Ayy ben de ben de her şeye ağlıyorum hep sinirliyim değişik hallerdeyim ondan mıymış10 u dolunaymış. Ben fenalardayım öyle böyle değil her şeye ağlıyorum ve sinirleniyorum tövbe estağfurullah kendime gıcık oldumbelki de biriken şeylerin patlaması dolunaya bağlıyorum
bende iyiyim canım sağol benim kızımda hamile ikinciye anane olucam inşallahGünaydınn ablaaiyiyim çok şükür çocuklar da iyi küçüğü bir emeklese bi yürüse daha iyi olacak
Sen nasılsın ablaa
Yaa maşallah hayırlı olsun abla Rabbim kucağına almayı nasip etsinbende iyiyim canım sağol benim kızımda hamile ikinciye anane olucam inşallah
seninki kaç aylık oldu , yürüyünce daha zor bence her yeri karıştırıyodu bizimki bu sene biraz oyuncaklarla oynamaya başladı
2,5 yaşında
Çok şükür iyiyim abla sen nasılsın
bende iyiyim canım biraz yorgunum dün temizlik market hepsi üst üste geldiÇok şükür iyiyim abla sen nasılsın
hafta sonu yoğundum cemiyetler vardı pek giremedim
dağıtması sorun değil ama zararlı şeyleri döküyodu mesela mutfağa gidiyo tezgahın altındadi dolaplarda ne var neyokYaa maşallah hayırlı olsun abla Rabbim kucağına almayı nasip etsin
6 bitti abla benim de büyüğü 3 yaşında kızınla çocuklarımızın arası aynı olacak ben ilk zamanlar çok zorlandım kızım çok kıskanıyordu
Ben o konuda çok rahatım istediği yeri dağıtabilir ablaböyle sürekli kucak istiyor zor oluyor işler kalıyor ben yoruluyorum yürüsün istediği yeri keşfetsin ben böyle diyince annem kızıyor gerçi
Doğru haklısın abla özellikle deterjan bölümüne çok dikkat ediyordum evde aksesuar falan hiç yok kırar kendine zarar verir diye ama benimkiler sürekli kucak istiyor koyup 1 bardak su içmeye zor gidiyorum ondan diyorum yürüsünler arkamdan gelsindağıtması sorun değil ama zararlı şeyleri döküyodu mesela mutfağa gidiyo tezgahın altındadi dolaplarda ne var neyok
döküyodu sonra tezgaha çıkmaya başladı bi ara hep tehlikeli işler peşinde bizimki yeni yeni oyuncaklarıyla oynamaya başladı çok şükürbütün kapıları kitliyodu kızım
benimkiler derken ikizmiDoğru haklısın abla özellikle deterjan bölümüne çok dikkat ediyordum evde aksesuar falan hiç yok kırar kendine zarar verir diye ama benimkiler sürekli kucak istiyor koyup 1 bardak su içmeye zor gidiyorum ondan diyorum yürüsünler arkamdan gelsin
Büyük kızımda öyleydi ona öyle diyordum şimdi küçüğü için diyorumbenimkiler derken ikizmi
Açmıştım ama geri kapattım sweet ugrasamadım ikisiyle daha 200 abone bile olamadım 500 aboneden sonra para kazsnmaya baslıyosun bide her gün tarif ne cekecegim onu düsünüyorumilknurrr22 instagramda hesap açmayı düşünmüyor musun youtube da paylaştıkların gibi
Off bende cok sinirliyim aglak durumdayım benim regl öncesi ama hep aynı. Cumartesi anneme gittim çocuklar olmadan kuzenimin eşi hamile bi ilgi bi alaka kvdesinden annemden oturdum düsünüyorum kaç gündür benim kvde benim hamileliğimde ilgi göstermeyi bırak daha beni temizlik yapmaya cagırmıstı diye esime cattım kendim oturdum agladım hic degerim yokmus diye bunalımdayım kac gündür10 u dolunaymış. Ben fenalardayım öyle böyle değil her şeye ağlıyorum ve sinirleniyorum tövbe estağfurullah kendime gıcık oldumbelki de biriken şeylerin patlaması dolunaya bağlıyorum
Hayırlı olsun sedacımSünneti atlattık,
Dişi daha çıkmadı galiba biraz geç çıkıcak.
kaşınması devam ediyor.
SağolAçmıştım ama geri kapattım sweet ugrasamadım ikisiyle daha 200 abone bile olamadım 500 aboneden sonra para kazsnmaya baslıyosun bide her gün tarif ne cekecegim onu düsünüyorumeşten dostsn arkadaştan her yerden abone olun bana
Off bende cok sinirliyim aglak durumdayım benim regl öncesi ama hep aynı. Cumartesi anneme gittim çocuklar olmadan kuzenimin eşi hamile bi ilgi bi alaka kvdesinden annemden oturdum düsünüyorum kaç gündür benim kvde benim hamileliğimde ilgi göstermeyi bırak daha beni temizlik yapmaya cagırmıstı diye esime cattım kendim oturdum agladım hic degerim yokmus diye bunalımdayım kac gündür
Hayırlı olsun sedacım
Benim abone 50 kız şükretAçmıştım ama geri kapattım sweet ugrasamadım ikisiyle daha 200 abone bile olamadım 500 aboneden sonra para kazsnmaya baslıyosun bide her gün tarif ne cekecegim onu düsünüyorumeşten dostsn arkadaştan her yerden abone olun bana
DogruBenim abone 50 kız şükret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?