Onlarda Ankarada demi1 senedir yok ortada
Aaaa öyle mi bilmiyordumHımm olabilir canım . Bi de belki biliyorsundur tatlım çay damladığı zaman kaynar sudan azıcık döktün mü leke kalmıyor halıda
Gecen ay eltim istabula taşındıOnlarda Ankarada demi
Bi ara yapıyordum unuttum bak onu. Çaydanlıktan falan damlayan su damlaları falan hep iz kalıyor. Bide açık renk almışım mutfağa çok kötü. Yapayım onu da unutmadanPArlatıcı dök lekelere sil çıkıyor sweet ya da suyla karıştırıp sil
Ay evet onlar çok hoşuma gidiyor benim ama hiç bilgim yok nasıllar. Kullananlar memnun gibi görünüyorSanırım öyle birşeydi, yer yerde kullanılıyordu
Ama tam yıkama olmuyor onla bence mikrop kırmak için sankiVideoda buharlıydı koltuk ve halıda da kullandı sanki, bulursam atarım
Valla ne kadar doğruKuzum çok doğru bir söz duymuştum
Geçinmeye gönlü olan her türlü geçinir ama geçimeye gönlü yoksa bağlasan durmaz.
26 sene geçinmek için tüm ilimi dini maddi beşeri yolları denedim olmadı be gülüm
Ben geçindim kendi geçinemedi o zaman aliye kibarca bir bay bay demek lazım zorlamanın
Bir anlam ifade etmediğini anladım
Oğluyla torunlarıyla aralarındaki kan bağı hakkı için görüşsün hiç karşı değil ama benimle artık buraya kadar
Sevgi gördüğüm yere saygı boynumun borçu
Ama benim saygımın karşılığı sevgizizlikse buna verecek cevabım bile yok hak ne eyler ne eylerse güzel eyler bu da benim hayat dersim der yoluma bakarım
Herkes mutlu olduğu yerde kalsın en hayırlısı
En sevdiğim daha uzakGecen ay eltim istabula taşındı
Kv memleketi evine gitti
AaaaKimsenin ölmesini tabi istemem
Ben 1 senedir görüşmüyorum ondan benzetme yaptım
Vay arkadaş benim eşim sessiz sessiz boş odaları temizliyorBos odanın camını sildim
Vay arkadaş benim eşim sessiz sessiz boş odaları temizliyorBos odanın camını sildim
Hey maşallah sen daha iyisin bu haftaMaşallah canım bende salonu bitirdim
Sen bekar değil miydin parecim, yanlış mı kaldı aklımdaAaaa
Efser bizii kader buluşturdu boşuna gaz ortağı olmadık meğer başka ortaklığımız da varmış
E dedin ya her yeri halledip mutfağa girecekmişiz ben olayı yanlış anladım ilk mutfaktan başladım yavaş yavaş gidiyomHey maşallah sen daha iyisin bu hafta
Kıız pazartesi hep beraber mutfağa baslıycaz diye konuştuk yaArkadaş herkes her yeri hallediyor bir temizlik operasyonu başladı herkes birşey yaptı ben sadece "ev süpür sil "
Sanki herkes sözleşti benden gizli anlaştı gibi tribe girdim.
Bu hafta hiç evde duramadım, dün hacamat bugun kahvaltı, yarın hastane randevum var, cumaya misafir çağırmayı düşünüyorum
Ee gitti bu hafta
Sonra da size kızıyom işte
Neyse.
Yazarken duygularım değişti.
Sorun sizde değil bendeymiş a dostlar
Gel gel eşim beraber yapalımmVay arkadaş benim eşim sessiz sessiz boş odaları temizliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?