- 13 Mart 2019
- 16.326
- 64.166
- 598
Evet ama az gelmiş yiyen kişi öyle söylediGönül sen sarmayı etli mi yaptın?
Lahana etli olmaz mı geneldeGönül sen sarmayı etli mi yaptın?
Yüksek ateşte mi pişirdinYani kuru yağsız gibi
Yok canım en kısık ateş en küçük gözYüksek ateşte mi pişirdin
Zeytinyağlı da yapılıyor soğuk yenenden.Lahana etli olmaz mı genelde
+1Ben kendim yemiyorsam eşimede yapmamcanı istiyorsa gitsin dışardan alsın yorma kendini yemediğin şey için gönül
Evet ama az gelmiş yiyen kişi öyle söyledi
Ben çok aramıyorum bana göre normal geldi içi kuru olmuş kabul ama kıymayı tarifte ki kadar koymuştum bi dahakine tam etli yapicam inşallah
Kıyma yağsız sa ondan da olmuştur baharatlı seviyor lahana aroma için maydanoz doğramak da iyi oluyorEvet ama az gelmiş yiyen kişi öyle söyledi
Ben çok aramıyorum bana göre normal geldi içi kuru olmuş kabul ama kıymayı tarifte ki kadar koymuştum bi dahakine tam etli yapicam inşallah
Kıyman yağsız olabilir canım bi dahakine bi tık az koyarsın pirinci bulguru.Evet ama az gelmiş yiyen kişi öyle söyledi
Bizim bi akraba zeytinyagli yapar etkisinden daha lezzetli incecik sarar bide maşallahZeytinyağlı da yapılıyor soğuk yenenden.
Ama sıcak yenene kıyma koyulmadan da yapılıyor.
Ben de kıymalı yaparım.
Bizimkiler etlidir zaten iç Anadolu usulü reyhan da koyarlar buradaZeytinyağlı da yapılıyor soğuk yenenden.
Ama sıcak yenene kıyma koyulmadan da yapılıyor.
Ben de kıymalı yaparım.
Çok severim ben de annem koyardı reyhan lahanaya patates yemeğineBizimkiler etlidir zaten iç Anadolu usulü reyhan da koyarlar burada
Ama çok uğraştım dedim masumcaAdam olana çok bile demek geçti içimden sadece geçti ama gençler örnek almasın ha
Hmm hızlı pişince de öyle sası oluyor da ondan şeettimYok canım en kısık ateş en küçük göz
Evet baharat ve ekşi katacam bi dahakine hırs yaptım haftaya yine yaparım belkiKıyma yağsız sa ondan da olmuştur baharatlı seviyor lahana aroma için maydanoz doğramak da iyi oluyor
Ama çok uğraştım dedim masumca
O da bunun farkındayım emeğine üzüldüm zaten dedi ama yine de güzel.dedi
Tamam inşallah size sormuştum ama kimse bana cevap vermedi heyecan yaptım kaç gün öncedenKıyman yağsız olabilir canım bi dahakine bi tık az koyarsın pirinci bulguru.
Soğanını bol doğra sarmalar kaldırıyor soğanı.
Benim ip kayış her neyse koptu diyorum valla parktan eve gelirken yere yapışan veletler gibiyimSende gezmelerdeydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?