Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bende de durumlar değişik değil pinhan tam biseye başlayamadım. Günlük iş sadece

Oturma odası halısı boya lekesiydi köpüklü su yaptım onu sildim sonra makine ile çektim topladım
Köşe takımını yıkadım
Oturma odası perdesini yıkadım astım
Oturma odasının balkonunu yıkadım
Oturma odasını süpürdüm, sildim, toz aldım halısını serdim
Yastıkları yıkadım

Gızırılma heç ben de evde durmuyorum gibi bir şey

Bizim memlekkete lahana mevsimi sonbahardır sonbarda lahana güzel olur derler
ama sorun değil her mevsim gül oluyor lahana
Ellerine sağlık çok güzel duruyor
Çok teşekkür ederimmm
Evet abla sonuna döktüm pişince de üzerine gezdirdim ama eşim de gene yağsız buldu
O kadar uğraştım neyse bi dahakine daha iyi olur inşallah
Hadi yaa niyekine

Gönül daha ne olsun Allah aşkına muhteşem olmuş ellerine sağlık canım çekti buzlukta vardı kayınvalidemin sardığı onu pişireyim akşama bende
Yaa canım çok sağol iyi ki buzlugunda varmış
Böyle göndermiş oldum ama hakkınızı helal edin başka canı çeken olduysa düşünemedim pek cezbedici gibi gelmedi bana diye estağfurullah

Ben kendim yemiyorsam eşimede yapmam canı istiyorsa gitsin dışardan alsın yorma kendini yemediğin şey için gönül

Kızgını hakettin böyle devam edersen çok alışır her yaptığına bi kusur bulur. Kırıldığını belli et, lafını da çok sakınma . Benim yaptığım hataları yapma yani

Çok doğru demişler. Geç bile kalmışsın mesafe koyarak. Yumuşak yüzlü , güzel huylu birini görmesinler yapmadıklarını bırakmıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…