- 2 Ağustos 2013
- 38.985
- 132.699
- 798
İlerleyen haftalarda oluyor o diye biliyorum. Yine de bi ölç tansiyonunu bakGece başımın ağrısına uyandım. Aynen @ilknurrr22 chat gbt ye baltım preklamsi mi ne zıkımsa o olabilir falan dedi bi korktum tansiyon aleti bulsam da ölçsem. Yoksa dokyora mı gitsem kafam karıştı
Doğum günün kutlu olsun abla nice senelere ailenle birlikteGünaydın hayırlı sabahlar
Bugün benim doğum günüm 43 oldum kızımla dışarı kahvaltıya geldik bugün kendime izin verdim iş güçle uğraşmayacağım
Mutlu yıllar selinim sağlıcakla huzurla nice güzel yaşlar yaşayasın sevdiklerinleGünaydın hayırlı sabahlar
Bugün benim doğum günüm 43 oldum kızımla dışarı kahvaltıya geldik bugün kendime izin verdim iş güçle uğraşmayacağım
doğum günün kutl uolsun selincim , nice mutlu ,sağlıklı yılların olsunGünaydın hayırlı sabahlar
Abla brn tuzlu yemem ki ya. Yemeğe falan tuz atmam zaten pilav dışında. Ölçtüm aslında 9.6 çıkıyor 3 seferdir anlamadım da. Tansiyon düşüklüğü de baş ağrısı yaparmış chat gbt de tuzlu su iç diyo töbeedr a git tabiki tansiyonun yüksekse ona göre bişey uygular bide tuzu azalt yapabiliyosan tamamen kes
bizim son haftaları mecbur kalırsa doğuma alıcak , senin daha erken
Baktım kuzu yüksek değilİlerleyen haftalarda oluyor o diye biliyorum. Yine de bi ölç tansiyonunu bak
İyiki doğmuşsun ablaaGünaydın hayırlı sabahlar
İkisi de başı etkiliyo yükseklik ve düşüklük ama ikisi de farklı. Düşükte genel anlamda halsizlikte oluyor.Abla brn tuzlu yemem ki ya. Yemeğe falan tuz atmam zaten pilav dışında. Ölçtüm aslında 9.6 çıkıyor 3 seferdir anlamadım da. Tansiyon düşüklüğü de baş ağrısı yaparmış chat gbt de tuzlu su iç diyo töbee
Şiddetli değilse bence korkulacak bir şey yokBaktım kuzu yüksek değil
Doğum günün kutlu olsun abla nice senelere ailenle birlikte
Mutlu yıllar selinim sağlıcakla huzurla nice güzel yaşlar yaşayasın sevdiklerinle
doğum günün kutl uolsun selincim , nice mutlu ,sağlıklı yılların olsun
İyiki doğmuşsun ablaa
Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?