Çok hüzünlendim okurkenDışarı çıktım bikaç işim vardı hallettim yürüdüm geldim.
Kızların odasına girdim, masalarını sildim düzenledim.
Oturdum kaldım..
Camlara baktım, kirli mesela..
Neden uğraşıyorum ki, yine kirli yine kirli. Moralim bozuldu. Camı boşver, çerçevesi kirli, ona sinir oldum. Her şeyi sürekli silmek, temiz tutmak mı gerekli. Çürüdüm şahsen.
Beyaz olmayıversin, gri olsun benim çerçeveler
Gerçekten çabam ne için...
Bugun çok hüzünlüyüm sebebini bilmiyorum yine.
İç huzurum mu yok nedir, kendimi yalnız hissediyorum, kalabalık içinde....
Birileri bişeyleri eksik yapıyor, görüyorum ama söyleyesim yok, he öyle olsun deyip geçiyorum.
Bu kadar sebepsiz hüzünlerim beni sebepli birşeye mi hazırlıyor acaba? Kim bilir...
Ya öyleyse diyip daha çok üzülücem şimdi.
Ulan noluyo haftada bir sanaDışarı çıktım bikaç işim vardı hallettim yürüdüm geldim.
Kızların odasına girdim, masalarını sildim düzenledim.
Oturdum kaldım..
Camlara baktım, kirli mesela..
Neden uğraşıyorum ki, yine kirli yine kirli. Moralim bozuldu. Camı boşver, çerçevesi kirli, ona sinir oldum. Her şeyi sürekli silmek, temiz tutmak mı gerekli. Çürüdüm şahsen.
Beyaz olmayıversin, gri olsun benim çerçeveler
Gerçekten çabam ne için...
Bugun çok hüzünlüyüm sebebini bilmiyorum yine.
İç huzurum mu yok nedir, kendimi yalnız hissediyorum, kalabalık içinde....
Birileri bişeyleri eksik yapıyor, görüyorum ama söyleyesim yok, he öyle olsun deyip geçiyorum.
Bu kadar sebepsiz hüzünlerim beni sebepli birşeye mi hazırlıyor acaba? Kim bilir...
Ya öyleyse diyip daha çok üzülücem şimdi.
Sen de mi böylesin?Çok hüzünlendim okurken
Bu aralar aklımdan geçenlerin kelimelere dökülmüş halini okudum
şerkerçiğimi alıntı yaptım zannettim kuzum yanlışlıkla seni alıntılamışım
De mi, fazla oldum bu aralar....Ulan noluyo haftada bir sana
Çağın derdi olabilir evet.Hepimize oluyo demek Allah beterinden korusun ne yapalım bu çağın en büyük derdi olabilir düşünmek ve yalnızlık.
Ama bunlara kapılmayıp şükürlerimizi tekrarlayıp devam ediyoruz guzum sen de zaten öyle yapıyosun asla yalnız değilsin
Nereye gittin baloncuk? Bi daha sen de yapma o kadar fazlasınıBende buraya geliyorum kendimi değersiz hissediyorum, insan uzak yerden geliyor bi karşılık bekliyor demi, her gelişimde aynı ne bi sofra ne bi yemek yani bilmiyorum sıkıcıonlar bana geldiğinde ben elimden geldiğince çeşit çeşit yemek yaptım pasta börek kek falan yaptım buraya geliyorum ve her gelişimde önüme kahvaltı veriyorlar insan tuhaf oluyor ben böyle görmedim diye mi bana tuhaf geliyor bilmiyorum
Benim kaderim...
Memlekete geldim abla kv evindeyimNereye gittin baloncuk? Bi daha sen de yapma o kadar fazlasını
Tabiki de dert yemek değildir benim yengem hoş sohbet güler yüzle peynir ekmek sultan sofrası olur der küçük bir özenmişlik hissetsen hiç dert etmezdimDerdim yemek de değil aslında verilen değer
Bana geldiklerinde ben yapıyorum kendimi çok yoruyorum ama yapmasam içim rahat etmiyor. Hem uzaktan geliyorlar ayıp olur diye düşünüyorum ama ne kv ne görümcem değmez yaNereye gittin baloncuk? Bi daha sen de yapma o kadar fazlasını
Gelin yapsın biz yiyelim kafasındalardır belki benim öz kv öyle mesela ama diğeri öyle ilgilenir ki kendi annemden görmedim diyebilirimMemlekete geldim abla kv evindeyim
Valla abla ben kahvaltıya laf etmem yerim ama her gelişimde önüme kahvaltı veriyorlar ve yoldan geliyorum ortada birşey yok kendim yardım edip hazırlıyorum. Yaşlı falan değiller isteyince yaparlar her türlü yemeği bu sefer laf söyledim eşimde söyledi annesine 2,3 gündür kadın börekler gömme açiyor yapıyor bak isteyince yapıyor ama lafı söyledikten sonraTabiki de dert yemek değildir benim yengem hoş sohbet güler yüzle peynir ekmek sultan sofrası olur der küçük bir özenmişlik hissetsen hiç dert etmezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?