Benim dondurucuda var gel yiyelimKeteee
O zaman yarın çocuklar okula gidince hemen başlayalımİnşallah yarın bende erken uyanırım
Birbirimizi gazlayalim lutfenn
İnşAllah canımLimonsuzzcay arada öyle olur bende öyleydim bismillah diyip başladım devamı geldi sende yarın yaparsın
Patatesli de güzel oluyor canımLahana etli olmaz mı genelde
Tencerede de oluyor fırında daErzurumlu akrabalarımız patatesli yaparlardı büyük büyük sarıp fırında pişerdi. Çıkınca üstüne tereyağ güzel olurdu
Tam onu yazacaktım tatlı tatlı diyordum eşime şimdi değiştiCanım tatlı istiyordu şu yazılardan sonra tuzlu istiyor
Offf çok şanslısın suanBenim dondurucuda var gel yiyelim
Bizim katmer yapan halamız yok marketten devamO Katmer bizim dediğimiz unlu kete.
Market katmeri nereee halamın katmeri nere ayyy
İyiki bilmiyorsun bi bilsen var ya +3 kgKete neymiş bi bakcam biz bilmeyiz
Sanırım ben bunu yedim Erzuruma cenazeye gitmiştik kv tarafına orda yemiştim. Poğaça sanmıştım benKete neymiş bi bakcam biz bilmeyiz
Ahahahha biliyormuşum 1 kere yedim ama güzel değildi 0 tuzduİyiki bilmiyorsun bi bilsen var ya +3 kg
Yapamamışlardır onlarAhahahha biliyormuşum 1 kere yedim ama güzel değildi 0 tuzdu
Tam sarımsaklı su da yazacaktım da garip gelir diye yazmadım ananem hinkal suyundan alıp içine sarımsak doğrarEtlisine hingal patateslisine metez deriz. Patatesliyi balık şeklinde bükeriz yoğurt sarımsaklı su olur yanına batıra batıra yeriz
Ayy deme öyle yaOfff çok şanslısın suan
Aynen benimde ama tatlı önüne geçemediCanım tatlı istiyordu şu yazılardan sonra tuzlu istiyor
Kız yazık nefsine zulmetme ye bişeylerAynen benimde ama tatlı önüne geçemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?