- 13 Ağustos 2020
- 15.688
- 89.096
- 598
- 32
Benim burnum uzun değil ama ilk burnum üşür, eşimde tavsanlarin üşüdüğü burnundan belli olur sende tavsansin diyordu banaGöbekli olanlarda oluyor.
Orası sürtünmeye daha çok maruz kalıyor çünkü.
Burnu uzun olanın burnunun ucu daha çabuk üşür onun gibi
Fen bilimleri içeriyorAy şu mesajında ne içerikler var bir bilsen ekstra güldum
çok faydalı ama keşke yesen kızartıp yoğurtlusunudamı sevmiyosunOf karnabahar hiç sevmiyorum ben ya en son bekarken annemin evinde yemiştim 3 sene oldu yemedimellerine sağlık
Benim burnum uzun değil ama ilk burnum üşür, eşimde tavsanlarin üşüdüğü burnundan belli olur sende tavsansin diyordu bana
Tavşan çok tatlısınızBenim burnum uzun değil ama ilk burnum üşür, eşimde tavsanlarin üşüdüğü burnundan belli olur sende tavsansin diyordu bana
Komikli muhteşemli atmak isterdim yetişemem korkusu sardı hic bitmeyecek sandım
Komikli muhteşemli atmak isterdim yetişemem korkusu sardı hic bitmeyecek sandım
ıstagramda yasemin sakallıoğlu var yasemoz88 o geldi aklıma onun böyle temizlikle ilgili paylaşımları var çok komikÖğretemedim tülbentin üstüne kafaüstü kulaklık takıp sabitleyecek
Sinirlendim ama akif degilsiniz diyenlereAman sinirlenirsin falan düz de olur nolcak
geçmiş olsun canım ikiside mi hastaBugün anca geldim Kb ve kv hastalar hastane işlerimiz var önce ki kadar gelemiyorum
Başım dönüyor gülemiyorummmmmm anlasanaAy şu mesajında ne içerikler var bir bilsen ekstra güldum
GEçmedi mi dahaBaşım dönüyor gülemiyorummmmmm anlasana
Sende mi kırdın hayırdırMutfağı bitirip okula çıktım cama girişmedim okul saati geldiğinden.
Gelince bi mutfağı süpürdüm arıtma için adam geldi.
Musluk sordum 500 lira dedi
Önce soğuk algınlığı öksürük varmış şurup vb şeylerden tansiyon şeker aşırı yükselmiştigeçmiş olsun canım ikiside mi hasta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?