Bende de durumlar değişik değil pinhan tam biseye başlayamadım. Günlük iş sadeceArkadaş herkes her yeri hallediyor bir temizlik operasyonu başladı herkes birşey yaptı ben sadece "ev süpür sil "
Sanki herkes sözleşti benden gizli anlaştı gibi tribe girdim.
Bu hafta hiç evde duramadım, dün hacamat bugun kahvaltı, yarın hastane randevum var, cumaya misafir çağırmayı düşünüyorum
Ee gitti bu hafta
Sonra da size kızıyom işte
Neyse.
Yazarken duygularım değişti.
Sorun sizde değil bendeymiş a dostlar
Kuzum ben besbekarim hemdeSen bekar değil miydin parecim, yanlış mı kaldı aklımda
Çok oturdum 1 saat maratona gidiyorum çocuklar gelene kadar
GidemedimHadi kolay gelsin oğlum uyusa da bende kalan işlerimi halletsem
Arkadaş herkes her yeri hallediyor bir temizlik operasyonu başladı herkes birşey yaptı ben sadece "ev süpür sil "
Sanki herkes sözleşti benden gizli anlaştı gibi tribe girdim.
Bu hafta hiç evde duramadım, dün hacamat bugun kahvaltı, yarın hastane randevum var, cumaya misafir çağırmayı düşünüyorum
Ee gitti bu hafta
Sonra da size kızıyom işte
Neyse.
Yazarken duygularım değişti.
Sorun sizde değil bendeymiş a dostlar
Yani kuru yağsız gibiO ne demek canim anlayamadm nasil olmus
Yani kuru yağsız gibi
Çok teşekkür ederimmmBizim memlekkete lahana mevsimi sonbahardır sonbarda lahana güzel olur derler
ama sorun değil her mevsim gül oluyor lahana
Ellerine sağlık çok güzel duruyor
Evet abla sonuna döktüm pişince de üzerine gezdirdim ama eşim de gene yağsız bulduyaptıkça alışıcaksın tabiki bizde anamızın karnında öğrenmedik , ben 16 yaşında evlendim, doğru dürüst yemek bilmiyodum. yapa yapa öğrendim. çok şükür sarmaların üstünden pişmeden önce yağ döktün mü ?
Hadi yaa niyekineGidemedim
Koydum ama az geldi heralde eşimde bu aralar gurme kesildi başımaİçine yağ koymadın mı?
Yaa canım çok sağol iyi ki buzlugunda varmışGönül daha ne olsun Allah aşkına muhteşem olmuş ellerine sağlıkcanım çekti buzlukta vardı kayınvalidemin sardığı onu pişireyim akşama bende
Gurmelikleri bitmiyor zatenKoydum ama az geldi heralde eşimde bu aralar gurme kesildi başıma
Aslında eşim pek yapmazdGurmelikleri bitmiyor zaten
Bilmiyorum ki ya hiç istediğim gibi geçmedi bugün yapamadım bişeyHadi yaa niyekine
Ben kendim yemiyorsam eşimede yapmamAslında eşim pek yapmazd
i ama geçen çorbama sulu olmuş dedi
Halbuki tuzsuzdu
Yani alınacam artık ama neyse bide kalktım üstüne tatlı yaptım maşallah bana hemdide tek lokma ağzıma koymuyorum
Daha da laf duyarsam
Yarın yaparsın limonsuz çay sıkma canınıBilmiyorum ki ya hiç istediğim gibi geçmedi bugün yapamadım bişey
Kızgını hakettinAslında eşim pek yapmazd
i ama geçen çorbama sulu olmuş dedi
Halbuki tuzsuzdu
Yani alınacam artık ama neyse bide kalktım üstüne tatlı yaptım maşallah bana hemide tek lokma ağzıma koymuyorum
Daha da laf duyarsam
Çok doğru demişler. Geç bile kalmışsın mesafe koyarak. Yumuşak yüzlü , güzel huylu birini görmesinler yapmadıklarını bırakmıyorlarKuzum çok doğru bir söz duymuştum
Geçinmeye gönlü olan her türlü geçinir ama geçimeye gönlü yoksa bağlasan durmaz.
26 sene geçinmek için tüm ilimi dini maddi beşeri yolları denedim olmadı be gülüm
Ben geçindim kendi geçinemedi o zaman aliye kibarca bir bay bay demek lazım zorlamanın
Bir anlam ifade etmediğini anladım
Oğluyla torunlarıyla aralarındaki kan bağı hakkı için görüşsün hiç karşı değil ama benimle artık buraya kadar
Sevgi gördüğüm yere saygı boynumun borçu
Ama benim saygımın karşılığı sevgizizlikse buna verecek cevabım bile yok hak ne eyler ne eylerse güzel eyler bu da benim hayat dersim der yoluma bakarım
Herkes mutlu olduğu yerde kalsın en hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?