- 19 Ocak 2011
- 13.027
- 12.856
- 298
eski erkek arkadasım tekrar aradı azönce beni ve şöle söledi''eğer sana inanmazsa nişanlın, beni ara ve olduğu gibi bendende duysun eğer banada inamazsa beni arayan ve bu rezil soruyu soran 3 kişiyi bulup söz veriorum onunla nişanlının yanına gelicem.sakın korkma çekinme sen yalnız değilsin.allahın izniyle önce allah sonrada ben ve seni sevenler var.ne geliosa bu suskunluğundan ve iiniyetinden başına gelio.bırak bu toyluğu aç artık gözünü ezdirme bu yaştan sonra kendini.'' dedi...
arkadaş tepkisiz kalmaya odaklamış kendisini bundanda bir şey çıkmaz...
bugun eltim ve buyuk kaynımın benim nişanıma 2 gün kala biri aracılığıyla eski erkek arkadasımı aratıp cinsel ilişkiye girip girmediğimi sordurmuşlar..duyunca kendimi tutamadım kendimi okadar sıkmışımki bayılmışım sonradan hareketsiz bi şekilde kalmışım kendime geldiğimde sanki şuurumu kaybetmiştim..beni istemeye gelmeden öncede kaynım ve yengesi nişanlımla tartışmışlar yapma etme die.ama nişanlım ısrarla beni secmiş..nasip olursa temmuzda düğünüm olucak ama bunları duunca yıkıldım, napacağımı bilemiorum.sussammı konuşsammı bilemedim..uzun zamandırda nişanlım bana kötü davranıodu acaba abisinden ve yengesinden gitgide etkilendidemi böle bana kötü davranmaya başladı bunu düşünür oldum...
şimdide napacağımı bilemiorum..bi yandan kırgınlık bi yandanda öfke var,,,
bence sorabilirler,akıllarında kalacağına arkalarında kalsın.bu devirde malesef kızlar artık evlenmeden birlikteliğe normal bakıyorlar.onlarında aklına gelmiştir acabalar.senin böyle bir olumsuzluğun yoksa neden alınıyorsunki.kendinden daha emin bakarsın onların yüzüne artık
bence sorabilirler,akıllarında kalacağına arkalarında kalsın.bu devirde malesef kızlar artık evlenmeden birlikteliğe normal bakıyorlar.onlarında aklına gelmiştir acabalar.senin böyle bir olumsuzluğun yoksa neden alınıyorsunki.kendinden daha emin bakarsın onların yüzüne artık
bir kızın evlenmeden önce birisiyle birlikte olup olmaması kızın tercihidir, bu 1.
bunu evleneceği erkek kabul eder ya da etmez, bu da erkeğin tercihidir, bu 2.
evlenilecek kişinin anasına-babasına-abisine-yengesine bir halt demek düşmez, bu 3.
insanları (pardon kadınları) bakire olup olmaması ile yargılamak, kadınlara çok büyük hakarettir, bu 4.
çok merak ettilerse eş kıza zorar, 3.kişileri araya katmak ne demek bu da 5.
bir kızın evlenmeden önce birisiyle birlikte olup olmaması kızın tercihidir, bu 1.
bunu evleneceği erkek kabul eder ya da etmez, bu da erkeğin tercihidir, bu 2.
evlenilecek kişinin anasına-babasına-abisine-yengesine bir halt demek düşmez, bu 3.
insanları (pardon kadınları) bakire olup olmaması ile yargılamak, kadınlara çok büyük hakarettir, bu 4.
çok merak ettilerse eş kıza zorar, 3.kişileri araya katmak ne demek bu da 5.
evlenmeden biriyle birlikte olmak olumsuzluk değil tercihtir, bunu illaki soracaksa erkek kıza sorar kayın elti vs kim oluyo,evlenipte eşinin gay olduğunu öğrenen bi kız vardı burda, kız oğlan kız adı boşanınca dul olacak gencecik kızın namusuyla oynamışlar, böyle adamlarda var yani, o zaman bizde adamlardan rapor isteyelim gay olmadıklarına dair
iyi güzel diyorsunda bu toplumda buna uyan varmıdır.aileler iki tarafıda evlenmeden önce araştırılar aileyi kız veya oğlanı.ne var bunda
hem bence alk hakkında birşeyler duymuş olabilirler onun için sormuşlardır.fazla büyütüyorsunuz bu iş.
evlenmeden önce birliktelik olumsuzluk değil tercih derseniz işte böyle karşınıza olumsuzluk çıkar.Türkiye'de bakirelik olmazsa olmazlardandır bunu kimse yıkamadı yıkamıyor malesef.kendi düşüncene göre bir insanla evlenirsen bu iş o zaman olumsuzluktan çıkar kusura bakma canım.
toplum derken?
konuyu başka taraflara çekmek istemediğim için toplum ile ilgili yorum yapmayacağım.
sadece genelleme yapmayınn, yapmayalım; bunu söyleyebilirim.
evet iki taraf aileyi araştırır.
hırlı mıdırlar, hırsız mıdırlar die.
sabıka kaydı istenmez, gbt sorgulanmaz, mal varlıkları incelenmez.
ayrıca onlar da eskiden kalmış geleneklerdir.
artık genelde çift birbirini ve aileleri tanır, nelerin uyup nelerin uymayacağını bilir.
fazla büyütmek derken?
daha bugün bir gazetede
bir okul müdürünün kız öğrencilerin velilerini arayıp "kızınızın erkek arkadaşı var bekaret testi yaptırın" dediğini okudum!
bunun bir level üstü bu işte!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?