- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.503
- 88
- Konu Sahibi Hebehubele
-
Allah mutlulugunuzu daim etsin..Hanımlar eşimle durumlar kötüydü ve istikrarlı bir şekilde ayrılmadım.
Her saniye noldu neden soğuksn? Hayatında biri mi var ?
Beni sevmiyor musun artık diye diye
4 ay dır başının etini yiyip durdum araştırdım çıkmazlara girdim .
Bitti dedim tamam bu kez bitti
Bana değer vermiyor neden derdini çekeyim?
Her fedakarlığı yaptım hatta burda taktikler istedim vs . Kendimin bile güleceği taktikler ama hep ufakta olsa bir yol aradım
Yazdım. Yazdınız çok teşekkür hepinize derdime yardımcı oldunuz . Eşim düzelmedi en son beni tehdit etti sen görürsün vs diye ailem konuştu onunla.
Sonra bir cenaze gününe uyandım çok yakın birinin cenaze haberiyle.
Düşündüm nerede yanlış yapıyorsun acaba hebehubele dedim?
Ve ne olursa olsun sakın olmaya eşimin laf sokuslarina sinirlenmemeye ona cevap vermemeye karar verdim .
İçimde beslediğim bir sevgim varken bir hiç yüzünden onun bana sinir bozucu davranışları yüzünden neden iyi davranmayacktim ki .
Beni bundan ne alikoyabilirdi. Tabiki nefsim... isteklerim ... tahammülsüzlügum ve hırsıma yenik düşmemdi . Peki neden ? Bunları yapınca pişman olmayacak mıydım olacaktım. Kendimi biliyordum çünkü çok hassas düşünürdüm hep .
Sonra ona içimden gelen şefkatimi sevgimi yansıtmaya başladım. Usul usul. O bana kızdıkca laf soktukca. AA benim kocacım neden kızmış acaba dedim sarıldım. Öptüm öptüm yanaklarından.
Beni hiç özlemedin mi dedim ?
Özledim dedi ama soğuk bir adam buz gibi .
Ve herşeye stresle yaklaştığını farkettim sinirle tepki verdiğini ona ilk tanıştığımız gibi davrandım Tertemiz hiç kötü bu şey yapmamış gibi yumuşacık olduğum gibi ilk zamanlar çok soğuktu sarıl bana dedim zorla sarıldı yüksnmedim. Öp beni dedim . Öptü soğuktu yine canın istediğinde öp ozaman dedim .
Bozulmadım alınmadım hicbir şeyine. Beni hala neden seviyorsun dedi ?
Hep beni bırakıp gideceksin değil mi ne z kadar iyi olursan ol dedi . Hayır dedim .
Ben sevgi dolu yaklaştıkça adama eşim yumuşacık oldu. Şimdi beni mutlu etmek için elinden geleni tekrar yapmaya başladı o da .
Uzun oldu kusura bakmayın ama bazen kendimiz için bunu yapmamiz gerek diye düşünüyorum inşallah herşey çok güzel olur hepimiz için.
Boşanmak ilk çözüm olmasın aklınızda lütfen deneyin bir yuva kolay kurulmuyor.
Herkese sevgi dolu hayatlar dilerimz
Hanımlar eşimle durumlar kötüydü ve istikrarlı bir şekilde ayrılmadım.
Her saniye noldu neden soğuksn? Hayatında biri mi var ?
Beni sevmiyor musun artık diye diye
4 ay dır başının etini yiyip durdum araştırdım çıkmazlara girdim .
Bitti dedim tamam bu kez bitti
Bana değer vermiyor neden derdini çekeyim?
Her fedakarlığı yaptım hatta burda taktikler istedim vs . Kendimin bile güleceği taktikler ama hep ufakta olsa bir yol aradım
Yazdım. Yazdınız çok teşekkür hepinize derdime yardımcı oldunuz . Eşim düzelmedi en son beni tehdit etti sen görürsün vs diye ailem konuştu onunla.
Sonra bir cenaze gününe uyandım çok yakın birinin cenaze haberiyle.
Düşündüm nerede yanlış yapıyorsun acaba hebehubele dedim?
Ve ne olursa olsun sakın olmaya eşimin laf sokuslarina sinirlenmemeye ona cevap vermemeye karar verdim .
İçimde beslediğim bir sevgim varken bir hiç yüzünden onun bana sinir bozucu davranışları yüzünden neden iyi davranmayacktim ki .
Beni bundan ne alikoyabilirdi. Tabiki nefsim... isteklerim ... tahammülsüzlügum ve hırsıma yenik düşmemdi . Peki neden ? Bunları yapınca pişman olmayacak mıydım olacaktım. Kendimi biliyordum çünkü çok hassas düşünürdüm hep .
