duyunca şok oldum..bu nasıl bir zihniyet

nasıl hırsla yorum yapıyosam ikide bi uyarı alıyorum ama napim sinir geliyo, bide kaşıntı başladı 2 gündür

ben birgün bi yorum yaptım banlandım konu sahibi eşinden nassıııııl şikayet ediyor ama sankı boğacakmış gibi yorum yapıyor...en sonunda boşanmıycamdedi konuyu kapattırdı ben banımla oturdum aşağı

erkekler yatıp kalkıp bize dua etmeliler, konu sahipleri bizim gibi cazgırları görünce beterin beteri var diyolar heralde

sen kendine güveniyorsan sanane elalemden torba değilki çeneleri büzesin.sen niye utanıyon sıkılıyon anlamadım sana iftira attıklarını söylersin seni sevenlerde sana inanır.yok inanmıyorlarsa zorlama boşuna

güzelim çevre bahane kendi adama bağlı

ya aslında psikolojisini anlıyorum bahane ettiğini zannetmiyorum. Ama çevrenin laflarını önemsemek hayatında daha büyük kayıplara neden olacak bunu malesef biz kadınlar geç anlıyoruz. Erkekler ise milletin lafına sözüne daha az takıldıkları için bizden daha rahatlar ve mutlular.

sen ben elmayra zeboş falan bi dernek mi kursak kadınları koruma yaşatma farkındalık seviyelerini yükseltme derneği

İçinizde en belalı benim kesin ilk hapse giren, gözaltına alınan ben olurum

ya allah aşkına siz ne diosunuz.konu sahibi alka şunu dedik konu sahibi alka şunu sorduk konu sahibi alk susuyoo....
sayfayı takip etmiyosanız lütfen yorumda yapmayın,morlimin bozukluğuna sizde eklenmeyin..böyle yaparak destekmi çıkıosunuz,böle yaparak sağlıklı davranmamamı sebep oluyosunuz
eksik olsun arkadaşım eksik olsun..
takip etmiyosanız yazdıklarımı yorumda yapmayın..bikaç yerdeki yazımda net ve kesin kararımı verdiğimi ve sevmediğimi yazdım..
sırf geyik olsun die burda muhabbet ediosunuz..hemde benim üstümden prim yapar gibi

evet öyle bi meyil var ama ciddi yazıncada sallanmadık zaten sanada bi öpücük

konu saihibi kizcagiz yoktu ki simdi,
daha onceki yorumlarada cevap verdi kanimca,
biz hemen hersey olsun bitsin ayrilsinlar kurtulsun istiyoruz,
emme davulun sesi uzaktan hos gelir derler,
bizimkide o hesap kizcagiz tam olarak ne durumda bilemiyoruz ki
neyse bendende sana bir opucuk

Koşarak uzaklaş..Hele beklemişsin gelmemişya işte ayrılmak için bir sebeb daha..

evet nete şimdi girdim..ama hanımlar illa birini taşlıcaklar ya boş alan sanıldı burası..bana destek olunacağına köstek olmaya ve malzeme almaya gelinmiş sanki..ben burda derdimi yazıorum içimi boşaltıyorum bi iki arkadas acaba nerde bi açıklık olucak die yer ara gibi konuya dalıyolar

evet canım kararlıyım zaten ayrılmak için en buyuk sebebimde var..allah izin verirse yapıcam..

arkadasim bu cocuk karakterini bir kez daha ortaya koymus,bir kez daha 'ben burdayim' demis seni 1,5 saat bekletip akabinde gelmeyerek,telefonu kapatarak..sen bu cocugun pesinden kosmaya devam ettikce bu cocuk kacmaya devam edecek,senin gururunu yerin dibine sokacak..iki yetiskin gibi konusamayacaksiniz anlasilan..sen kendinden eminsen,ailene anlat annen baban cozsun bu isi..onlar versin yuzugu..ben senin o yuzugu verebilecegini sanmiyorum arkadasim,yazdiklarindan bunu anliyorum..
bu arada masallah peygamber sabri var sende..

sakin ol canim,sakin ol.

onlarda sana yardimci olmaya calisiyorlar,

ama dedigim gibi biz hemen olsun bitsin istiyoruz,

ama öyle olmuyor iste zaman lazim hersey icin,

hakkinda hayirlisi olsun,kisa zamanda kurtul bu durumdan,

ailene anlat utanirim filan deme sen utanilacak birsey yapmadin,

karsi taraf utansin boyle seylerin pesine dustukleri icin,

nisanlindanda sana hayir yok zaten aranizdaki sevgide bagda bitmis,

en kisa zamanda bu isi bitirmeye bak

hayır arkadasım böyle yardım olunmaz..eksik olsun..
ya laf öle yerlere çekildiki konu saptı üstüne üstlük arada bende kaynadım..bu ne yaa..
belki aynı şeyleri sarf etmişimdir bazı sayfalarda dikkat etmiyosun yorumda yapma bi iki arkadasım..
ne die benim moıralimi bozupta iki katına çıkarıosun

bi yerde sende haklisin canim,

zaten canin skkin birde buraya bozma moralini,

erkek arkadasindan hala ses yok mu :26:

aradı yiğenini hastaneye götürmüşler bundan dolayı gelmemiş..ve şarjı bitmiş bi süre açamamış ve haber verememiş bundan dolayıymış bugunki gelmemezlik..
bende ee peki 2.kez cafeye gittiğimde gelseydin dedim ondada 2. kez gittiğim cafenin ismini sormayı unuttuğu için hangi cafeye gideceğini bilemediği için gelmemiş.bende ilk sözleştiğimiz cafeye gittim bunuda akıl edemedin mi dedim oda yiğenime üzüntümden inan hiç onu akıl edemedim dedi.
seninle yzüyüze konuşmam gerek sonrada aynı gün içinde sevgili abin ve sevgili yengenle konuşmam gerek dedim gerekirse eve kadar geklirim dedim..oda noldu telde söle dedi bende yüzüme bakarak doğruyu sölemeni istiorum dedim..eğer doğruysa utandığını görmek istiorum dedim..merak etti ama demedim..
öfkeyle kalkıp zararla oturmak istemiorum arkadaşlar..bu durumu derinlemesine öğrenmem gerek ve yüzüme bakmaya utandıklarınıda görmem gerek ..bunun için ha diyipte herşeyi bianda biitirmicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…