duyunca şok oldum..bu nasıl bir zihniyet

ahahahah ben de biriyle evlenicem onu dövücem dövücem sonra da seni seviyorum dicem bu kadar basitmiş demek

Ben de pes etmek üzereyim canım, az kaldı

yani diyorum ki hepimiz farklıyız farklı şehirlerde farklı ailelerde kültürlerde yetişmişiz...ama hayır yaa bazı şeylere verilecek tepki ortaktır hayat tarzıyla ilgisi yok

yani diyorum ki hepimiz farklıyız farklı şehirlerde farklı ailelerde kültürlerde yetişmişiz...ama hayır yaa bazı şeylere verilecek tepki ortaktır hayat tarzıyla ilgisi yok

Haklısın, kültür farklılıkları bazı dinamikleri değiştiremez ki. 2+2 gibi birşey bu :S

ayy ne diosunuz yaa ne serin kanlılığı ne rahatlığı.benim yerimdemisinki benim yaşadıklarımımı yaşıosunki asıl siz bukadar rahat konuşuosunuz..beni pc başında görebiliomusunki ,ne haldeyim görebiliomusunuz..benim yaşamımı mı yaşıosunki bukadar ileri konuşabiliosunuz..
rahat olsam burda ne işim var,sağlıklı düşünebilsem yada içime yedirebilsem neden burda içimi dökeyim..

sakin ol canim,INSALLAH en kisa zamanda kurtulursun bu durumdan...

hayır aramadı..ama ben geldiğimden beridir arıyorum teli bi açık bi kapalı..yarın semineri var yakalırım orda..inşallah konuşucam

hayır aramadı..ama ben geldiğimden beridir arıyorum teli bi açık bi kapalı..yarın semineri var yakalırım orda..inşallah konuşucam

bence ailenle konusman en mantikli cözüm:18:

ama bazen kültür hayat tarzını etkileyebilir ve yönlendirebilir..birebir yaşamadan bilemezsiniz,,,

tmm yarın konuşursunuz problem değil
yeter ki kararlı olun, kendinizi ezdirmeyin, size yapılan saygısızlık karşısında suskun kalmayın
birgün önce, birgün sonra.. ne fark eder..

bukadar rezilce bişeyi ailemle şimdi paylaşamam.buna ben bile utanırken bunu anlatmaya kalkışamam..
ve evet haklsınız susmamak gerek ve ezdirmemek gerek..allah razı olsun,,,

bukadar rezilce bişeyi ailemle şimdi paylaşamam.buna ben bile utanırken bunu anlatmaya kalkışamam..

ay Allah aşkına ne diyosun yaa

rezillik sanki senin rezilliğin mi

elalemin pisliğini,hatasını kapatman için bu esfeli safilin pislik insanlara gelin mi gideceksin

sanki hatayı yapan sensin

arkadaşım aç gözünü artık,neden korkuyosun yahu bu kadar

hala sakin sakin yazıyosun

yok aileme anlatamma,yok küçük şehir

senin mahremin onların ağzında Allah aşkına daha ne razaleyti olsun

bana korktuğun şeyler var gibi geldi kusura bakma

ama hiçbir şey bu çağdışı varlıklarla ilerde hısım olmanı icap etmez

artık demogoji yapma

kafanı topla ve at şu nişanı veya nikahı artık her neyse....

sen neden utaniyorsun onlar utansin,
sen utanilacak birsey yaptin mi hayir,
ailen sana güvenmiyor mu ???

Eşinizden "nişanlım" diye bahsetmekteki ısrarınız sürüyor. Bir arkadaşımız başka bir konunuzdaki mesajınızı buraya taşımasaydı biz sizi evli değil nişanlı statüsünde görüp ona göre fikir verecektik. Ki konuya bütünüyle hâkim olmayan arkadaşların yorumlarında bunu görebiliyoruz. Daha da ilginci, siz de ilişkinizi ve ilişkinizdeki böylesi bir sorunu hafife alıyorsunuz. Eşinizin ailesi sizi böyle utanç verici bir durum içine sürüklemiş, eşinizin son günkü tavırlarından ve sizden kaçısından onun da bu iğrençliğin içinde olduğu anlaşılıyor. Ama siz sevgilisini terk edecek liseli kız triplerindesiniz. Yahu ne emaneti? Yüzüğü verince ne olacak? Evlilik cüzdanınızı ne yapacaksınız, yakacak mısınız?

Ailenizden veya ailesinden gelecek olası tepkilerden çekinmeniz doğaldır, ama bu şekilde davranmanız akıllıca değil. Siz "şimdi böyle yapayım, sonra bir şekilde hallolur" diye düşünüp adamakıllı tepki vermeyi öteledikçe her şey zorlaşır, kendinizi daha içinden çıkılmaz hâllere sokmadan lütfen büyüklerinizle konuşun. Siz evlisiniz, bunun geri dönüşü çocuk oyuncağı değil. Ama inanın çocukça davranıyorsunuz.

aaaa iğrençç pisliklerrr inanmıyorum

kesinlikle katılıyorum hop diye üstü örtülecek veya tek başınıza çözülebilecek bişey değil bu

Konuşmaktan kaçıyorsun hiç bosuna burda vakit kaybetme..belli ki korkuyorsun ayrilmaktan..2 gündür adama ulaşamadınız yani ben olsam yüzkere evine gitmiştim onu geç telefonda söylerdim nasıl icinde tutuyorsun şaşırıyorum vallahi..hayat senin tabi tercih senin ama evli biri olarak soyleyebilecegim ufak bir tavsiye..bu aileden çekeceğin var adım kadar eminim ve sakın evlenme

Son düzenleme:

evet resmen hala ayrılmamak için direniyor adamın kendisini istemediğini bildiği halde

sana bu kadar değer veriyor

bi şekilde yanına gelmesi gerekiyordu çünkü yanına gelirse sen yıne aranızı düzeltmeye çalışacaksın diğer konularında da yazdığın gibi.

ne kendini ne de bizi kandır adam senden geçmişş....

hala haberı var mıydı yokmuydu olsa ne olmasa ne

adım gibi emınım adamında haberı vardır

sizi istemeyen aıle böyle bır durumu sıze karşı kullanır çünkü. ki zaten herkes birden yok olmuş organize işler bunlar...

yahu adam senı sevmiyor anlasana sana değer vermiyor

ve resmen senden kaçıyor şaka gibi hala yüzüğü verecektim diyorsun...

kimi kandırıyorsun ki anlamadım.

sen kovalıyorsun o senı görmek bile istemiyor..
üzgünüm bazı gerçekler olduğu gibidir kabul etmek gerekir...:26:

ayyy arkadaşım bırak sevgiyi bir kenara şimdilik gururunu düşün ayıptır ya sakın ssessiz kalma lütfeeennn tavrını koy hayatım olmaz böyle içine batar sonra nasıl uyursun uyurken o seninle beraber olurken hiç aklına gelmicek mi gelecek uyuyamıcaksın için yanacak o yüzden şimdi yap yapacağını susmaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kusura bakmayın ama bu terbıyesız,ahlaksız ınsanlarla omur gecmez...bosuna evlenıp mutsuz olmayın..Allah ıslah etsın hepsını!!!

arkadaşlar bir şeye açıklık getirelim bu kız evlimi nişanlımıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…