Aynen bize de öyşe dedi. Ama mantıken 2lide sıkıntı çıkarsa yaptr dese belki hadi yaptıralım lazım derdim ama şuan gereksüz buldum. Neyse vardır bir hayır bakalımBen geçen sene yaptırmıştim fetal yaptirinca diğerlerine gerek yok dediler
Canım tek degilsin benimde aynı burdan köye gidiyoruz yoldan gelmisiz ne yicekseniz dolaptan alda yiyin der. Ne yemek ne sofra ne cay dedigin gibi onlar geldiğinde bende her seylerini hazırlarım buraya gelincede sürekli bize yemege kahvaltıya gelirler yedikten sonra elinide hic biseye sürmez.Bende buraya geliyorum kendimi değersiz hissediyorum, insan uzak yerden geliyor bi karşılık bekliyor demi, her gelişimde aynı ne bi sofra ne bi yemek yani bilmiyorum sıkıcıonlar bana geldiğinde ben elimden geldiğince çeşit çeşit yemek yaptım pasta börek kek falan yaptım buraya geliyorum ve her gelişimde önüme kahvaltı veriyorlar insan tuhaf oluyor ben böyle görmedim diye mi bana tuhaf geliyor bilmiyorum
Benim kaderim...
Çok ayıp etmişler kahvaltı nedir kendileri normalde hep kahvaltımı yiyolarBiz zaten izin kullanarak sayılı günler geliyoruz geldiğimizde de böyle oluyor işte
benim kızın dr u hiç önermiyo o testleri şeker yüklemesi bile istemiyo ilk bebeğindede yaptırmamıştı fetal dna testini yaptırmadı, (ikiliyi yaptırmış olabilir sorucam )Amin canım benim. Bugün bana fetal önerdi ama 2li için daha bugün kan verdim. Yani açıkcası saçma geldi bunu bile ticarete döndersiler çok üzücü
biz 12 bin tlye girdik ayrıntılı ultrosona ikiz olduğu için ama yinede pahalıNeden hem ikili hem FetalSorma valla. Bi de ayrıntılı ultrason istiyorlar ama devlette yapılmıyor. En düşüğü 3.500 dan başlıyor. Biz 4000 e yaptırdık burada. Hayır yani madem önemli o zaman devlet hastanesinde yaptıralım. Herkesin durumu yok sonuçta. Hem olsa bile gereksiz pahalı. Benimki 15/20 dakika sürdü mesela.
hayırlı olsun yeni işiniz sedaevet.
Yazın şoktan ayrıldı.
Sonra bir lokantaya girmişti evlere ve dükkanlara yemek siparişleri götürüyordu .
Mesai saatleri uzundu . Tüm gün
12 saat.
Bu lokanta 2-3 hafta sürdü.
şimdi opete girdi markette kasada çalışıyor
Benzine bakmıyor
Belki burası daha iyi olur inşallah.
Fenalığına bakar mısın hemen oğluna şikayet etmişCanım tek degilsin benimde aynı burdan köye gidiyoruz yoldan gelmisiz ne yicekseniz dolaptan alda yiyin der. Ne yemek ne sofra ne cay dedigin gibi onlar geldiğinde bende her seylerini hazırlarım buraya gelincede sürekli bize yemege kahvaltıya gelirler yedikten sonra elinide hic biseye sürmez.
Cumartesi günü aradı napıyosun dedi iyi dedim arkadasım var cıkcaz ne yemek yaptın ded hic bisey yapmadım arkadasım var ya dedim bende dısardayımda oraya geliyim yemege dicektim dedi yemek yapmıcam ben dedim. Sonra esimle konusmus ilknura yemege gelelim dedim de yemek yok dedi bende eve gittim napıyım demiş sonra biz esimle kötü olduk. Misafirim var arkadasım var diyorum dısarı cıkcaz diyorum ben planımı niye bozuyorum sen dısarda gezdin gezdinde yemek yapmadın diye demi
Evet abla gerçekten pahalı. Rant haline getirmişler resmen. Çok önemliyse devlette yapılması gerekiyor. Herkesin durumu yok. Olsa bile gereksiz pahalı.biz 12 bin tlye girdik ayrıntılı ultrosona ikiz olduğu için ama yinede pahalı
pazar günü banyo duvarlarını sildim, duşakabini yıkadım , yerlerinide yıkadım ödev tamamPerşembe ödevisi
Banyo dolabı iç dış temizlensin
Duşakabin temizlensin
Bonus
penyez83
Efser
Aktif Lora
sweetgirlcandy
MssPARE
Limonsuzzcay
Pinhan
papatyamm
Gonulmeyvesi
Nane Limon Kabugu
-Hayal
HeySero
ilknurrr22
Seda_27
S selin18
mavibaloncuk
Derinsu4747
Eslinna
Lidlaylim
Feraceli
dolunaybekler
aysen-
O _okyanus
A R Y A
Allah yardım etsinCanım tek degilsin benimde aynı burdan köye gidiyoruz yoldan gelmisiz ne yicekseniz dolaptan alda yiyin der. Ne yemek ne sofra ne cay dedigin gibi onlar geldiğinde bende her seylerini hazırlarım buraya gelincede sürekli bize yemege kahvaltıya gelirler yedikten sonra elinide hic biseye sürmez.
Cumartesi günü aradı napıyosun dedi iyi dedim arkadasım var cıkcaz ne yemek yaptın ded hic bisey yapmadım arkadasım var ya dedim bende dısardayımda oraya geliyim yemege dicektim dedi yemek yapmıcam ben dedim. Sonra esimle konusmus ilknura yemege gelelim dedim de yemek yok dedi bende eve gittim napıyım demiş sonra biz esimle kötü olduk. Misafirim var arkadasım var diyorum dısarı cıkcaz diyorum ben planımı niye bozuyorum sen dısarda gezdin gezdinde yemek yapmadın diye demi
Yarın mo yapcazPerşembe ödevisi
Banyo dolabı iç dış temizlensin
Duşakabin temizlensin
Bonus
penyez83
Efser
Aktif Lora
sweetgirlcandy
MssPARE
Limonsuzzcay
Pinhan
papatyamm
Gonulmeyvesi
Nane Limon Kabugu
-Hayal
HeySero
ilknurrr22
Seda_27
S selin18
mavibaloncuk
Derinsu4747
Eslinna
Lidlaylim
Feraceli
dolunaybekler
aysen-
O _okyanus
A R Y A
Evet böyle şeylerü çok duyuyorum. Allah büyük konuşturmasın zaten ne olursa başımız üstüne ama insanın keşke böyle kafasını karıştırmasa doktorlarÇok ayıp etmişler kahvaltı nedir kendileri normalde hep kahvaltımı yiyolar
benim kızın dr u hiç önermiyo o testleri şeker yüklemesi bile istemiyo ilk bebeğindede yaptırmamıştı fetal dna testini yaptırmadı, (ikiliyi yaptırmış olabilir sorucam )
benim amcamın kızı var 35 yaşında en son çocuğuna hamileyken dr a gitti ikili testmi nedir ondan yapmışlar bebek down sendromlu olabilir demişler 5 aylık falanda hamile beni aradı ağlıyo napçam abla diye boş ver sen o testleri çoğu yanlış çıkıyo dedim , farzetki öyle bi durum var aldırıcakmısın hayır ozaman boşuna stres yapma dua et Allah sağlıcakla doğum nasip etsin dedim , şimdi 12 yaşında oğlu var sapasağlam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?