Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bilmiyorum ya ben mi beceremedim diyorum. Halı parladı ama mutfak halısında mesela su çay lekesi var damla damla onlar hala duruyor. Deterjanı sıkıp bekletmek mi gerek bilemiyorum ben direkt yaptım
Hımm olabilir canım . Bi de belki biliyorsundur tatlım çay damladığı zaman kaynar sudan azıcık döktün mü leke kalmıyor halıda

Bilmiyorum ya ben mi beceremedim diyorum. Halı parladı ama mutfak halısında mesela su çay lekesi var damla damla onlar hala duruyor. Deterjanı sıkıp bekletmek mi gerek bilemiyorum ben direkt yaptım
PArlatıcı dök lekelere sil çıkıyor sweet ya da suyla karıştırıp sil

Yok kuzum anladım zaten. Böyle söylediğine göre zamanında çok çektirmiştir o yüzden üzüldüm
Kuzum çok doğru bir söz duymuştum

Geçinmeye gönlü olan her türlü geçinir ama geçimeye gönlü yoksa bağlasan durmaz.
26 sene geçinmek için tüm ilimi dini maddi beşeri yolları denedim olmadı be gülüm
Ben geçindim kendi geçinemedi o zaman aliye kibarca bir bay bay demek lazım zorlamanın
Bir anlam ifade etmediğini anladım
Oğluyla torunlarıyla aralarındaki kan bağı hakkı için görüşsün hiç karşı değil ama benimle artık buraya kadar
Sevgi gördüğüm yere saygı boynumun borçu
Ama benim saygımın karşılığı sevgizizlikse buna verecek cevabım bile yok hak ne eyler ne eylerse güzel eyler bu da benim hayat dersim der yoluma bakarım
Herkes mutlu olduğu yerde kalsın en hayırlısı

Aşamalar aşamalar
Sıcak sudan soğuk suya daldırış kesip biçme sarma
Bekledogim kadar zor olmadı ama oyaladı baya
Kolay gelsin canım
Ben yapınca kare kare sarmalık kesmiştim kolay olmuştu sarması

beyaz lahana sarması biraz zor oluyo ama tadı çok güzel çok severiz bizde , sarmanın her çeşidini sever bizimkiler bende sık sık yaparım. özellikle asma yaprağı
Evet abla bende yaparım artık yaptıkça elim alışır inşallah ama tarifeki kadar hatta ben bi tık daha fazla yağ koydum ama içi yağsız gibi geldi pişince dinlendikce daha iyi olur inşallah
İlk pismis hali içi kuru kuru geldi pişmis ama sasi gibi

Kolay gelsin canım
Ben yapınca kare kare sarmalık kesmiştim kolay olmuştu sarması
Evet onu da gördüm ama benim lahana nasıldı biliyor musun
Marul gibi aha böyleydi
Dedim bu nasıl lahana yani sarmalık olduğundan şüphe ettim ama inceymis yaprakları
Bu kadar oldu

Eklentiler

• Screenshot_20240228_140045_Gallery.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 34
  • 20240228_132834.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…