapacaksınız, yakacak mısınız?
Ailenizden veya ailesinden gelecek olası tepkilerden çekinmeniz doğaldır, ama bu şekilde davranmanız akıllıca değil. Siz "şimdi böyle yapayım, sonra bir şekilde hallolur" diye düşünüp adamakıllı tepki vermeyi öteledikçe her şey zorlaşır, kendinizi daha içinden çıkılmaz hâllere sokmadan lütfen büyüklerinizle konuşun. Siz evlisiniz, bunun geri dönüşü çocuk oyuncağı değil. Ama inanın çocukça davranıyorsunuz.
aynen katiliyorum,sizin yorumunuzdan sonra baktimda dediginiz gibi,birde nisan atmis arkadas ama ailesi yüzünden birlestigini degil yeniden bir sans icin yoldugunu yazmis
baska yazdikalrinda varsa bilmem,ama sanirim ayrilmayacak nisanlisi bilse bile,zaten ayrilmak gibi bir niyeti diger konularindan anlasildigi üzere
bekledim gelmedi konuşmaya..yaklaşık bibucuk saat cafede bekledim.sonra aradım telide kapalıydı..bende evine kadar gittim çünki kararlıydım..ama evdede yoklardı.
sonra abisiyle yengesinin çalıştığı üniye gittim onlarda benden yarım saat önce izin almış çıkmışlardı..ya deli oldum resmen..bekliim dedim belki gelirler die,45 dk boyunca bekledim yok gelmediler.bidaha nişanlımı aradım teli açıktı nerdesin bibucuk saattir bekledim dedim işim vardı dedi.gel fazla zamanını almam emaneti vercem dedim bunun içinse hayır hiç gelmiorum dedi..
sonra artık ne düşündüyse beni aradı 10 dk sonra tmm geliorum nerdesin dedi cafeye gidiyorum oraya gel dedim..gittim tekrar bekledim ama yine gelmedi.aradım yine teli kapalıydı
ayy çok sinirlendim yaa
çünki bırakmayıda düşündüm..hem bişekilde yanıma gelmesini sağlamam gerekiodu..çünki beklemem uzun sürmüştü bi şekilde yanıma gelmesi gerekiodu benimde ilk aklıma emaneti geldi yani yüzüğü( artık yüzüğü emanet gözünde görüyorum) gerci o emanet diince ne anladı onuda bilmiorum..ama gelicem dedi gelmedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?