Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bonus beni de ekler misin ödevlere?
Artık havalar soğudu, evdeyim hep.
İyi bir temizliğe ihtiyacım var ama çocukla da her şeyi yapamıyorum ev 200 metrekare yetişemiyorum. Kadın çağırdım, bir güzel temizlenir ev ben de buradan ödevlerle devam ederim .

Hadi seni geçtim, insan evladına sevdiği yemeklerden yapmaz mı? Çok garip geliyor bana böyle insanlar eşin ne diyor bu duruma?
Bana da çok garip geliyor işte değersiz hissettiriyor..
Eşime ben söyledim her geldiğimizde bize çay kahvaltısı yapıyor böyle olur mu onu da ben geldikten sonra birlikte hazırlıyoruz, eşimde 5 seneden sonra ilk defa annesine dedi yemek hazırlasaydın biraz değer verseydin dedi.

Ben de öyleyim işte. Şükür doktor bişey yok dedi vitaminleri kullanıyorum işte bakalım. Kızımda da son aylarda çok ağrı oluyordu ama bunda başından beri var. Belki de kızlarda oluyor
bugün 2. Doz tetanoz oldum
Ben de olucam da nasıl çok acıtıyor mu sonraki günlerde?
Allah'a şükür ama çok iç açıcı değil :)
Ne oldu canım ?
Efser ödevler için teşekkürler görsellerinle birlikte çok güzeldi.

Sırada Limonsuzzcay var. 1 hafta her gün verebilecek misin limonusuzum?
Bonusum yoğun bi haftaydı. Hastaydım evde yoktuk falan giremedim . Swetten sonra alayım inşAllah
Hep sende olsaydı sen eşine sitem edecek miydin? Hayır. E o zaman? Çocuk babasını istiyor gündüz özlüyor. Tamam bi yerden sonra sıkılıp yorulabilir ama senin ne suçun varmış.Bütün gün seninle zaten. Çok sinir oldum akşam akşam ya

Olur canım bugün farkettim sen yokmuşsun

-Hayal
Limonsuzzcay kızlar sizler fetal dna yaptırdınız mı
Yok canım. İkili de düşük risk görüp karından sıvı alarak bakalım dediler , ama düşük yapma riski olduğu için kabul etmemiştim. Bi de Allah korusun ama pozitif çıksa bile aldırmayı düşünmüyorsanız eğer yaptırmayın diyorlar. Sonuçta yanlış çıkma ihtimali varmış ve doğuma kadar stres yapacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…