SağolAyy kıyamam geçmiş olsun canm
Bonus beni de ekler misin ödevlere?Geç gelen ödev süpürmeyen de süpürsün artık
Mutfağı süpürmek olsun ödev+
Bonus
penyez83
Efser
Aktif Lora
sweetgirlcandy
MssPARE
Limonsuzzcay
Pinhan
papatyamm
Gonulmeyvesi
Nane Limon Kabugu
-Hayal
HeySero
ilknurrr22
Seda_27
S selin18
mavibaloncuk
Derinsu4747
Eslinna
Lidlaylim
Feraceli
dolunaybekler
aysen-
O _okyanus
Bana da çok garip geliyor işte değersiz hissettiriyor..Hadi seni geçtim, insan evladına sevdiği yemeklerden yapmaz mı? Çok garip geliyor bana böyle insanlareşin ne diyor bu duruma?
Egede bayağa ağlamıştı bizde geçen hafta oldukaşıdayken ağladı baya umut efendi .
Üç tane vurdular.
kızamıkmış.
Ordan ayrılıp dolaşmaya gezmeye çıkınca
Sakinleşti.
Dönüşte uyudu.
Ben de öyleyim işte. Şükür doktor bişey yok dedi vitaminleri kullanıyorum işte bakalım. Kızımda da son aylarda çok ağrı oluyordu ama bunda başından beri var. Belki de kızlarda oluyorŞaka bi yana limonsuz benim de 3.de çok ağrım oluyodu hele 1 saat bi yerde otursam kalkınca biraz kalıyodum öyle aşşalarda bi yerkerde bişeyler batıyo gibi oluyodu.
Ayakta 10 dk fazla kalsam çok ağrım oluyodu aynı yerlerde
Ben de olucam da nasıl çok acıtıyor mu sonraki günlerde?bugün 2. Doz tetanoz oldum
Ne oldu canım ?Allah'a şükür ama çok iç açıcı değil :)
Bonusum yoğun bi haftaydı. Hastaydım evde yoktuk falan giremedim . Swetten sonra alayım inşAllahEfser ödevler için teşekkürler görsellerinle birlikte çok güzeldi.
SıradaLimonsuzzcay var. 1 hafta her gün verebilecek misin limonusuzum?
Hep sende olsaydı sen eşine sitem edecek miydin? Hayır. E o zaman? Çocuk babasını istiyor gündüz özlüyor. Tamam bi yerden sonra sıkılıp yorulabilir ama senin ne suçun varmış.Bütün gün seninle zaten. Çok sinir oldum akşam akşam yaBenimki kız2.5 yaşında, babasına aşırı düşkün hiç nefes aldırmıyor. Eşim 6 gibi eve geliyor gece 12'ye kadar tepesinde, tuvalete bile gitse gidip kapının önünde bekliyor biraz gecikse hadi babacımmm gel diyor baba evdeyse illa o uyutacak, yemeğini o yedirecek asla beni kabul etmiyor. Gece uykuları da pek iyi sayılmaz. Haliyle eşim de uykusuz ve yorgun oluyor.
Bazen sitem ediyor sen bak çok yoruldum diye, de napayım çocuk beni kabul etmiyor sen olunca bu yüzden krizler çıkıyor ara ara
Olur canım bugün farkettim sen yokmuşsunBonus beni de ekler misin ödevlere?
Artık havalar soğudu, evdeyim hep.
İyi bir temizliğe ihtiyacım var ama çocukla da her şeyi yapamıyorum ev 200 metrekare yetişemiyorum. Kadın çağırdım, bir güzel temizlenir ev ben de buradan ödevlerle devam ederim .
En son şu tatlı olayından sonra bişey beklememlisin bence baloncukMemlekete geldim abla kv evindeyim
Kocasına fısıldamış ve adamı konuşturmuşEn son şu tatlı olayından sonra bişey beklememlisin bence baloncuk
Bulantıdan dolayıbyazmıştım canımNe oldu canım ?
En iyisini yapmış. Bazen onlar farkedemiyorKocasına fısıldamış ve adamı konuşturmuş
bacımsu 20 sene bekleyen var dua edin erken ayılmışEn iyisini yapmış. Bazen onlar farkedemiyorbaksana 5 sene sonra anca karısı söyleyince farketmiş
En iyisini yapmış maşa varken elini yakmayacaksınKocasına fısıldamış ve adamı konuşturmuş
Yok canım. İkili de düşük risk görüp karından sıvı alarak bakalım dediler , ama düşük yapma riski olduğu için kabul etmemiştim. Bi de Allah korusun ama pozitif çıksa bile aldırmayı düşünmüyorsanız eğer yaptırmayın diyorlar. Sonuçta yanlış çıkma ihtimali varmış ve doğuma kadar stres yapacaksın.
Orası öyle tabi canım. Ben mesela yeni yeni bikaç yıldır bazı şeylere uyandım. Önceden üstünü örtüyordum ama artık içimde tutmuyorum.bacımsu 20 sene bekleyen var dua edin erken ayılmış
Hele heleeee yaşımızı ele veren laflar ardarda geliyorEn iyisini yapmış maşa varken elini yakmayacaksın
Ah ah biraz yaşlanmış olabiliriz ama bunlar hep tecrübe bonuscum bu saçlar boşuna ağarmadıHele heleeee yaşımızı ele veren laflar ardarda geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?