• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

çoluk çocuk hastalardı banada uçundan çarptı bu hafta giremedim
Geçmiş olsun canım 🙁
Deveye sormuşlar serooo...
omuzum için iyi geldi ama kollarımın ağrısı geçmedi boynumdandır diye düşünüp tekrar gittim boynum için başladım ayrıca devlette iğneli bi tedaviye de başladık 3 seferlik nöral terapi.

Belim ayrı.
Allah şifa versin bonusum inşAllah iyileşir de rahat edersin 🙁 belin için sülük tedavisi denemiş miydin ?

Kilo vermem lazım limonsuzum yaptığım şeyler hep geçici
Olsun bonusum en azından kısa vadede rahatlatsa o bile iyi bişey.
Bi de bana göre sen baya hareketlisin bu şekilde kilo da vermen gerekir aslında. Diyetisyene gitmeyi düşündün mü hiç? Acaba devlette var mıdır 🤔

Kızlar bişey sorcam ya. Gülmeyin ama 🫣

Biz eşimle barıştık çok şükür ama 1 hafta oldu. Eşim dedi ki 1 haftadır üstümde büyük bi sıkıntı ve ağırlık vardı sanki. Barışmak istedim ama olmadı bi türlü dedi. Aklına nazar değmiş olabileceği gelmiş hatta ve okumuş içinden hep. Sizce böyle bişey olabilir mi?🤔

Konuşarak halledebilirdik ama ikimiz de bişey yapamadık sanki 🤷🏼‍♀️En son o uzanırken ben gidip yanına uzandım. Bi derin nefes aldı sanki ya yüzü güldü adamın 🤷🏼‍♀️

Biz eşimle barıştık çok şükür ama 1 hafta oldu. Eşim dedi ki 1 haftadır üstümde büyük bi sıkıntı ve ağırlık vardı sanki. Barışmak istedim ama olmadı bi türlü dedi. Aklına nazar değmiş olabileceği gelmiş hatta ve okumuş içinden hep. Sizce böyle bişey olabilir mi?🤔

Konuşarak halledebilirdik ama ikimiz de bişey yapamadık sanki 🤷🏼‍♀️En son o uzanırken ben gidip yanına uzandım. Bi derin nefes aldı sanki ya yüzü güldü adamın 🤷🏼‍♀️
Olabilir neden olmasın kimseye kocanı övme ben birkaç defa eşimle foto paylaşmıştım her seferinde sudan sebepten kavga ettik

Olabilir neden olmasın kimseye kocanı övme ben birkaç defa eşimle foto paylaşmıştım her seferinde sudan sebepten kavga ettik
Bilemedim ben de ya. Hiç düşünmemiştim ama o söyleyince kafama takıldı. Son zamanlarda çok iyiydik. Bikaç kişiye de bişeyler anlatmıştım. Dediğin gibi anlatmamak lazım demek ki 🤷🏼‍♀️

Bende ne zaman birine iyi olduğumuzu anlatsam o gün kesin kavga ediyoruz limonsuz. Olabilir yani nazar

Back
X