Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bi benim etiketim düzgün olmamış hayal bana kıyak mı geçtin yoksa
Geçmiş olsun abla. Oğlun içinde bisey diyemedim benim Arda da simdiden böyle agresif sen anlattıkca korkmaya basladım düzelir diye ümit ediyodum

İyi ki halin yokmuş baloncuk daha ne olsun maşallah

Çok iyi yapmışsın baloncuk bazen haketmeyen için çabalamamak lazım. Benim kvdeler de öyle kac gün hastanede yattık insan gelirken eli bomboş mu gelir annemgil her gün poşet poset sey taşıdılar hastaneye bunlar bomboş geldi perşembe ameliyat oldu cuma sabah erkenden köye döndüler köyde evin dış cephesi yapılacakmışta ondan durumu daha belli degil annem cuma günü işe basladı ben hastaneye gidiyorum eşim yanında kalıyo ama bende sabahtan akşama kadar duruyorum hastanede aksam yatmadan yatmaya dönüyorum. Olayın oldugu günde zaten geleceklerdi görümcem burdan ev alacakmıs onun icin onun isini halledince durmadılar gittiler lafa gelince cocuk icin geldik derler.
Acaba boğaz enfeksiyonu değilde başka bişey mi kız. Chat gbt ye fotoğraf atıp sorsana
Chat gbt olmadan önce napıyoduk acaba bende her gün Ardanın kolunun fotografını atıp soruyorum bi sıkıntı var mı diye

inşallah seninki düzelir canım
burcu ne senin oğlanın

İyiyiz şükür Ardacık da iyidir umarım
Allah iyilik versin canım Arda da iyi çok şükür oda oda geziyoruz bi salonda yatıyo bi kendi odasında bi bizim odada
inşallah seninki düzelir canım
burcu ne senin oğlanın
Kova burcu abla
İlknur biliyorum gördüm ama düzeltmeye korkuyorum o kadar zor yaptım ki dokunursam bozulacak gibi
Zaten yapamıcam hayalcim bosver
Arda nasıl oldu ağrısı var mı
İyi canım cok şükür. Agrısı hic olmadı Allahtan

çok geçmiş olsun abla Rabbim şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…