- 20 Aralık 2020
- 17.178
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.649
- 548
Kesinlikle bonusumm bizim topik çok dengeli maşallahEn azından aynı anda bozulmuyor hepimizin kii dengeyi buluyoruz
Kız hastalandı dün okuldan aldım dün onla ilgilendim bugünde ben reğli oldum yatış durumundayızBonusumm sabah işlerini yapmış tesbihatlari çekmişokula toplantıya gideceğim yoğun bir gün olacak yazdı en son efserim Sen nasılsın hamam keyfide mi, keyfini yerine getirmedi
Geldi karnını doyuracak inşBonusumm sabah işlerini yapmış tesbihatlari çekmişokula toplantıya gideceğim yoğun bir gün olacak yazdı en son efserim Sen nasılsın hamam keyfide mi, keyfini yerine getirmedi
Biri düşüyor biri haydee kalkın diyor biri açım biri tokum diyorKesinlikle bonusumm bizim topik çok dengeli maşallah
Çok hastalandı peşpeşe geçmiş olsun nesi varKız hastalandı dün okuldan aldım dün onla ilgilendim bugünde ben reğli oldum yatış durumundayız
Tokum ve açım diyenler hep aynı ama hahahhaBiri düşüyor biri haydee kalkın diyor biri açım biri tokum diyorçok dengeliyiz
Bu arada pamuğummmm bende karnımı doyurmada üşeniyorum ama temizlik olunca zerre üşenmemBiri düşüyor biri haydee kalkın diyor biri açım biri tokum diyorçok dengeliyiz
geçimiş olsun canım Allah şifa versinKız hastalandı dün okuldan aldım dün onla ilgilendim bugünde ben reğli oldum yatış durumundayız
Geçmiş olsunKız hastalandı dün okuldan aldım dün onla ilgilendim bugünde ben reğli oldum yatış durumundayız
Tokum ve açım diyenler hep aynı ama hahahha
Başta hapşuruğu aleji sandım sonra ateşle burun akıntısı devam ettiÇok hastalandı peşpeşe geçmiş olsun nesi var
BennnKim dedi açım diye
Bennngidip aç karnımı doyurayim öğlen oldu çalıştık daaa acıktık
13.30 a kadar şekersiz çikilatsız kahveyle durmuşum tebrik kabul edeceğime açlığım yüzüme vuruluyor
Geçmiş olsunKız hastalandı dün okuldan aldım dün onla ilgilendim bugünde ben reğli oldum yatış durumundayız
Dereotuyla sanatsal dokunuş yapmışsınAfiyet olsun sana da
Tekrar çıkıcam ben de
Çok severim bir de kırmızı biber varsa oyDereotuyla sanatsal dokunuş yapmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?