Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dışarı çıktım bikaç işim vardı hallettim yürüdüm geldim.
Kızların odasına girdim, masalarını sildim düzenledim.
Oturdum kaldım..
Camlara baktım, kirli mesela..
Neden uğraşıyorum ki, yine kirli yine kirli. Moralim bozuldu. Camı boşver, çerçevesi kirli, ona sinir oldum. Her şeyi sürekli silmek, temiz tutmak mı gerekli. Çürüdüm şahsen.
Beyaz olmayıversin, gri olsun benim çerçeveler
Gerçekten çabam ne için...
Bugun çok hüzünlüyüm sebebini bilmiyorum yine.
İç huzurum mu yok nedir, kendimi yalnız hissediyorum, kalabalık içinde....
Birileri bişeyleri eksik yapıyor, görüyorum ama söyleyesim yok, he öyle olsun deyip geçiyorum.
Bu kadar sebepsiz hüzünlerim beni sebepli birşeye mi hazırlıyor acaba? Kim bilir...
Ya öyleyse diyip daha çok üzülücem şimdi.

Çok hüzünlendim okurken
Bu aralar aklımdan geçenlerin kelimelere dökülmüş halini okudum

Ulan noluyo haftada bir sana

Ulan noluyo haftada bir sana
De mi, fazla oldum bu aralar....
Bişeyin sancısıdır belki. Sıkıldım.
Ama dışardan görsen, ummazsın, öyle bi hal, mutluyum kalabalıklarda.
Bir tek eşim farkında son günlerde. Ona da zulmediyorum da ondan zaten...
Düzelirim, bi boşalıyım atıyım şu hali üstümden.
Kendim yaparım.

Çağın derdi olabilir evet.
Her şeye fazla duyarlıyım, bu da yoruyor.
Şükür hep dilimde de, sadece dilimde mi acaba Bunu da düşünmeliyim...
Teşekkür ediyorum
Gerçekten
Darlanıp şuraya yazmak bile yalnız olmadığımı gösteriyor.
Kimseyi üzmiyim, herkesin günlük telaşları var. Günde kaç çeşit duyguya giriyoruz.
Geçer benim de bu ruh halim.
Az sonra oğlum gelicek okuldan. Tüm neşemle onu karşılıcam mesela.
Sağlık olsun

Bende buraya geliyorum kendimi değersiz hissediyorum, insan uzak yerden geliyor bi karşılık bekliyor demi, her gelişimde aynı ne bi sofra ne bi yemek yani bilmiyorum sıkıcı onlar bana geldiğinde ben elimden geldiğince çeşit çeşit yemek yaptım pasta börek kek falan yaptım buraya geliyorum ve her gelişimde önüme kahvaltı veriyorlar insan tuhaf oluyor ben böyle görmedim diye mi bana tuhaf geliyor bilmiyorum
Benim kaderim...

Nereye gittin baloncuk? Bi daha sen de yapma o kadar fazlasını

Tabiki de dert yemek değildir benim yengem hoş sohbet güler yüzle peynir ekmek sultan sofrası olur der küçük bir özenmişlik hissetsen hiç dert etmezdim
Valla abla ben kahvaltıya laf etmem yerim ama her gelişimde önüme kahvaltı veriyorlar ve yoldan geliyorum ortada birşey yok kendim yardım edip hazırlıyorum. Yaşlı falan değiller isteyince yaparlar her türlü yemeği bu sefer laf söyledim eşimde söyledi annesine 2,3 gündür kadın börekler gömme açiyor yapıyor bak isteyince yapıyor ama lafı söyledikten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…