Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bu arada ben de çok çatlamaya meyilliyim. Vazelin, bebe yağı, h.cevizi yağı dönüşümlü kullandım. Karnım hiç çatlamadı ama kalçam bacaklarım çatladı 20 kilo aldım
Oralara sürmeyi mi unuttun sürdüğün halde mi çatladı dolunay.
Sanki o kilo değilde vücutla alakalı ya. Ben kızımda 8 kg aldım. Hindistan cevizi yağ kullandım çatır çatır çatladım
Evet az kilo alıp catlayanda var ama ne kadar çok kilo alırsan o kadar catlıyorsun sero ya
Ben az aldım hayal Arda da 8 Mete de 5 bucuk kilo aldım
Anam kız ben 26. Haftada 5 kilo aldım sen 9 ayda nasıl 5 buçuk aldın aç mı gezdin

Herkese hayırlı akşamlar
Bugün pek birşey yapamadım, ablamla yegenimle dolaşmaya parka çıktık dönüşte markete uğradık
Ablam 2 tepsi pasta yaptı
Bende akşam yemeğini yaptım, hamur mayaladim tavada ekmek yaptım güzel oldu özlemiştim
Yarin temizlik yapacam inşallah

La 2. Madde eksildi bile. Buda deli mi ne
Kankam cam silmeden önce evi süpürseydi bi keske
Ahhaha ac gezmedim aslında ama ne yesem midemi yakıyodu o yüzden cokta iştahım yoktu hic kusmadım zaten hamileliklerimde kilo kaybım da olmadı çocuklarda zayıf dogmadı Arda 3750 Mete 3500 dogdu

Of benimde midem aşırı yanıyor suan mesela 1 saat önce meyve yedim yanıyor keşke yemeseydim. Ne çektim bu mideden ben ya normalim nasıldı unuttum bu arada çocukların kiloları iyiymiş ilknur darısı bana inşallah

Valla benim kalıcı oldu dogumdan sonra hic bisey dokunmazdı mideme her sey dokunuyo yanıyo ha yine yemeye devam ediyorum ama yedikten sonra o yanma başladığındaki pismanlık hissi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…