golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Ben de son aya kadar sene yaşımı söylerimO değil de ben ocak ayından beri 28 diyorum aşk olsun bana yani
Eşim son ayına kadar sene yasini söylemiyor
Şuan 27 yim 2 gün sonra 28 olucam
Bu sene sadece 7 ay 27 yaşında kalabildim
Çok haklısın bundan sonra bende öyle yapicamBen de son aya kadar sene yaşımı söylerimne gerek var erkenden büyütmeye
Ben de son senelerde hiç olmadığı kadar uzattım bu defa omuzlarımı geçti. Hatta boyayı da epey yapmadım ama sonra baktım beyazlar çok boyadım. Kesmeye elim varmadı bi türlü ama istiyorum biraz kısaltmak topuzun altından çıkanlar boneye dolanıyor ondan rahatsız oluyorum
Bi tane geniş bonem var ondan başka takamıyorum ben de dediğin gibi toplamıyor diğerleri. Sevdim bu halini bayadır uzatmamıştım cansız değil ama çok dökülüyor o yüzden alcam biraz ucundanBone takamıyorum ya iç başörtüleri var ya onları bağlıyorum alışkanlık bone küçük toplamaz ki saçı.
Uzun seviyorsan kesme de dökülme vs çok oluyorsa güçsüzse bakamıyorsan bakımsız görüyorsan hiç acıma kes yine uzayacak nasılsa
Kozmik takvime göre aslan burcunda mı ne kesiyoduk güçlensin diye unuttumBi tane geniş bonem var ondan başka takamıyorum ben de dediğin gibi toplamıyor diğerleri. Sevdim bu halini bayadır uzatmamıştım cansız değil ama çok dökülüyor o yüzden alcam biraz ucundan
Öyleydi galiba. Onu takip ettim ben bi ara 3.ay kesim günü olmadı sonra hep rastgele yaptımKozmik takvime göre aslan burcunda mı ne kesiyoduk güçlensin diye unuttum
Şimdi omuzlarımda saçlarım uzatmayı düşünüyorum ama yine dökülüyorlar kesersem deneyim bunuŞimdi nasıl uzunluğu? Şununla dene bi çok iyi oluyor
Merhaba test yapılmıştı sanki sana sonucu çıktı mı?Tünaydın kızlar
Şifayı kaptım arkadaşlar. Fenayım. Ahsende hafif öksürük var arada böyle kısık kısık gibi tarif edemiyorum da. Kozalak şurubu ve udi hindi verdim ona uyumadan. İnşallah onun ilerlemez ben bi şekilde geçiririm de
Geçmiş olsun sweet benimde boğazım ağrıyor havalarda iyi neden oldu anlamadım
Yarım saat demiştim 12 ye kadar uyumuşumUyu canımsenden kıymetli mi kızz az dinlen
Kafam aksamdan beri balon gibi
Sabah namaz sonrası ders çalışmak istedim ama direk yattım
Oğlum da bugün erken uyandı
Onu giydirdim
Biraz daha uyudum geldi anne yeter çok uyudun dedi
Kalkıp kahvaltısını hazırladım Şimdi yediriyorum
Dişim şuan agrimiyor ama boğazıma doğru bi yer başım ve kulağımı agritti
Sormadınız mı ya . Mutlaka bi nedeni vardır. Ne turnuvasıydı ?Okul müdürü hiç bir açıklama yapmadan öğrencilerin turnuvasını iptal etmiş aşısı kızgınım hadsiz herif iyice gıcıklığına yapıyor
Acaba ne armağan ettiHahhaha dedim yine karıştırdı topikleri aklıma geldi
Amin sağol canimm
Bilmem mi bana da armağan etmesi gerekiyor bence ikidir dua topigine yazıyorAcaba ne armağan etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?