arkadaşlar bir şeye açıklık getirelim bu kız evlimi nişanlımıııı
Kusura bakmayın ama bu terbıyesız,ahlaksız ınsanlarla omur gecmez...bosuna evlenıp mutsuz olmayın..Allah ıslah etsın hepsını!!!
arkadaşlar bir şeye açıklık getirelim bu kız evlimi nişanlımıııı
Eski konularını okudum da şimdi ay bu adam seni istemiyor ki resmen senin ısrarınla sürdürülen bir iliski var ortada..zorla güzellik olmuyor iste türlü bahanelerle senden ayrılmaya çalışıyor ama sen bırakmıyorsun görünen durum bu eski konularında..hersey gonlunce olsun ne diyim
kızlar sizce boşunamı konuşuyozzzz acaba
kızlar sizce boşunamı konuşuyozzzz acaba
evet boşuna konuşuyoruz ben o kadar şey yazıyorum bu adam senı ıstemıyor dıye ama hep görmezden geliyor cevap vermiyor.soru soranlara cevap veriyor ben boşuna çabaladığımızı düşünüyorum kız adama yapışmış resmen.
konu sahibi nasıl olsa ben artık adamı bırakmayacağını düşünüyorum hemde evlenmışşın artık.boşanmazsın olur bıter.
sadece bu konu için değil söylemiyorum ama bazı kızlar böyle örselenip nasıl intikam alıyım ne diyim burnu sürtülsün falan diyolar, seven adamın burnunu sürtebilirsin seni kaybetmekten korkar çünkü, şimdi bu durumda biz ne deseydik
en güzel ders ayrılmak ama beceremiyolar..illa adam tutup koundan kovacak
çok şaşırdım sabır taşı olsa çatlar eşinle aynı şehirdesin ama iki gündür biraraya gelip konuşamıyorsun telefonla bile ulaşamıyorsun.
Olumsuz yorum yapmak istemiyorum ama ortada olanı söylememiz senin açından daha iyi olur.
Böyle birliktelik olmaz resmen senden kaçıyor eşin.Bir eş bir nişanlı nasıl saatlerce bekletilir ve de gelinmez aklım almıyor.
Nişanlının kişiliğini biliyorsundur kendini kandırmayıp ve mantığınla hareket etmeni tavsiye ederim. Çevrem ne der diye hayatına şekil verme.Çevrede diyecek laf çoktur çevrenin çenesi zaten her hareketine açılacaktır.
Bu arada telefonuna mesaj çek msjla anlat belki görüşmeye yanaşır.
sadece bu konu için değil söylemiyorum ama bazı kızlar böyle örselenip nasıl intikam alıyım ne diyim burnu sürtülsün falan diyolar, seven adamın burnunu sürtebilirsin seni kaybetmekten korkar çünkü, şimdi bu durumda biz ne deseydik
bu forumda kadınlara haklısın deyince adam kıymete biniyor ya biz artık sen haksızsın adam haklı, sabret, dayan, çek falan dıyelım bence ters teper
bu kadınlar birşeyi anlıyorlar onuda çok yanlış anlıyorlar valla sevgi aşk bu mudur? konu sahıbıne soruyorum eşin sana aşık mı dıyorum cevap vermiyor....
o kadar çok kendine odaklanmış ki odaktan uzaklaşıp bi kuş bakışı yapsa olayı çözecek...gerçi çözmüş de anlamamazlıktan gelmek işine geliyor...
bir dahA soruyorum eşin sana aşık mı seni seviyor muu???? huu konu sahibi ALK
sen ben elmayra zeboş falan bi dernek mi kursak kadınları koruma yaşatma farkındalık seviyelerini yükseltme derneği
sen ben elmayra zeboş falan bi dernek mi kursak kadınları koruma yaşatma farkındalık seviyelerini yükseltme derneği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?