Yok hiç öyle bir sorunum olmadı.Burnunda çatlak filan var mı
Ölçüm yaptım bugün kaç defa iyi yani çok şükür. Belki efserin dediği gibi bisi oldu çatlak falanNormalde iyidir belki ama bugün yükselmiş olabilir bugün ölçtün mü?
İftardan sonra feci baş ağrısı oldu ama şu an çok iyiyim. Açlıktan burnum isyan etmiş çok tuhafAktif Lora geçmiş olsun şimdi nasılsın ?
Dikkat et kendineYok hiç öyle bir sorunum olmadı.
Ölçüm yaptım bugün kaç defa iyi yani çok şükür. Belki efserin dediği gibi bisi oldu çatlak falan
İftardan sonra feci baş ağrısı oldu ama şu an çok iyiyim. Açlıktan burnum isyan etmiş çok tuhaf
Teşekkür ederimmm evet bende sevdim bunu 2 dk da taktım değeriyle baya uğraştım hiç de güzel olmadı yaaHayıır gayet tatlı durmuş
Perdelerinin üzerinde hele çok hoş durmuş. Bayıldım
Hatta fazla bile beğendim ben de mi alsam napsam ?
Çok geçmiş olsun canım inşallah bi daha olmazBugün hicbirsey yapmadım zorla yemekleri yaptım sadece. Rutin birde dinlene dinlene. Başımın içinde basınç var sanki.2 3 kez burnum kanadı ne olduysa anlamadım. Şimdiden hayırlı iftarlar Allah kabul etsin
Çok teşekkür ederim bende sevdim bakıp bakıp mutlu oluyorumGonulmeyvesi çok güzel olmuş bende öyle yaptım kapıya hoş duruyor.
Harika olmuş maşallah emeğine sağlıkSağolasınız hanımlar
Ben iyiyim şükür sabah gördüğüm video dağıttı biraz çivisi çıkmış durumlar.
Ben küçük balon aldım bu sefer.
YAzı başka duvarda.
Kız açlıkla burunun ilgisi ne tovbeeeİftardan sonra feci baş ağrısı oldu ama şu an çok iyiyim. Açlıktan burnum isyan etmiş çok tuhaf
Ne bilim Mide umursamayinca görev üstlenmiştirKız açlıkla burunun ilgisi ne tovbeee
Kocambeyin el atmasıyla hepsi hallolduEşimi biri çağırdı. Daha yemeğini yiyemeden gitti
Ben daha yiyemeden kız ağlamaya başladı
Onu doyurdum, yıkadım, yatırdım
Saat 10 oldu. Benim daha sofra duruyor, mutfak duruyor
Makine dolu, boşaltılacak
Ooy ooy
İyiyim canım aynı günler durgunlaşıyoruz tikkatimi çekmiştirİyi olmaya çalışıyorum. Evet evet devam ediyorum. Sen nasılsın ?
Mutfagi temiz olmayan var mı arkaaaşlar bi gidip gelsek
Hava da mı bisi var ki ya. Her zamanki migren gibi değil böyle kunt bir ağrıdı acayip. Sende serin tut iyi geliyor birazBenim de başım çok ağrıyor şu an lora seninki migren atağı olabilir mi? 5 saat civarı sürdü mü?
Burnun kuruysa nemlendir tekrar kanamasın
Benimde dikkatimi çekti beraber hep mutlu olalım inşallah yaİyiyim canım aynı günler durgunlaşıyoruz tikkatimi çekmiştir
Güzel bonusum doyurucu öyle çok katı değil. İnşallah güzel sonuç alırımsweetgirlcandy listen nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?