Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben geçen sene yaptırmıştim fetal yaptirinca diğerlerine gerek yok dediler
Aynen bize de öyşe dedi. Ama mantıken 2lide sıkıntı çıkarsa yaptr dese belki hadi yaptıralım lazım derdim ama şuan gereksüz buldum. Neyse vardır bir hayır bakalım

Canım tek degilsin benimde aynı burdan köye gidiyoruz yoldan gelmisiz ne yicekseniz dolaptan alda yiyin der. Ne yemek ne sofra ne cay dedigin gibi onlar geldiğinde bende her seylerini hazırlarım buraya gelincede sürekli bize yemege kahvaltıya gelirler yedikten sonra elinide hic biseye sürmez.
Cumartesi günü aradı napıyosun dedi iyi dedim arkadasım var cıkcaz ne yemek yaptın ded hic bisey yapmadım arkadasım var ya dedim bende dısardayımda oraya geliyim yemege dicektim dedi yemek yapmıcam ben dedim. Sonra esimle konusmus ilknura yemege gelelim dedim de yemek yok dedi bende eve gittim napıyım demiş sonra biz esimle kötü olduk. Misafirim var arkadasım var diyorum dısarı cıkcaz diyorum ben planımı niye bozuyorum sen dısarda gezdin gezdinde yemek yapmadın diye demi

Biz zaten izin kullanarak sayılı günler geliyoruz geldiğimizde de böyle oluyor işte
Çok ayıp etmişler kahvaltı nedir kendileri normalde hep kahvaltımı yiyolar
Amin canım benim. Bugün bana fetal önerdi ama 2li için daha bugün kan verdim. Yani açıkcası saçma geldi bunu bile ticarete döndersiler çok üzücü
benim kızın dr u hiç önermiyo o testleri şeker yüklemesi bile istemiyo ilk bebeğindede yaptırmamıştı fetal dna testini yaptırmadı, (ikiliyi yaptırmış olabilir sorucam )
benim amcamın kızı var 35 yaşında en son çocuğuna hamileyken dr a gitti ikili testmi nedir ondan yapmışlar bebek down sendromlu olabilir demişler 5 aylık falanda hamile beni aradı ağlıyo napçam abla diye boş ver sen o testleri çoğu yanlış çıkıyo dedim , farzetki öyle bi durum var aldırıcakmısın hayır ozaman boşuna stres yapma dua et Allah sağlıcakla doğum nasip etsin dedim , şimdi 12 yaşında oğlu var sapasağlam

biz 12 bin tlye girdik ayrıntılı ultrosona ikiz olduğu için ama yinede pahalı

hayırlı olsun yeni işiniz seda

Fenalığına bakar mısın hemen oğluna şikayet etmiş kendi evinde de yemek yok sen de onun kocasını mı arayıp şikayet edeceksin eşin de ayrı bi cins ya nasıl sinir oldum. Senin arkadaşından haberi vardır illa ki ne diye sana çatıyor ki dolduruşa gelip. En kötü " anne yabancı yer değil gelip sen yapsaydın" bile diyebilirmiş.

Buaralar herşey çok sinirlendiriyor beni

Allah yardım etsin
Bizde aynı şehirde olsaydık beni hizmetçi gibi kullanırlardı zaten öyle yapmaya çalışıyor da ben yapmıyorum o kadar
Amaaannn hepsi aynı

Evet böyle şeylerü çok duyuyorum. Allah büyük konuşturmasın zaten ne olursa başımız üstüne ama insanın keşke böyle kafasını karıştırmasa doktorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…