Düzenli Evimiz & Hayatımız

Burnunda çatlak filan var mı
Yok hiç öyle bir sorunum olmadı.
Normalde iyidir belki ama bugün yükselmiş olabilir bugün ölçtün mü?
Ölçüm yaptım bugün kaç defa iyi yani çok şükür. Belki efserin dediği gibi bisi oldu çatlak falan
Aktif Lora geçmiş olsun şimdi nasılsın ?
İftardan sonra feci baş ağrısı oldu ama şu an çok iyiyim. Açlıktan burnum isyan etmiş çok tuhaf

Hayıır gayet tatlı durmuş
Perdelerinin üzerinde hele çok hoş durmuş. Bayıldım
Hatta fazla bile beğendim ben de mi alsam napsam ?
Teşekkür ederimmm evet bende sevdim bunu 2 dk da taktım değeriyle baya uğraştım hiç de güzel olmadı yaa
Bugün hicbirsey yapmadım zorla yemekleri yaptım sadece. Rutin birde dinlene dinlene. Başımın içinde basınç var sanki.2 3 kez burnum kanadı ne olduysa anlamadım. Şimdiden hayırlı iftarlar Allah kabul etsin
Çok geçmiş olsun canım inşallah bi daha olmaz
Gonulmeyvesi çok güzel olmuş bende öyle yaptım kapıya hoş duruyor.
Çok teşekkür ederim bende sevdim bakıp bakıp mutlu oluyorum
Sağolasınız hanımlar

Ben iyiyim şükür sabah gördüğüm video dağıttı biraz çivisi çıkmış durumlar.

Ben küçük balon aldım bu sefer.
YAzı başka duvarda.
Harika olmuş maşallah emeğine sağlık

Bugün eve hiç dokunmadım
Anca mukabeleye gittim geldim derkeenn
Eve gelip susleri yapayım dedim amaaann baya uğraştırdi beni istediğim gibi de olmadi ama olsun
Sonra iftar hazırlığı sofra salata
Çay demleme
Bebek uyutma derken biraz da tembellik yaptım şimdi kendime gelebildim
Manevi saatime baslicam inşallah
Herkese hayırlı akşamlar

Öyle yaptım olmadı böyle yaptım olmadı
Alt alta olan ilk yaptığım sonra hoşuma gitmedi bide iftar öncesi ellerim çok titredi
Keşke sonra bi saate bıraksaydım
Şimdi anlık ilk foto da ki gibi
Yarın belki yöne değiştiririm yada böyle kalır
Led ışık da aşırı aşırı minik bi şeymiş

Eklentiler

• 20240312_204248.webp
    53 KB · Görüntüleme: 45
  • 20240312_182453.webp
    65,3 KB · Görüntüleme: 43
Kocambeyin el atmasıyla hepsi halloldu
Kız geri uyanmıştı ben onunla uğraşıyordum. Mutfaga bir girdim mutfak dolaplarını siliyor aspiratörün içindeki filtreyi çıkarmış. Üstüne de çamaşır sodası dökmüş. Ona da kaynar suyu dökünce çiçek gibi olmuş ben hep öyle yapardım. Bakmıyor sanıyordum, görüyormuş filtre 5 dk da tertemiz oluyor kızlar bilmeyenlerin bilgisinee
Ay çok rahatladım valla. Ben de peşine banyo paspaslarını makineye attım. Çamaşırları da kurutmaya attım. Yarın katlarım Allah ın izniyle

Benim de başım çok ağrıyor şu an lora seninki migren atağı olabilir mi? 5 saat civarı sürdü mü?
Burnun kuruysa nemlendir tekrar kanamasın
Hava da mı bisi var ki ya. Her zamanki migren gibi değil böyle kunt bir ağrıdı acayip. Sende serin tut iyi geliyor biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…