- 2 Ağustos 2013
- 38.458
- 129.743
- 798
Pisliklerini bize de bulaştırdılarFRansızlar pismiş ondan daha neler var
Bıraksan benimki de öyle. Her ayrıntıya karar araştırırPeki neden bu kadar cabuk karar verdiniz
Sopanın ucuna bez bağlayıp ne çekiyorum. O bez habire dönüyorBu Fransız balkonu kim icat etmiş bu evde hepsi öyle camların. Dışlar hep kalıyor valla sığmam imkansız kolumun yettiği yerleri siliyorum
Gözümde canlandıSopanın ucuna bez bağlayıp ne çekiyorum. O bez habire dönüyor
Hem tmm inandm jzgshsgO beni yağladibgdgdhdjd onlar kkapitaalist oyunu imiş herkeste var şeysiymiş daha güzelleri var imiş aynı marka olmayan
Ay ne guzel yaa. Cok severim öyle seyleriben komsularimla ilac tansiyon aleti vs. Alisverisinden öte gecemedim hep yaşlılar
Bu Fransız balkonu kim icat etmiş bu evde hepsi öyle camların. Dışlar hep kalıyor valla sığmam imkansız kolumun yettiği yerleri siliyorum
Sopanın ucuna bez bağlayıp ne çekiyorum. O bez habire dönüyor
Kocama sildiriyorum dışını, anca onun kolu yetisiyorGözümde canlandıMopla denesem diye düşündüm sen böyle deyince mopun sapı dışarılara taşar kesin düşürürüm aşağı
Bende viladanin ucuna bağlıyordum işteGözümde canlandıMopla denesem diye düşündüm sen böyle deyince mopun sapı dışarılara taşar kesin düşürürüm aşağı
Kafada bitiyor istersek yaparız evetBende yemin etmesem yerim canım iradem zayıf
Mesela dün pasta yaptım bugün krep yaptım tadına bile bakmadım eğer bakarsam 3 gün oruç tutmam gerekir zaten 5 gün borcum var bide günaha görmek istemem hafife alıyormuş gibi o yüzden beni frenleyen niyetim yani
15 de 1 gibi bi gün serbest gün yapıyorum sonra devam
Bu süreçte ekmek pilav makarna (bulgur haric) yok
Şekerli gıdalar paketli gıdalar ve hamur işi de yok
Bal pekmez falan serbest kuru meyveler yas meyveler de ölçülü şekilde yiyorum bide hareket eklesem süper olacak
Yani gerçekten istersek başarırız
Kolu yetisiyorsa iyi yaHem tmm inandm jzgshsg
Kocama sildiriyorum dışını, anca onun kolu yetisiyor
Mantıklı benimki senede 1 ancak denk gelir ben pisliğimle durayımHem tmm inandm jzgshsg
Kocama sildiriyorum dışını, anca onun kolu yetisiyor
Yav sen yattın yine +2 normal ben ayakta olup dikkat ettiğim halde artıdayım kendi yüzüme tükürüyümBiz özellikle seninle cok dikkat ettikiyidik baya etmedigimizi düşün bide
Bi cinnet anında kırıp koyacan camı pencereyiBende viladanin ucuna bağlıyordum işteonu kaldirinca ağır oluyor. Baş örtü kafamdan kayıyor amaaan
Çikolatalı kek yapıp üstüne ganaj yaptımAy bende açarım
Hadi kolay gelsin sana neler yapacaksın
Bir de 1. Katta yol ayrimindayim. Gecen ilk beni görüyor. Sinirli gergin terlemiş ağız yarım açık git devam et işte neye bakıyonBi cinnet anında kırıp koyacan camı pencereyi
Ay cok guzel aynı pijamayı mı aldınız hepinizBiz de pijama partisi yapacakmisiz komsularla. Neyse bir pijama takımı almış oldum bu sayede
Bende karnabahari patates ve kabakla baharatlayip firinlicamÇikolatalı kek yapıp üstüne ganaj yaptım
Ispanaklı börek
Köz patlıcan salatası kurabiye kuruyemiş Allah ne verdiyse
Gözümde canlandı suan başında yazma kaymış vaziyetteBir de 1. Katta yol ayrimindayim. Gecen ilk beni görüyor. Sinirli gergin terlemiş ağız yarım açık git devam et işte neye bakıyon
İşte ite kaka bir sekilde yetişiyorKolu yetisiyorsa iyi ya
Of karnabahar hiç sevmiyorum ben ya en son bekarken annemin evinde yemiştim 3 sene oldu yemedimBende karnabahari patates ve kabakla baharatlayip firinlicambenim götüreceğim çeşit bu olacak yani
Bende senede bir siliyorum zatenMantıklı benimki senede 1 ancak denk gelir ben pisliğimle durayım
Yav sen yattın yine +2 normal ben ayakta olup dikkat ettiğim halde artıdayım kendi yüzüme tükürüyüm
Çikolatalı kek yapıp üstüne ganaj yaptım
Ispanaklı börek
Köz patlıcan salatası kurabiye kuruyemiş Allah ne verdiyse
El salla bakana.şaşırıyolar deli mi diye gidiyolar sonraBir de 1. Katta yol ayrimindayim. Gecen ilk beni görüyor. Sinirli gergin terlemiş ağız yarım açık git devam et işte neye bakıyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?