- 16 Şubat 2018
- 898
- 519
- 53
- Konu Sahibi karalahana06
Ayyy kızlar bal kızlar... 9 aylık evliyim. Çoluk çocuk yok. Öyle fazla gelen gidenimiz de olmuyor. Oturduğumuz eve ilk giren kiracı biziz. Sıfır bina idi. Tozu bir türlü bitmek bilmedi. Kafayı yiyeceğim. Acaba halı mobilya vs eşyalarımız yeni olduğundan mı öyle oluyor dersiniz... Kir şeklinde değil de böyle toz toz oluyor her yer. Çalışan insanım. Haftada en fazla 2 kere ayrıntılı temizlik yapabiliyorum. Ki evimizin 2 odası boş sayılır yani öyle fazla eşyamız da yok... Ama her yer kirli gibi geliyor bana sürekli. Bugüne dek gelen misafirlerden hiç bu yönde şikayet duymadım kaldı ki Yüzüme pissin diyecek halleri de yok da
İleride çocuk olursa nasıl baş edeceğim. Eşim sağolsun sürekli yardım etmek istiyor ama bırakmıyorum. Hatta Annemler kayınvalidemler geldiğinde onları bile mutfağa sokmuyorum. Kayınvalidem kadıncağız 2 kere geldiler 2. Gelişinde diyor ki Kızım bari bırak tuvaleti banyoyu temizleyeyim sen bizim kirimizi pisimizi temizleme kuzum onu ben yapayım diyor... Anneciğim zaten korkudan bir şeye elleyemiyor
evde resmen terör estiriyorum. Hele çocuklu misafir fobi bende... Dağıtacak kirletecek diyorum içimden. Ayol çocuk olsun büyük olsun ev bu dağılır toplanır diyeceksiniz biliyorum ama hastalık gibi bende yaa... Valla ne önerirsiniz kızlar 

Bu arada bu temizlik sevdası yüzünden bileğimi incittim raporluyum evdeyim ve her şey daha çok gözüme batar oldu... İşteyken hiç değilse sabah çıkıp akşam görüyordum