Dünde ben kisir yapmiştim bugün sarma sarayim diyorum tabi o cesareti bulabilirsemyatakları topladım
Kızımın küçülen yazlıklarını ayırdım
Misafir gelecek kısır yaptm
Kahvaltı yaptık kızımla
Şimdide az Kızıl Goncaları izleyip kalkcam
Başına geçmek mesele geçince hepsi kolay. Bismillah de hap yaprağın içiniDünde ben kisir yapmiştim bugün sarma sarayim diyorum tabi o cesareti bulabilirsem
Ben çalınma olmasından da çok korkuyorum. Muhtemelen eşyaların yanında olamayacağız çünkü. Ama hiçbir şeyi firmaya bırakmayıp kendim kolilemek istiyorum.
Biz sırtımızda evimiz dolaşiyoruz sürekli bir tayin 3 yilda bir iyice sarmalamak lazım ütü masasını iple bağlayabilirsin örtüsünü çikarip merdiveni de yine aynı şekilde biz nakliyeci ile anlaşmiştik gelip ambalajliyolardi evde taşiyolardi başka ile rabi küçük bikaç eşyamz kayip olmadi değil çamasir telimi kaybettiler meselaMerhabalar.
Taşınma konusunda uzman kişilerden yardım istiyorumşehir değiştireceğiz nelere dikkat etmem lazım.
Ütü masası, merdiven, bir de kızımın bebekken bindiği örümcek var. Bu gibi şeyleri nasıl muhafaza etmek gerekir acaba? Olduğu gibi koyulsa yeterli mi? İlk kez taşınacağız
Dha yaprak yokBaşına geçmek mesele geçince hepsi kolay. Bismillah de hap yaprağın içini
Yeni kapanmıştım demir eksikliği yüzünden çok dökülüyordu dedim kesiyim kimse görmüyor zaten makası aldım kestim yamuk olmuş düzelteyim derken aldı başını gitti ıslakken çok kesmedim sanıyordum kurutunca aynı bu kız gibiydim
bende kendim koliledim . ama dediğim gibi bizimki çok yakın mesafeydi bide nakliye firması akrabamındı bi sıkıntı yaşamadıkBen çalınma olmasından da çok korkuyorum. Muhtemelen eşyaların yanında olamayacağız çünkü. Ama hiçbir şeyi firmaya bırakmayıp kendim kolilemek istiyorum.
Biz öğreniyoruz da noluyo sero unutup yine soruyoruz
Ben bu kızın videolarından kesiyorum. Hatta bu ara yine bi kesesim varŞimdi nasıl uzunluğu? Şununla dene bi çok iyi oluyor
Sen 38din dimi 39 mu yoksaBiz öğreniyoruz da noluyo sero unutup yine soruyoruzartık 20-30 tekrardan sonra öğreniyoruz
39Sen 38din dimi 39 mu yoksa
O değil de ben ocak ayından beri 28 diyorum aşk olsun bana yaniSen 38din dimi 39 mu yoksa
Canın çekti dimi hahaha ben baya uzattım bir ruh haliyle küt kestim pişman değilim şimdi boynuma değiyor başörtüde toplayabilmek için bırakıyorum yoksa kesicemBen bu kızın videolarından kesiyorum. Hatta bu ara yine bi kesesim var
Ben de son senelerde hiç olmadığı kadar uzattım bu defa omuzlarımı geçti. Hatta boyayı da epey yapmadım ama sonra baktım beyazlar çok boyadım. Kesmeye elim varmadı bi türlü ama istiyorum biraz kısaltmak topuzun altından çıkanlar boneye dolanıyor ondan rahatsız oluyorumCanın çekti dimi hahaha ben baya uzattım bir ruh haliyle küt kestim pişman değilim şimdi boynuma değiyor başörtüde toplayabilmek için bırakıyorum yoksa kesicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?