Zeytin yağı yeşili miKızlar pazartesi günü kuzenimin sözü var ...ben yeşil kıyafet giyecem yeşil tunik yağ yeşili rengi
Eşarp alicam karar veremedim kıyafet kardeşim de bende olsaydı onu da atacaktim
Sizce hangisi olsun bi yardim edin mayday maydayS.o.s
Imdat ...
Eki Görüntüle 3394374 Eki Görüntüle 3394376 Eki Görüntüle 3394379
Bence alttaki olmaz ilk ikisini dene. Kıyafet olmayınca gözümde çok canlanmadı .Kızlar pazartesi günü kuzenimin sözü var ...ben yeşil kıyafet giyecem yeşil tunik yağ yeşili rengi
Eşarp alicam karar veremedim kıyafet kardeşim de bende olsaydı onu da atacaktim
Sizce hangisi olsun bi yardim edin mayday maydayS.o.s
Imdat ...
Eki Görüntüle 3394374 Eki Görüntüle 3394376 Eki Görüntüle 3394379
Haklısın canım ama daha çok oğlum için yaptım diyeyim bugün pek bisey yemedi dedim bari bundan yesinBen kendim yemiyorsam eşimede yapmamcanı istiyorsa gitsin dışardan alsın yorma kendini yemediğin şey için gönül
Benimde eh işteBilmiyorum ki ya hiç istediğim gibi geçmedi bugün yapamadım bişey
Bi kışlık tunik var onu cekeyimBence alttaki olmaz ilk ikisini dene. Kıyafet olmayınca gözümde çok canlanmadı .
Yok yok söylüyorum bende ama aşırı uzatmıyorum çünkü ben biraz ciddiye bağlasam eşim daha çok bağlıyor kendisi tripkoliktir de azıcıkKızgını hakettinböyle devam edersen çok alışır her yaptığına bi kusur bulur. Kırıldığını belli et, lafını da çok sakınma . Benim yaptığım hataları yapma yani
İnşallah yarın bende erken uyanırımGerçekten de erken kalkan yol alıyor . Bugün 12 ye kadar uyudum diye işlerim kaldı bence. İnşAllah yarın sabahtan başlayayım
2. Esarp diyorum ama 1.de olabilir 3.yü ele benceBu kışlık bu rengin az biraz açığı ve gömlek tunik düğme yanlarında kivircik minik pileleri kol bantlarinda yine aynı var
Eki Görüntüle 3394386 Eki Görüntüle 3394387 Eki Görüntüle 3394388 Eki Görüntüle 3394389
1 çok canlı 2. Ci çok.yesili baskın 3 hiç olmaz benceBu kışlık bu rengin az biraz açığı ve gömlek tunik düğme yanlarında kivircik minik pileleri kol bantlarinda yine aynı var
Eki Görüntüle 3394386 Eki Görüntüle 3394387 Eki Görüntüle 3394388 Eki Görüntüle 3394389
Paremmm 2 numara, yeşili fazla olan daha güzel olur gibi geldi banaBu kışlık bu rengin az biraz açığı ve gömlek tunik düğme yanlarında kivircik minik pileleri kol bantlarinda yine aynı var
Yok bence 3 yaa 3 en pastel tonBu kışlık bu rengin az biraz açığı ve gömlek tunik düğme yanlarında kivircik minik pileleri kol bantlarinda yine aynı var
Bi kulağımdan girip diğerinden çıktıysa demekKıız pazartesi hep beraber mutfağa baslıycaz diye konuştuk ya
Yok ben kararımı değiştirdim bi daha baktım sa 1 aşırı renkliymisUlan ne var üçte böyle beğenmediiiiz
Güzel kalpli Parecim.Kuzum ben besbekarim hemde
evlenmiş ama evlilik koca nedir bilmeyen 20 günlük evlilik yasayan biriyim
Bekar biriyim
Bu fotolardan sanki 1 olur gibi geldi ama asıl tuniği görmek lazım.Bu kışlık bu rengin az biraz açığı ve gömlek tunik düğme yanlarında kivircik minik pileleri kol bantlarinda yine aynı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?