Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar süslerim geldi sabah anca eve geldim şimdi başladım suslemelere
Kapı komik mi olmuş yaa
Hayıır gayet tatlı durmuş
Perdelerinin üzerinde hele çok hoş durmuş. Bayıldım
Hatta fazla bile beğendim ben de mi alsam napsam ?

Kızlar bu arada, ben emzirirken oruç tutsam sütüm azalır mı vs diye düşünüyordum ya, sütün artması normal mi ? Bezlerimiz çok daha ağırlaşmaya başladı bizim

Ben normalde de 2 öğün yiyordum ve yediklerimde de yarımyamalak geçiştiriyordum. Şimdi iftarı sahuru derken adam akıllı yiyorum yani suyu da iftarla sahur arasında güzel tüketirsem sıkıntısız atlatırım gibime geliyor inşallah

dün makineyi dolu bırakmıştım onu boşalttım
Yemekleri yaptım
Robot bütün evi süpürdü
Çamaşırları makineye attım
Kurutmadakileri çıkardım, katladım
Şimdik kızla uğraşıyorum. Babamız gelsin onu babaya paslayıp mutfağı toplamak istiyorum mutfak almış başını gidiyor iftardan önce bir posta bulaşıklar yıkansa iyi olacak

Bugün hicbirsey yapmadım zorla yemekleri yaptım sadece. Rutin birde dinlene dinlene. Başımın içinde basınç var sanki.2 3 kez burnum kanadı ne olduysa anlamadım. Şimdiden hayırlı iftarlar Allah kabul etsin
Geçmiş olsun loram tansiyonunu ölçseydin bi

Geçmiş olsun canım

Herkeste bi durgunluk bi moral bozukluğu var hayır olsun insallah
Tüm hastalara Rabbim acil sifalar versin
.
ben de bugün hic bir sey yapmadım
Esim ve kızım markete gittiler bana da bi enerji geldi dogal gaz borularinı sildim ne alakaysa
yemeklerde dünden var rahattm bugün
Hayırlı iftarlar şimdiden ❤

Bugün hicbirsey yapmadım zorla yemekleri yaptım sadece. Rutin birde dinlene dinlene. Başımın içinde basınç var sanki.2 3 kez burnum kanadı ne olduysa anlamadım. Şimdiden hayırlı iftarlar Allah kabul etsin
Canım benim geçmiş olsun ilk günler baş ağrısı normal diyorlar . Tansiyonuna baktırsaydın burnun kanadığı için. Gerçi bizim burda iyi gelir , ağrın geçer diyorlar ama ne kadar doğru bilemiyorum tabi

MaşAllah canım inşAllah böyle devam eder

Yatakları topladım
Okula gidip geldim 2 saat
Salonu ve koridoru süpürdüm
Paspasları attım yıkandı
Astım
Makinaya çamaşır attım çalıştırdım
Salonu ve odaları topladım
Çamaşırları astım
Bulaşık makinesini boşalttım
Çocuklara ekmek köftesi yaptım
Yemeğim var salata yaptım
Mutfağı topladım makinayı doldurdum
bi tur daha evi topladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…