hahabiz üzüntüden Allah korusun kanser falan oluruz ama farkındalık artmaz
nasıl hırsla yorum yapıyosam ikide bi uyarı alıyorum ama napim sinir geliyo, bide kaşıntı başladı 2 gündür
ben birgün bi yorum yaptım banlandım konu sahibi eşinden nassıııııl şikayet ediyor ama sankı boğacakmış gibi yorum yapıyor...en sonunda boşanmıycamdedi konuyu kapattırdı ben banımla oturdum aşağı
erkekler yatıp kalkıp bize dua etmeliler, konu sahipleri bizim gibi cazgırları görünce beterin beteri var diyolar heralde
güzelim çevre bahane kendi adama bağlı
sen ben elmayra zeboş falan bi dernek mi kursak kadınları koruma yaşatma farkındalık seviyelerini yükseltme derneği
İçinizde en belalı benim kesin ilk hapse giren, gözaltına alınan ben olurum
konu yavas yavas geyige dogru kayiyor
evet öyle bi meyil var ama ciddi yazıncada sallanmadık zaten sanada bi öpücük
evet nete şimdi girdim..ama hanımlar illa birini taşlıcaklar ya boş alan sanıldı burası..bana destek olunacağına köstek olmaya ve malzeme almaya gelinmiş sanki..ben burda derdimi yazıorum içimi boşaltıyorum bi iki arkadas acaba nerde bi açıklık olucak die yer ara gibi konuya dalıyolar
hayır arkadasım böyle yardım olunmaz..eksik olsun..
ya laf öle yerlere çekildiki konu saptı üstüne üstlük arada bende kaynadım..bu ne yaa..
belki aynı şeyleri sarf etmişimdir bazı sayfalarda dikkat etmiyosun yorumda yapma bi iki arkadasım..
ne die benim moıralimi bozupta iki katına çıkarıosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?