- 12 Haziran 2019
- 19.824
- 122.289
- 598
- 37
Bu mesajın beni üzdü efomÖldü sayalım
Bilmiyorum ki canım nefis yemek tariflerinden baktım ilk kez yaptım desem doğru olur ilki sayılmaz çünküSıcak sudan sonra soğuk suya neden koydun canım ? Biz hiç koymuyoryz da merak ettim.
Kimsenin ölmesini tabi istememBu mesajın beni üzdü efom
Hımm olabilir canım . Bi de belki biliyorsundur tatlım çay damladığı zaman kaynar sudan azıcık döktün mü leke kalmıyor halıdaBilmiyorum ya ben mi beceremedim diyorum. Halı parladı ama mutfak halısında mesela su çay lekesi var damla damla onlar hala duruyor. Deterjanı sıkıp bekletmek mi gerek bilemiyorum ben direkt yaptım
Yok kuzum anladım zaten. Böyle söylediğine göre zamanında çok çektirmiştir o yüzden üzüldümKimsenin ölmesini tabi istemem
Ben 1 senedir görüşmüyorum ondan benzetme yaptım
Hadi kolay gelsin oğlum uyusa da bende kalan işlerimi halletsemÇok oturdum 1 saat maratona gidiyorum çocuklar gelene kadar
PArlatıcı dök lekelere sil çıkıyor sweet ya da suyla karıştırıp silBilmiyorum ya ben mi beceremedim diyorum. Halı parladı ama mutfak halısında mesela su çay lekesi var damla damla onlar hala duruyor. Deterjanı sıkıp bekletmek mi gerek bilemiyorum ben direkt yaptım
Sanırım öyle birşeydi, yer yerde kullanılıyorduBuhar makinesi mi abla
BUhar olan halı yıkama değildirSanırım öyle birşeydi, yer yerde kullanılıyordu
Maşallah Allah kabul etsinBoş durmuyorum yemek yapıcam inşallah ameliyat olan bi hastamız var ona yardım
Videoda buharlıydı koltuk ve halıda da kullandı sanki, bulursam atarımBUhar olan halı yıkama değildir
Kuzum çok doğru bir söz duymuştumYok kuzum anladım zaten. Böyle söylediğine göre zamanında çok çektirmiştir o yüzden üzüldüm
Kolay gelsin canımAşamalar aşamalar
Sıcak sudan soğuk suya daldırış kesip biçme sarma
Bekledogim kadar zor olmadı ama oyaladı baya
Evet abla bende yaparım artık yaptıkça elim alışır inşallah ama tarifeki kadar hatta ben bi tık daha fazla yağ koydum ama içi yağsız gibi geldi pişince dinlendikce daha iyi olur inşallahbeyaz lahana sarması biraz zor oluyo ama tadı çok güzel çok severiz bizde , sarmanın her çeşidini sever bizimkiler bende sık sık yaparım. özellikle asma yaprağı
Evet onu da gördüm ama benim lahana nasıldı biliyor musunKolay gelsin canım
Ben yapınca kare kare sarmalık kesmiştim kolay olmuştu sarması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?