Düzenli Evimiz & Hayatımız

sweetgirlcandy @Gonulmeyvesi dolunaybekler kızlar biraz motive edecek kimse yok mu ya akşamda hic calısılmıyo nasıl uyku bastırdı yarım saat izledim ama yok gitmiyo
Gece aklıma geldi izlerken mi not tutuyorsun ilknur? Video kitabı var ya ben ordan takip ediyorum en son önemli yerleri işaretliyor ya kitaptan bende işaretliyorum sonra onları not alıyorum. Yoksa böyle uzun uzun not tutmak da insanı yoruyor ve sıkıyor. Bide tekrar yaparken de uzun sürüyor hepsini not alınca

mutfağı detaylı süpürdüm
masa ve sandalyeleri sildim
ocak, tezgah arası fayanslar, aspiratör, buzdolabı dışı, bul.mak.dışı, dolapların dışı, bi bez gezdirdim sildim
tezgah ve lavaboyu kremledim
iç kapısını sildim
yer zeminini elle güzelce sildim
koridoru süpürdüm, yerleri sildim
ayakkabılığı düzenleyip sildim
çelik kapıyı sildim
çam.mak. bitmek üzere onları çıkarıp, namaz kılar sonra kalan işlere devam ederim

Evet köpürme sıkıntı onu unutmuşum demeyi Pinhan ben makineye koymuyorum kendim silip suyunu çekiyorum

bugün ofiste derin temizlik yaptım camları sildim , yerleri süpürdüm sildim , çay makinesini kendi çay içtiğim bardaklarımı ( onlar karton bardakla içiyo ofiste su olmadığı için ) çay makinesini falan yıkadım ana binada çaycı arkadaşın mutfağına götürüp orda yıkıyorum arada daha önceden ofiste su vardı yeni ofislerde yok çekmek yasakmış çok zor oluyo ama napıyım yapmadanda olmuyo baya yoruldum
burdanda kızıma gidicem yemeği orda yicez bugün sonrada onun fortmantosunu döküp silicem düzelticem inşallah

2. mak. de bitti, kurutmaya attım çalıştırdım
öğlen namazını kıldım
banyo dolabını düzenleyip sildim
temiz havluları astım, aynayı sildim
iç kapısını sildim
duşakabini yıkadım
wc ve lavaboyu yıkadım
banyo yer zemini elle sildim
banyo paspaslarını mak.attım yıkanıyor
kovaları ve bezleri yıkadım

Dünden karnıbahar ve makarna var yanına bi salata yaparım.

Bu gün başka iş çıkmaz artık benden

Biraz örgü yapıp kafamı dağıtmak istiyorum

Tarihe ben yeni basladım ya matematik paragraf gidiyodum. Bu arada bende de video ders notları kitabı var ama ben cok önemli dedigi yerleri bide deftere yazıyorum yazınca daha cok aklımda kalıyo benim. Bütün derslerin video ders notlarını aldım ben daha kolay oluyo çalışması
Kızlar nedense bugün çok mutsuz uyandım. Ağlamak istiyorum sürekli içimde değişik bi sıkıntı var. İnşallah geçer
Hayır olsun insallah. Allah gönlüne ferahlık versin

maşallah penyezim bütün evin işlerini bitirdin daha ne yapacan dinlen birazda

Uyanır uyanmaz spora gittim
Geldim, önce kuzumun karnını doyurdum sonra bize kahvaltı hazırladım.
Bulaşıkları ve mutfağı topladım, bulaşık makinesini çalıştırdım.
Yatak alezini ve yastık alezlerini yıkadım, serdim
Akşam için kabak tatlısı yapacağım, şekere yatırdım mis gibi sulansın.
Banyoyu temizledim, çöpleri attım. Havluları yeniledim

Akşama kalanlar
Kuaföre gideceğim.
Akşam yemeği yapacağım.
Bulaşık makinesini boşaltacağım.
Kuruyan çamaşırlarım var, katlayacağım.
Deniz'e banyo yaptıracağım.

Bu kısmı sadece banyoyu temizledim olarak yazıyorum halbuki içerisinde ne çok iş var

Bu kısmı sadece banyoyu temizledim olarak yazıyorum halbuki içerisinde ne çok iş var
Olmaz mı tabiki çok iş var neler yapıyoruz da çok da detaylı yazmıyoruz aklımızdan çıkıyor

Bu mesajdan sonra aklıma geldi bak
Çamaşır mak.dışını sildim
Çamaşır sepetlerini sildim
Diş fırçası koyduğumuz 2 kabı güzelce yıkadım
Sıvı el sabunluğu yıkayıp, yeniden deterjan koydum.
Çöp kovasını yıkadım

Bunları yazmamışım

Oturma odasını süpürdüm, sildim, toz aldım
Kapısını sildim
Koridoru mutfağı salonu balkonu süpürdüm
Koridorun birini sildim
Ara verdim 2 sayfa Kur'an-ı Kerim okudum
Banyoyu sildim, süpürdüm, paspası değiştim
Duş aldım, bu arada duşa kabin zeminini fırçaladm
Kızıma mantı yaptım

Eşim geldi karnımızı doyurduk mideme bir ağrı girdi az dinlenip ikindiyi kılıp devam inşallah

Aynen bende de video ders notları var. Önceki senelerde ayyy ne derse yazardım zor oluyordu öyle. Şimdi video bitiminde önemli dediği yeri yazıyorum tarihte. Hızlıca bitse tarih diğerlerine geçmek istiyorum onları yine ikişer götürürüm ama tarihle başka dersi yapamıyorum

Ben su temel matematik kitabı var ya aldım dedigim onu bitirdim komple yine o hocanın video ders notları var ona basladım onda da 17. Videodayım bide kadir gümüşün parla paragraf kpss soru bankası var onunda 5 videosunu izledim soru çözüyorum baya çözdüm ordanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…