- 30 Ocak 2015
- 20.146
- 30.392
- 798
- 30
Bi benim etiketim düzgün olmamış hayal@Bonus
@penyez83
Efser
@Aktif Lora
sweetgirlcandy
@MssPARE
@Limonsuzzcay
@Pinhan
papatyamm
@Gonulmeyvesi
@Nane Limon Kabugu
-Hayal
HeySero
@ilknurr22
Seda_27
@selin18
mavibaloncuk
@Derinsu4747
@Eslinna
@Lidlaylim
@Feraceli
dolunaybekler
@aysen-
@_okyanus
@A R Y A
@Gilmors
Günaydın kızlar
Hepimize güzel mutlu huzurlu bir hafta olsun inşallahBugün nevresim değiştirelim. Kirli sepetini boşaltıp çamaşırları bitirelim.
Geçmiş olsun abla. Oğlun içinde bisey diyemedim benim Arda da simdiden böyle agresif sen anlattıkca korkmaya basladım düzelir diye ümit ediyodumbabam rahatsızdı bi kaç gündür öksürüğü falan vardı , cumartesi akşam yeğenim hastaneye götürmüş özele yatırmışlar
crp yüksek çıkmış bide pıhtısı yüksekmiş hiç doktora gitmeyi sevmiyo zorla götürmüşler iyiki götürmüş
kız kardeşim dün yanındaydı bende üçe geliyodu gittim o evine gitti akşam yedi buçuğa doğru geldiler beni aldılar
yeğenim kaldı gece bugünde taburcu oluyo çok şükür
evde hiç bi iş yapamadım bu akşam yaparım artık
İyi ki halin yokmuş baloncuk daha ne olsun maşallahBugün pek halim yok ama yine de yapmam gerekiyor
Kuşların kafesini temizledim 2 ayrı kafes
Oturma odasını süpürdüm
Kanepeleri süpürdüm
Kanepe örtülerini silkeleyip serdim
Sehpaların ve tv ünitesinin tozunu aldım
Oda kapısını sildim
Prizleri sildim
Masayı sildim
Sandalyeleri süpürdüm
Yerleri vileda ile bir güzel sildim
Mutfağı süpürdüm
Yerleri sildim
Ocağı ve aspiratörü sildim
Tezgahı ve lavaboyu çamaşır suyu ile temizledim
Buzdolabını dıştan sildim
Masayı sildim ve bitti
Wc çamaşır suyu ile temizledim lavaboyu yıkadım
Antreyi süpürdüm sildim
Diğer odalar kaldı yoruldumyaşam alanı olarak yeterli şimdilik kendimi biraz iyi hissedersem kalanlara devam ederim
Banyoyu da yıkayacam birazdan enerjimin gelmesini bekliyorum
Çok iyi yapmışsın baloncuk bazen haketmeyen için çabalamamak lazım. Benim kvdeler de öyle kac gün hastanede yattık insan gelirken eli bomboş mu gelir annemgil her gün poşet poset sey taşıdılar hastaneye bunlar bomboş geldi perşembe ameliyat oldu cuma sabah erkenden köye döndüler köyde evin dış cephesi yapılacakmışta ondan durumu daha belli degil annem cuma günü işe basladı ben hastaneye gidiyorum eşim yanında kalıyo ama bende sabahtan akşama kadar duruyorum hastanede aksam yatmadan yatmaya dönüyorum. Olayın oldugu günde zaten geleceklerdi görümcem burdan ev alacakmıs onun icin onun isini halledince durmadılar gittiler lafa gelince cocuk icin geldik derler.Memlekete gitmiştim evime döndüm.
Bu sefer olayları az çok burda anlatmıştım kv de evinde pek bi iş yapmadım çünkü onlar bana nasl davranıyorsa karşılığını yaptım yeri geldiğinde cevabımı da verdim aman ben üzüleceğime biraz da onlar düşünsün yeter dedim. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşündüm de noldu onlar bana zerresini yapmadı o yüzden içim gayet rahat herkes ektiğini biçer demişler.
Aman neyse buraya yazarak içimi döktüm
Chat gbt olmadan önce napıyoduk acaba bende her gün Ardanın kolunun fotografını atıp soruyorum bi sıkıntı var mı diyeAcaba boğaz enfeksiyonu değilde başka bişey mi kız. Chat gbt ye fotoğraf atıp sorsana
İyiyiz şükür Ardacık da iyidir umarımSelam kızlar
Yazamıyorum cok gelen giden oluyo geçmiş olsuna.
Bugun aksamada var misafir tatlı yapıyorum sonra da yemek yapcam .
Okuyabildigim kadar okudum
Herkes iyidir inşallah
inşallah seninki düzelir canımBi benim etiketim düzgün olmamış hayalbana kıyak mı geçtin yoksa
Geçmiş olsun abla. Oğlun içinde bisey diyemedim benim Arda da simdiden böyle agresif sen anlattıkca korkmaya basladım düzelir diye ümit ediyodum
İlknur biliyorum gördüm ama düzeltmeye korkuyorumBi benim etiketim düzgün olmamış hayalbana kıyak mı geçtin yoksa
Arda nasıl oldu ağrısı var mıSelam kızlar
Yazamıyorum cok gelen giden oluyo geçmiş olsuna.
Bugun aksamada var misafir tatlı yapıyorum sonra da yemek yapcam .
Okuyabildigim kadar okudum
Herkes iyidir inşallah
Allah iyilik versin canımİyiyiz şükür Ardacık da iyidir umarım
Kova burcu ablainşallah seninki düzelir canım
burcu ne senin oğlanın
Zaten yapamıcam hayalcim bosverİlknur biliyorum gördüm ama düzeltmeye korkuyorumo kadar zor yaptım ki dokunursam bozulacak gibi
İyi canım cok şükür. Agrısı hic olmadı AllahtanArda nasıl oldu ağrısı var mı
Küsmedin dimiZaten yapamıcam hayalcim bosver
Ay yok küser miyim ben zaten bu hafta is yapamamKüsmedin dimi
Yok bilmez. Geçenlerde ben küstü sandım gene kpnuştu skal
Burcun ne ilknur
Başaklarım yüz karasıBurcun ne ilknur
çok geçmiş olsun abla Rabbim şifa versinbabam rahatsızdı bi kaç gündür öksürüğü falan vardı , cumartesi akşam yeğenim hastaneye götürmüş özele yatırmışlar
crp yüksek çıkmış bide pıhtısı yüksekmiş hiç doktora gitmeyi sevmiyo zorla götürmüşler iyiki götürmüş
kız kardeşim dün yanındaydı bende üçe geliyodu gittim o evine gitti akşam yedi buçuğa doğru geldiler beni aldılar
yeğenim kaldı gece bugünde taburcu oluyo çok şükür
evde hiç bi iş yapamadım bu akşam yaparım artık
Başak bi arkadaşım vardı aşırı kinciydi demekki degişiyorBaşaklarım yüz karası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?