- 2 Ağustos 2013
- 38.522
- 130.113
- 798
Bana da bi geliy bi gidiyBana sanki bi diyet perisi geldi gibi
penyezcim senin memleket neresiydi erzurumlu şivesi gibi konuşmuşsunDimi amaaa elee terbiyesiz olmuş kinee bu gençlik tebrik yerine ifşa ediyorlar
Geçmiş olsun efserikoKız hastalandı dün okuldan aldım dün onla ilgilendim bugünde ben reğli oldum yatış durumundayız
Bende çok severim aromasına bayılıyorum dereotununÇok severim bir de kırmızı biber varsa oy
Nasıl anladın hala yattığımı abla
Salı sallanırKomşum çağırdı kahveye birazdan oraya gideceğim. Yarında pazar eşim evde olur hiç iş yapamam pazartesi arkadaşlarımla merkeze gidicem o zamanda yapamam Salı başlarım işlere
Çarşamba çarşafa dolanır derken razaman gelir düşük tansiyonla oruç halimle yerimden kalkamam temizlik bayram sonrasına kalır asdfjlSalı sallanır
HsgahahajaAllah korusun
Bonus ve efser zaman zaman böyle konuşuyorlar sevdim bende ara ara kullanıyorum. Bursa da doğdum ben papatyampenyezcim senin memleket neresiydi erzurumlu şivesi gibi konuşmuşsunçok tatlı
En iyisi oh misÇarşamba çarşafa dolanır derken razaman gelir düşük tansiyonla oruç halimle yerimden kalkamam temizlik bayram sonrasına kalır asdfjl
Tabi siz evinizi pakladınız bal dök yala yaptınız tuzunuz kuruEn iyisi oh mis
Geç olsun güç olmasınTabi siz evinizi pakladınız bal dök yala yaptınız tuzunuz kuru
Geçmiş olsunBaşta hapşuruğu aleji sandım sonra ateşle burun akıntısı devam etti
Soğuk algınlığı sanırım
Kim dedi açım diye
Hayıığğrrr bal dök yala değil.Tabi siz evinizi pakladınız bal dök yala yaptınız tuzunuz kuru
Nasıl anladın hala yattığımı ablaişler daha duruyor örtü siparıs etmiştim onu bekliyorum o gelsin oturma odasını öyle hallederim. Bahanemde hazır
bursayı seviyorum, güzel şehir uludağa da gitmiştim tee orta okula giderken okul gezileri oluyodu onlarlaBonus ve efser zaman zaman böyle konuşuyorlar sevdim bende ara ara kullanıyorum. Bursa da doğdum ben papatyam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?