Ben bu ramazan aldığım bir karar varTadım yok bugün kendimle kalmak istiyorum kimseyle konuşasım bile yok.
Gündüz
Yatakları topladım
Evi süpürdüm
Lavoba klozet yıkadım
2 sepet çamaşır katladım
Dünden yemek var ek çorba yapıcam
Nasıl oldun efsomBende gelmişem
Hafif bir ses kısıklığı kaldıNasıl oldun efsom
NErdesin gözüm sen?Bende gelmişem
Eki Görüntüle 3399940 iki saattir şuna gülüyorum. Derse girecek hangi kafayla otogar yazmışsa hocada zor okursun diyor Aallahim
Aman dikkat et tansiyonuna ilacın var mıydı?Bugün hicbirsey yapmadım zorla yemekleri yaptım sadece. Rutin birde dinlene dinlene. Başımın içinde basınç var sanki.2 3 kez burnum kanadı ne olduysa anlamadım. Şimdiden hayırlı iftarlar Allah kabul etsin
İhmal etme lorişim12.8 di tansiyonum ya çok güzel benim için. Bilemedim devam ederse giderim doktora.
Eş kişisi geldi bir kaç sorumluğu onun üstüne attım biraz köşeme çekildimNErdesin gözüm sen?
Gelecek sene düzenim olursa bende yapmak istiyorumSağolasınız hanımlar
Ben iyiyim şükür sabah gördüğüm video dağıttı biraz çivisi çıkmış durumlar.
Ben küçük balon aldım bu sefer.
YAzı başka duvarda.
Var ilaç hep kullanıyorum da tansiyonum iyi ya iftardan sonra bile yükselmedi aynı. Anlayamadım hiçAman dikkat et tansiyonuna ilacın var mıydı?
Burnunda çatlak filan var mıVar ilaç hep kullanıyorum da tansiyonum iyi ya iftardan sonra bile yükselmedi aynı. Anlayamadım hiç
Normalde iyidir belki ama bugün yükselmiş olabilir bugün ölçtün mü?Var ilaç hep kullanıyorum da tansiyonum iyi ya iftardan sonra bile yükselmedi aynı. Anlayamadım hiç
İyi olmaya çalışıyorum. Evet evet devam ediyorum. Sen nasılsın ?-Hayal sen nasıl oldun? Devam mı seanslar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?