- 10 Kasım 2024
- 3.880
- 22.303
- 223
- 30
La 2. Madde eksildi bile. Buda deli mi neBi liste yapmış bonus görsen bi sayfa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
La 2. Madde eksildi bile. Buda deli mi neBi liste yapmış bonus görsen bi sayfa![]()
Oralara sürmeyi mi unuttun sürdüğün halde mi çatladı dolunay.Bu arada ben de çok çatlamaya meyilliyim. Vazelin, bebe yağı, h.cevizi yağı dönüşümlü kullandım. Karnım hiç çatlamadı ama kalçam bacaklarım çatladı20 kilo aldım
Evet az kilo alıp catlayanda var ama ne kadar çok kilo alırsan o kadar catlıyorsun sero yaSanki o kilo değilde vücutla alakalı ya. Ben kızımda 8 kg aldım. Hindistan cevizi yağ kullandım çatır çatır çatladım
Anam kız ben 26. Haftada 5 kilo aldım sen 9 ayda nasıl 5 buçuk aldın aç mı gezdinBen az aldım hayal Arda da 8 Mete de 5 bucuk kilo aldım
Ben kiloyla%100 orantılı olduğunu düşünmeyrummmEvet az kilo alıp catlayanda var ama ne kadar çok kilo alırsan o kadar catlıyorsun sero ya
Of neyse catlayacaksa catlayacak napıyımBen kiloyla%100 orantılı olduğunu düşünmeyrummm
Bu arada sen neden sezaryen istiyordun. Brn olsam bende isterim de sksöOf neyse catlayacaksa catlayacak napıyım![]()
Kankam cam silmeden önce evi süpürseydi bi keskeLa 2. Madde eksildi bile. Buda deli mi ne![]()
Ahhaha ac gezmedim aslında ama ne yesem midemi yakıyodu o yüzden cokta iştahım yoktu hic kusmadım zaten hamileliklerimde kilo kaybım da olmadıOralara sürmeyi mi unuttun sürdüğün halde mi çatladı dolunay.
Evet az kilo alıp catlayanda var ama ne kadar çok kilo alırsan o kadar catlıyorsun sero ya
Anam kız ben 26. Haftada 5 kilo aldım sen 9 ayda nasıl 5 buçuk aldın aç mı gezdin![]()
Süpürdüm laKankam cam silmeden önce evi süpürseydi bi kesk
Riske atmak istemiyorum canım tedaviyle oldu yaBu arada sen neden sezaryen istiyordun. Brn olsam bende isterim de sksö
Of benimde midem aşırı yanıyor suan mesela 1 saat önce meyve yedim yanıyor keşke yemeseydim. Ne çektim bu mideden ben yaKankam cam silmeden önce evi süpürseydi bi keske
Ahhaha ac gezmedim aslında ama ne yesem midemi yakıyodu o yüzden cokta iştahım yoktu hic kusmadım zaten hamileliklerimde kilo kaybım da olmadıçocuklarda zayıf dogmadı Arda 3750 Mete 3500 dogdu
Valla benim kalıcı oldu dogumdan sonra hic bisey dokunmazdı mideme her sey dokunuyo yanıyo ha yine yemeye devam ediyorum amaOf benimde midem aşırı yanıyor suan mesela 1 saat önce meyve yedim yanıyor keşke yemeseydim. Ne çektim bu mideden ben yanormalim nasıldı unuttum
bu arada çocukların kiloları iyiymiş ilknur darısı bana inşallah
Bide onu çıkarma ilknur yav geçecek diye umudum varValla benim kalıcı oldu dogumdan sonra hic bisey dokunmazdı mideme her sey dokunuyo yanıyo ha yine yemeye devam ediyorum amayedikten sonra o yanma başladığındaki pismanlık hissi.
Sürmeyi unuttum ama ilk haftalarda çatladım zatenOralara sürmeyi mi unuttun sürdüğün halde mi çatladı dolunay.
Benim kaldı canım illa sende de olacak diye bisey yokBide onu çıkarma ilknur yav geçecek diye umudum var![]()