Sonra ona içimden gelen şefkatimi sevgimi yansıtmaya başladım. Usul usul. O bana kızdıkca laf soktukca. AA benim kocacım neden kızmış acaba dedim sarıldım. Öptüm öptüm yanaklarından.
Beni hiç özlemedin mi dedim ?
Özledim dedi ama soğuk bir adam buz gibi .
Ve herşeye stresle yaklaştığını farkettim sinirle tepki verdiğini ona ilk tanıştığımız gibi davrandım Tertemiz hiç kötü bu şey yapmamış gibi yumuşacık olduğum gibi ilk zamanlar çok soğuktu sarıl bana dedim zorla sarıldı yüksnmedim. Öp beni dedim . Öptü soğuktu yine canın istediğinde öp ozaman dedim .
Bozulmadım alınmadım hicbir şeyine. Beni hala neden seviyorsun dedi ?
Hep beni bırakıp gideceksin değil mi ne z kadar iyi olursan ol dedi . Hayır dedim .
Ben sevgi dolu yaklaştıkça adama eşim yumuşacık oldu. Şimdi beni mutlu etmek için elinden geleni tekrar yapmaya başladı o da .
Uzun oldu kusura bakmayın ama bazen kendimiz için bunu yapmamiz gerek diye düşünüyorum inşallah herşey çok güzel olur hepimiz için.
Boşanmak ilk çözüm olmasın aklınızda lütfen deneyin bir yuva kolay kurulmuyor.
Herkese sevgi dolu hayatlar dilerimz
agzinizin tadi bozulmasin.
Adamı Bursa kumaşı yapmaktan başka işe yaramaz sevgi ve fedakarlık karşılıklı olur adamın düzelmeye gönlü yoksa çabalar boşa çıkar bu sefer daha fazla üzülür insan
Allah mutlulugunuzu daim etsin..
Bazen gercekten elimizdekilerin kiymetini bilmemiz gerekiyor. Yoksa cok gec olabiliyor sonradan.
Haklısınız aslında. Karakterden ödün vermek değil bu orta yolu bulmaya çalışmak. Sonucunda ikiniz de mutlusunuz önemli olan bu sanırım
cok mutlu oldum sizin adiniza.bazen ortada bir ask sevgi vardir ama inatlasmalar tartismalar yuzunden iki taraftan karsidan bir adim bekler..belliki sizdede oyle olmus.esinizde bir adim bekliyormuski olumlu karsilik vermis.umarim bundan sonra hep mutlu olursunuz..
Bundan böyle yasdiginiz tum sorunlar geride kalsın ve hep boyle mutlu olun.
Isıt adamı soğumuş
Ne kadar guzel boyle hikayelere ihtiyacimiz var,iste nefis terbiye edildiginde altindan kalkamayacak sorun yoktur,cok guzel bir ornek...mutluluklar....
Bir cenaze gününde uyandım yazmışsın! Ölüm insana çok şeyi anlatır acı da olsa!!senin adına çok sevindim kardeşim inşallah mutluluğun daim olsun yuvan huzur ve mutlulukla dolsun. Evlilik kutsal ve bir o kadar da fedakarlık isteyen meşakkatli bir yoldur sen fedakarlık yapmış aileni kurtarmışsın ne güzel....
koTatlı dil yılanı deliğinden çıkarır diye boşa dememişler büyükler biliyor :)
Tebrik ederim huzurunuz mutluluğunuz daim olur inşallah
İnşallah değildir. Geç geçmeleri ne demek anlamadım:)Cok guzel, umarim gecici degildir de dangoz kocan aklını başına almıştır. Gec gecmeleri bitti mi?
Eve gec geliyordu ya sorunca atarlaniyordu hani sanaİnşallah değildir. Geç geçmeleri ne demek anlamadım:)
Geçti evet . Hatta hiç çıkmıyor benimle zaman geçiriyor. Benim bilmediğim bazı olaylar olmuş biraz da ona takılmış sanırım. Onuda uygun bir zamanda anlatacağım NNe yapmam gerektiği konusunda fikir isteyeceğim burdan ama şimdilik gerenkten bal ayında gibi davranıyor banaEve gec geliyordu ya sorunca atarlaniyordu hani sana
Aslında paylaşmaktaki amacım bu umarım fikir olur örnek olur . Evlenene kadar kimsenin kahrını kimse çekmek zorunda değil kimse için savaşmak zorunda değiliz ama evlendikten sonra biraz savasmaliyiz en son çare olmalı boşanmak diye düşündüm teşekkür ederimValla helal..
Biz çok alıştık burda ve her yerde boşan diyen insanlara. Boşanmak en kolayı. Ortada şiddet ve sadakatsizlik yoksa her yuva kurtarılmak için çaba sarfetmeye değer diye düşünüyorum. Sen başarmışsın ne mutlu sana. Yazdıkların için teşekkürler umarım benzer durumlar yaşayanlara umut verirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?