- 1 Aralık 2021
- 15.115
- 55.117
- 548
- 35
İnşallah geçmiştir kaşıntı uyumuşsundurBen bu gece delirmek üzereyim beni hoş görün
Günaydın canım nasılsın seninde benim gibi yeni yeni bitti işlerin sanırım okul açılınca geldim bahçe işleri senin yeni bitmiştir amaGunaydinnnnnnnn⚘⚘❤ ⚘
Aynen nanecim bahçede domates var diğerlerinin zamanı geçti temizledik çoğu yeri domateste hemen kızarmıyor beklerken çürüyor göklü kalıyor asmalarda üzüm var pekmez kaynaticaz bi bu kaldıGünaydın canım nasılsın seninde benim gibi yeni yeni bitti işlerin sanırım okul açılınca geldim bahçe işleri senin yeni bitmiştir ama
Hiç duymadım bu cay neye faydaliymış ablakızlar moringa çayını bilen deneyen faydasını gören varmı
kilo vermede yardımcı oluyomuş
merak ediyorum bugün aktardan bakıcam
Aman aman o davula kimse uymasınDavulun sesi uzaktan hoş geliyor işte
bunları buldum netteHiç duymadım bu cati nete faydaymış abla
Bende iyiyim şükürAynen nanecim bahçede domates var diğerlerinin zamanı geçti temizledik çoğu yeri domateste hemen kızarmıyor beklerken çürüyor göklü kalıyor asmalarda üzüm var pekmez kaynaticaz bi bu kaldı
Bende ev temizliği yapıyorum isler bitince nasıl hafifledim yinede benim işler bitmez telâşlarım koşturma şükür bu halimize
Sen nasilsin⚘
Ay hiç duymadım tam diyete destek bir caymışbunları buldum nette
- Vücudun hücre hasarları ve iltihaplanma ile savaşmasını sağlar.
- Sindirim sistemini düzenlediği için kabızlık sorununu ortadan kaldırır.
- Metabolizmayı hızlandırıp, vücudun yağ depolamasına engel olur.
- Kolestrol seviyesini düşük tutması kalp ve damar hastalıklarına karşı koruma sağlar.
evet bende alıp denemek istiyorumAy hiç duymadım tam diyete destek bir caymış
dene bir hafta faydasını görürsen yaz abla belkide kızlar biliyordurevet bende alıp denemek istiyorum
tamam canım denicem inşallah ,ama bi haftada bi fayda sağlamaz bence en az 1 ay kullanmak gerekir herhaldedene bir hafta faydasını görürsen yaz abla belkide kızlar biliyordur
Hiç iyi değildim canım ameliyat oldum gece beni mahvettiHayırdır iyi misin
Uykular kaçar, üstüne bide halay çekerlerAman aman o davula kimse uymasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?