• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bu arada ben de çok çatlamaya meyilliyim. Vazelin, bebe yağı, h.cevizi yağı dönüşümlü kullandım. Karnım hiç çatlamadı ama kalçam bacaklarım çatladı 🥲 20 kilo aldım
Oralara sürmeyi mi unuttun sürdüğün halde mi çatladı dolunay.
Sanki o kilo değilde vücutla alakalı ya. Ben kızımda 8 kg aldım. Hindistan cevizi yağ kullandım çatır çatır çatladım
Evet az kilo alıp catlayanda var ama ne kadar çok kilo alırsan o kadar catlıyorsun sero ya
Ben az aldım hayal Arda da 8 Mete de 5 bucuk kilo aldım
Anam kız ben 26. Haftada 5 kilo aldım sen 9 ayda nasıl 5 buçuk aldın aç mı gezdin 🤣

Herkese hayırlı akşamlar 🌸
Bugün pek birşey yapamadım, ablamla yegenimle dolaşmaya parka çıktık dönüşte markete uğradık
Ablam 2 tepsi pasta yaptı
Bende akşam yemeğini yaptım, hamur mayaladim tavada ekmek yaptım güzel oldu özlemiştim ☺️
Yarin temizlik yapacam inşallah 🙂

La 2. Madde eksildi bile. Buda deli mi ne 😂
Kankam cam silmeden önce evi süpürseydi bi keske😂
Oralara sürmeyi mi unuttun sürdüğün halde mi çatladı dolunay.

Evet az kilo alıp catlayanda var ama ne kadar çok kilo alırsan o kadar catlıyorsun sero ya

Anam kız ben 26. Haftada 5 kilo aldım sen 9 ayda nasıl 5 buçuk aldın aç mı gezdin 🤣
Ahhaha ac gezmedim aslında ama ne yesem midemi yakıyodu o yüzden cokta iştahım yoktu hic kusmadım zaten hamileliklerimde kilo kaybım da olmadı😂 çocuklarda zayıf dogmadı Arda 3750 Mete 3500 dogdu

Kankam cam silmeden önce evi süpürseydi bi keske😂

Ahhaha ac gezmedim aslında ama ne yesem midemi yakıyodu o yüzden cokta iştahım yoktu hic kusmadım zaten hamileliklerimde kilo kaybım da olmadı😂 çocuklarda zayıf dogmadı Arda 3750 Mete 3500 dogdu
Of benimde midem aşırı yanıyor suan mesela 1 saat önce meyve yedim yanıyor keşke yemeseydim. Ne çektim bu mideden ben ya 🫠 normalim nasıldı unuttum 😒 bu arada çocukların kiloları iyiymiş ilknur darısı bana inşallah

Of benimde midem aşırı yanıyor suan mesela 1 saat önce meyve yedim yanıyor keşke yemeseydim. Ne çektim bu mideden ben ya 🫠 normalim nasıldı unuttum 😒 bu arada çocukların kiloları iyiymiş ilknur darısı bana inşallah
Valla benim kalıcı oldu dogumdan sonra hic bisey dokunmazdı mideme her sey dokunuyo yanıyo ha yine yemeye devam ediyorum ama😂 yedikten sonra o yanma başladığındaki pismanlık hissi.

Günaydın ❤️
Huzurlu haftalar 🍁

1000099665.webp

Back
X