Masallah güzel görünüyor canım afiyetle yiyin insallahEvet onu da gördüm ama benim lahana nasıldı biliyor musun
Marul gibiaha böyleydi
Dedim bu nasıl lahana yani sarmalık olduğundan şüphe ettim ama inceymis yaprakları
Bu kadar oldu
Teşekkür ederim canım sağol inşallahMasallah güzel görünüyor canım afiyetle yiyin insallah
Evet onu da gördüm ama benim lahana nasıldı biliyor musun
Marul gibiaha böyleydi
Dedim bu nasıl lahana yani sarmalık olduğundan şüphe ettim ama inceymis yaprakları
Bu kadar oldu
yaptıkça alışıcaksın tabiki bizde anamızın karnında öğrenmedik , ben 16 yaşında evlendim, doğru dürüst yemek bilmiyodum. yapa yapa öğrendim. çok şükür sarmaların üstünden pişmeden önce yağ döktün mü ?Evet abla bende yaparım artık yaptıkça elim alışır inşallah ama tarifeki kadar hatta ben bi tık daha fazla yağ koydum ama içi yağsız gibi geldi pişince dinlendikce daha iyi olur inşallah
İlk pismis hali içi kuru kuru geldi pişmis ama sasi gibi
Gönül daha ne olsun Allah aşkına muhteşem olmuş ellerine sağlıkEvet onu da gördüm ama benim lahana nasıldı biliyor musun
Marul gibiaha böyleydi
Bu kadar oldu
Buzlukta secenek varsa ona baş vurBi yemek kaldı ama çok yoruldum
Evet öyle yapıcam abla gönülden görünce canım çekti lahana sarması var onu çıkarıyım dedimBuzlukta secenek varsa ona baş vur
O ne demek canim anlayamadm nasil olmusTeşekkür ederim canım sağol inşallah
İç harcına o kadar uğraştım ama içi sasi olmuş naaasip
Olur öyle arada pinhan bi kaç saate düzelirsinNe güzel herkes birşeyler yapmış.
Sabah işlerimi bitirdikten sonra geldim.
Yemek koydum.
Modum düşük nedense.
Ne oldu neye sıkıldım diye düşünüyorum, bişey de yok ama bi durgunum.
Hasta da olmadım.
İyi de değilim.
Tekrar giriyim mutfağa şimdi bişeyler yapıyım bari.
Maşallah canım bende salonu bitirdimOturma odası bitti
Kapı pencere duvar petek kanepe aklınıza gelebilecek her yeri sildim
Perdesi yıkanıyor onu eşim gelince takar artık
Sag ol canim sana da masallah ellerine sağlıkMaşallah canım bende salonu bitirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?