- 12 Haziran 2019
- 19.761
- 121.881
- 598
- 37
Bu ışıltılı hayata alışkın değilim alışmam için zaman lazımSende lora da görünmüyorsunuz ikna olun
Konun altında, kendi adımızı görüyoruz
Heralde. Anaaa. Dur dur limonsuzu şimdi farkettim
Demi demi
Limonsuzzcay
Bacım sen zaten turuncu yazılı değil miydin şimdi de kırmızı olmuşsun turuncu ne manaydı peki?
O da pro değil miydi?
Kız biz isteyince renkli oluyo muyuz ben niye siyahım?
PulaaavHayırlı günler hanımlar ben bugün güne çok geç başladımhem gece uyumadım hem eşimi gönderdikten sonra bulantım vardı çok zor uyudum kalkar kalkmaz hemen işlerimi hallettim sanki peşinden atlı koşturuyor sanki bütün gün evde değilmişim gibi öyle bir huyum oldu şimdi hiç işim birikmesin her şeyim düzgün temiz olsun her an her şey olabilir diye
.
Yatağımızı topladım
Bulaşık makinesini boşalttım
Akşamdan kalan bulaşıkları durulayıp makinaya attım
1 posta çamaşır makinesine çamaşır attım
Sonra kurutmaya sonra katladım yerleştirdim
Çamaşırlıktaki çamaşırları katladım yerleştirdim
.
Akşama dünden kuru fasulyem var yanına eşantiyon ne yapabilirim diye kafa patlatıyım biraz
Taksit taksit yazmandan belliHala kırmızıyım offfff
Kolay gelsin Allah kabul etsin canımSabah eşime kahvaltı hazırladım yedi işe gitti
Ben niyetliyim bugün Allah kabul ederse , sabah evi havalandırdım, evi detaylı süpürdüm, koltuk örtülerini silkeleyip makineye attım koltukları süpürdüm
Kalan bulaşıkları hallettim
Mutfağı süpürdüm havalandırdım ocağı tezgahı sildim buzdolabını elden geçirdim, akşama ne yemek yapsam diye düşünüyorum
Canım emzirme döneminde kahve sorun oluyor mu ben çok seviyorum doğumdan sonra içebilecek miyim diye merak ediyorumUmut uyurken kahvemi aldım dinleniyorum içip.
Babası işe yeni gitti .
1 de.
Etrafı sabah topladım.
Ben hamileyken bi fincan içiyordum günCanım emzirme döneminde kahve sorun oluyor mu ben çok seviyorum doğumdan sonra içebilecek miyim diye merak ediyorum
Ben de şu an öyle yapıyorum o zaman doğumdan sonra da öyle yapimBen hamileyken bi fincan içiyordum gün
Arasını açarak.
Şimdide öyle yapıyorum
Yine gün arasını açıyorum..
Her gün içmiyorum tabi.
Ben sormuştumBu arada kim sormuştum unuttum ama sütlaca nişasta bende koyuyorum
Önce pirinci pişiriyorım sonra sütle biraz kaynatıyırum az bi sütle nişastayı açıp katıyorum en son şekeri ekliyorum galiba böyle yapıyordum sanki çok yapıyor muşum gibi tarif yazmam
Oh mis dışarda yürümeye üseniyoEvet canım
Ay dinleyemem seni akşama kadar kafam kazan gibi oluyo de dinlemeAy eveeet kız ne çok benziyorlar hepsi aynı demekbenimki de ulan ben yanlış anlamışım haksızım demez hiç. Geçen en son dedim ya 1 kere tamam ben yanlış anlamışım de yaw dedim gülüyor. Bide esnaf ya abooo laf cambazı ben diyorum ki bu niye yeşil o bana yeşil nasıl oluşur ordan giriyor
Sende uzakmıssın banaEtimesguttayım canım
Halam aklıma geldi bildiğin döverdi eniştemi. Saçı da yoktu şlap diye ses çıkardı niye hatırlıyorum ben bunu be
Bişi yok bişi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?