Yok canım aynı değil. Hepsinin pijama takımı var. T-shirtleri her türlü pijamayla geçirip giyerdim ben. En son pijama takımım lohusa takimimdi. Bu 2 oldu şükürAy cok guzel aynı pijamayı mı aldınız hepinizbenim hiç görüştüğüm komşum yok
Bugün dikkat edecem instikkat et
Bende öyle takım pek giymem tayt üstüne uzun ya da kısa kollu tişörtYok canım aynı değil. Hepsinin pijama takımı var. T-shirtleri her türlü pijamayla geçirip giyerdim ben. En son pijama takımım lohusa takimimdi. Bu 2 oldu şükür
AhahahahBir de 1. Katta yol ayrimindayim. Gecen ilk beni görüyor. Sinirli gergin terlemiş ağız yarım açık git devam et işte neye bakıyon
Nerden biliyonEl salla bakana.şaşırıyolar deli mi diye gidiyolar sonra
Eskimisler artik yoksa uydurup giyerdim bir şekilde. Önünde nokta kadar yırtık oluşuyor bazen. Öyle olunca sırtını öne giyerim. Sonra toz bezi olmaya doğru yolcuBende öyle takım pek giymem tayt üstüne uzun ya da kısa kollu tişört
Eski evimdeyken öyleydi cocuklara seslenirken cocuklar bakmaz gecen bakardi. El salladim sinirliydim zaten cevirdi basini hemenAhahahah
Nerden biliyon
Sahi o nokta delikler neden oluyor kiEskimisler artik yoksa uydurup giyerdim bir şekilde. Önünde nokta kadar yırtık oluşuyor bazen. Öyle olunca sırtını öne giyerim. Sonra toz bezi olmaya doğru yolcu
Ay bir şey diyesim geliyor da denmiyor el sallasam korkarim Allah etmiyetikkat et
El salla bakana.şaşırıyolar deli mi diye gidiyolar sonra
Bir yere de takılmıyor kendiliğinden oluyor dimi. Sonra sıralı gidiyor o şekildeSahi o nokta delikler neden oluyor ki
Çok teşekkür ederimm darısı bana olsunn şimdi 75 i görmek sonra 69 uuuGonulmeyvesi tebrik ederim hedefine ulaşmışsın
++ görenleroklavaları neden bıraktınız
Bialırım sizden, boş çay içmenin faydaları 69 oldum
Evet bende asla yemiyorum bide yalandan yaa yemiyorsun falan diyorlar yemiyorum diyorum bunu da mı yemiyorsun diyor yemiyorum ulen yeterÇay yanı atıştırmalıklarindan oluyor zaten ne oluyorsa canım. Eşine bir şeyler koyuyorsun. Yanında duruyor ister istemez elini atıyorsun
Benim niyetim de misafirliğe gitme ve bana misafir gelmesinde ölçülü şekilde yeme hakkım var bide disarfa da yeme hakkim varKafada bitiyor istersek yaparız evethep bi bahane oraya gidiyim yarın başlarım şunları davet edeyim sonra başlarım vs vs işte sonuç ++ geliyor maalesef
Ay o kadar mi yaaaBurada dilsiz bir amca vardı onun parasını alıp döverken annem görüp camdan bağırdı diye bizim mutfağın camına 2 koca taş attilarAktif Lora ödüm koptu. Allahtan anneme gelmedi. Te koridorun duvarına çarptı o taş
Malesef bazen öylesine denk geliyor. Sonra korktuk bunlar evi de biliyor şimdi gelip bizi rahatsız ederler mi diye. Birine yanlışlıkla bakmaya bile korkar oldu insanAy o kadar mi yaaa
Oh spor olmuş hemBi gittim geldim sizin gideceğiniz yok benim vaktim kalmadı
Evi toparladım bütün camları açtım kombi ayarını düşürdüm️
Çamaşırları topladığım yatağımın üzerine dağ yaptım️
Bi posta Beyazları attım makineye️
Banyoya girmişken lavaboyu yıkadım️
Mutfağı temizledim Bulaşık mak. Çalıştırdım
Kalanları yıkadım️
Çaydanlık altım aşırı kireç olmuş ocağı sildim ve kaynamak üzere ocağa koydum içine de limon tuzu döktüm️
Oğluma meyve hazırladım️
Şimdi hızlıca süpürge açıp toz alacam
Ve yemek yapıp çıkmam lazım 15 30 da evde olmamış olmam.lazim 25 dk kaldı
Öğretemedim tülbentin üstüne kafaüstü kulaklık takıp sabitleyecekGözümde canlandı suan başında yazma kaymış vaziyette
Göbekli olanlarda oluyor.Sahi o nokta delikler neden oluyor ki
Ay şu mesajında ne içerikler var bir bilsen ekstra güldumGöbekli olanlarda oluyor.
Orası sürtünmeye daha çok maruz kalıyor çünkü.
Burnu uzun olanın burnunun ucu daha çabuk üşür onun gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?