Ulan yaşıyo musun sen
4 5 gündür acayip başım ağrıyor ya. Bunun bir sebebi var mıdır. Suyu da bol içtim ama etki etmiyoe
Dur dur yazarken de bi güldüm. resmen haftada 1 mesaj atmışım hdjdjdUlan yaşıyo musun sen
Vay anasınıDur dur yazarken de bi güldüm. resmen haftada 1 mesaj atmışım hdjdjd
İstanbul
Hoş geldinizİstanbul
41
Boğa
2
HoşbuldumHoş geldiniz
Geçmiş olsun. İnşallah herşey yoluna girerbenim kızın bugün dr. kontrolü vardı , tansiyonu yüksek çıkmış idrar tahlili yapmışlar protoin kaçağı varmış
yarına kadar tamamen tuzu kesicek , sabah tekrar gidecekler düzelme olmadıysa yarın bebekleri alıcaklar
dua edin sizlerde sağsalim doğsunlar , moralim bozuldu
34 haftalıklar şuanda
Evet ama attım yinedeYeni değil ki eski burada ara vermiştiyiitee
Doğrukız ne farkeder sorulan soruların cevaplarini gerçekten bilmiyoruz
Bu ben oluyorum
Demiri eksik olanlara gelsin
Yazdım yukarıyaOlsun ben bilmiyorum
Evet kesinlikle hemen unutucazözellikle de ben
Migren mi var acaba. Tansiyonda etkileyebiliyor4 5 gündür acayip başım ağrıyor ya. Bunun bir sebebi var mıdır. Suyu da bol içtim ama etki etmiyoe
Migren yokki ammaa bendeHAmilelik hormonu migreni tetikliyor diye biliyorum sero ben 3-4 aylıktım dayanamadım hacamat yaptırdım o kesmişti.
O kadar iyi anlıyorum ki seni Allah şifa versin
Şu kuru kurt gibiler ney kızEki Görüntüle 3679550
Evde kızlarım ile keyif yapıyorum erkeklerin olmadığı ev güzelliği bir başkaymış
Aman olmasın zatenMigren yokki ammaa bende
Yok diye biliyorum ama cidden bayağı zorluyor artıkMigren mi var acaba. Tansiyonda etkileyebiliyor
O zaman kesin yatacanBulaşık mk boşalttım, doldurdum, çalıştırdım. Bunu yaparkende yemek yaptım. Yedik topladım. Dinleneceğim biraz. Sonra bakarım burdakiler çok iş yapmışsa yaparım. Yapmamışsa yatarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?