Geçmiş olsun abla iyi değildim dikkat etmemişim kusura bakmababam rahatsızdı bi kaç gündür öksürüğü falan vardı , cumartesi akşam yeğenim hastaneye götürmüş özele yatırmışlar
crp yüksek çıkmış bide pıhtısı yüksekmiş hiç doktora gitmeyi sevmiyo zorla götürmüşler iyiki götürmüş
kız kardeşim dün yanındaydı bende üçe geliyodu gittim o evine gitti akşam yedi buçuğa doğru geldiler beni aldılar
yeğenim kaldı gece bugünde taburcu oluyo çok şükür
evde hiç bi iş yapamadım bu akşam yaparım artık
Benim tanıdığım tek kinsiz ilknurBaşak bi arkadaşım vardı aşırı kinciydi demekki degişiyor
HakkatenBaşaklarım yüz karası
Yükseleni terazi ya da yengeç olma olasılığı var mı ?Benim tanıdığım tek kinsiz ilknurburçlardan bağımsız
Hahahah wptan bisey demek istiyorum ş ile baslayanYok bilmez. Geçenlerde ben küstü sandım gene kpnuştu skal
Haahah sende başaktın sanki pinhan demi yanlış mı hatırlıyorum küser misinHakkatenilknurrr22 hiç yakışıyor mu? Böyle başak olur mu? Suratsız olman, küstükçe küsmen iyice küsmen gerekir, yakıştıramadım.
Yükselenim terazi hayal tam üstüne bastınYükseleni terazi ya da yengeç olma olasılığı var mı ?
Ayy hazır olunca kafam rahat oluyor yaaO zamn baska önerim yok malesef
Yemegimi yer dönerim ya özürü mü beklicem
Yarını niye düsünüyoruz gönül simdi
Ben anneme gitcem cok sükür dönüyolar bugun kuzenimin dügünü icin sehir dısındalardı 10 gündür
Yaa canımsın çok teşekkür ederimmAman boşver Gönül sen yaz da gerisi kalsın
Yemek önerisi olarak ben kuru fasülye yaptım
Benim pazar günüm yoğun ama güzel geçmişti@Bonus
@penyez83
@Efser
@Aktif Lora
@sweetgirlcandy
@MssPARELimonsuzzcay
Pinhan
@papatyamm
Gonulmeyvesi
@Nane Limon Kabugu
-Hayal
HeySero
ilknurrr22
Seda_27
@selin18
@mavibaloncuk
@Derinsu4747
@Eslinna
@Lidlaylim
@Feraceli
@dolunaybekler
@aysen-
@_okyanus
@A R Y A
@Gilmors
Kızlar yazdım sanmıştım ama yazmamışım bugün pazar olması sebebiyle ödev vermedim zaten çoçuklu olanlar tatil bitişi sebebiyle yoğun geçiriyordur bugünü
Yaa ne güzel bi mesaj bu@Bonus
@penyez83
@Efser
@Aktif Lora
@sweetgirlcandy
@MssPARE
Limonsuzzcay
Pinhan
@papatyamm
Gonulmeyvesi
@Nane Limon Kabugu
-Hayal
HeySero
ilknurrr22
Seda_27
@selin18
@mavibaloncuk
@Derinsu4747
@Eslinna
@Lidlaylim
@Feraceli
@dolunaybekler
@aysen-
@_okyanus
@A R Y A
@Gilmors
Şaşırtmak istedim sizleri ödev verme görevim bitti
Haftabaşı ve mutluluk ve huzur dolu geçer inşallah herkes için kendimizden değerli hiç birşey yok kavgalar üzüntüler gelip geçer ruhumuzda bedenimizde olan etkisi kalır
EN sevdiğiniz size iyi gelecek bir müzik ve içeçekle başlayın güne
Dün neler yaptımm@Bonus
@penyez83
@Efser
@Aktif Lora
@sweetgirlcandy
@MssPARE
Limonsuzzcay
Pinhan
@papatyamm
Gonulmeyvesi
@Nane Limon Kabugu
-Hayal
HeySero
@ilknurr22
Seda_27
@selin18
@mavibaloncuk
@Derinsu4747
@Eslinna
@Lidlaylim
@Feraceli
@dolunaybekler
@aysen-
@_okyanus
@A R Y A
@Gilmors
Günaydın kızlar
Hepimize güzel mutlu huzurlu bir hafta olsun inşallahBugün nevresim değiştirelim. Kirli sepetini boşaltıp çamaşırları bitirelim.
Bugün oğlum seni duymuş gibi kileri açıp düzenlemeye başladı hayalGünaydın kızlar
Bugunun ödevi mutfakta bir çekmece dolap düzenlemek ya da kileri düzenlemek. Hepimize kolay gelsin
@Bonus
@penyez83
@Efser
@Aktif Lora
@sweetgirlcandy
@MssPARE
Limonsuzzcay
Pinhan
@papatyamm
Gonulmeyvesi
@Nane Limon Kabugu
-Hayal
HeySero
@ilknurr22
Seda_27
@selin18
@mavibaloncuk
@Derinsu4747
@Eslinna
@Lidlaylim
@Feraceli
@dolunaybekler
@aysen-
@_okyanus
@A R Y A
@Gilmors
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versinbabam rahatsızdı bi kaç gündür öksürüğü falan vardı , cumartesi akşam yeğenim hastaneye götürmüş özele yatırmışlar
crp yüksek çıkmış bide pıhtısı yüksekmiş hiç doktora gitmeyi sevmiyo zorla götürmüşler iyiki götürmüş
kız kardeşim dün yanındaydı bende üçe geliyodu gittim o evine gitti akşam yedi buçuğa doğru geldiler beni aldılar
yeğenim kaldı gece bugünde taburcu oluyo çok şükür
evde hiç bi iş yapamadım bu akşam yaparım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?