- 7 Mayıs 2020
- 5.018
- 12.037
- 248
Çok ama cok teşekkür ederim Rabb'im razı olsun canımbrokoli sevmeyen çoçuk varsa bu tarifi bir deneyin benimki 14 yaşında yeni bu tarifle yedi şükür bir kış sebzedi geçti boğazından
bir yerde varmı bilmiyorum ben bir kaç fırında brokoli videosu seyredib tamamen kızımın damak tadı olarak yaptım çok lezetli oldu
tarif
1 orta boy brokoli ( küçük küçük ayır sadece 5-7 dakika arası haşla soğuk sudan geçir)
tuz,karabiber,pulbiber,kekik(kokuya hasas olduğu için çokta yakıştı)
2 kaşık galete unu kıtırlık versin diye göz kararı zeytinyağı hepsini karıştırdım malzemeyi baya birbirne buladım tepsiye dizdim ben permasan kullandım evde ne varsa sevilen eriyen bir peynir olur bence susam olsa onuda sepecektim evde yoktu olursa oda yakışır fırınladım
çok güzel oldu bunu süzme yoğrutlada servis edebilinir
Evet baya yakınmış ne güzel bizimki de yakın aslında ama ben 20 dk gidebiliyorum ve gece araba kullanamam eşimle o süre daha kısa ama gidwmiyoryz annemler de gelip gitmiyon diyor canımı sıkıyor bu durum geçen senelerde her hafta olmadı iki haftada bir gidiyordum şimdi hafrasonu da kurslar ,dershane vb şeyleri var çoçuklarınYakın bizimki mahalle gibi7-8 km
Ben bu şekilde liste yapıp buz dolabına astım. Yaptıklarıma tik atıyorum. Motive oluyorum. Ama ben Ramazan'a kadar süre tanıdım kendimeKendimce büyük temizlik öncesi evi bir düzenleme, toparlama listesi yaptım.
Bunları yapmak için kendime 4 gün ayırdım. Çünkü bu süre içerisinde hastane işlerim de var, oyüzden parça parça yapacağım.
Bunlar bittikten sonra yardımcı bir abla gelecek cam, kapı, yer, tuvalet banyo yapacak Allah nasip ederse
Vitrinin icindekileri yıka, vitrini sil, yerleştir.
Konsolu boşalt, içini dışını üstünü sil, yerleştir.
Aynaların tozunu al
Vestiyeri sil, içini düzenle
Ayakkabı dolabının içini temizle, fazlalıkları ayır.
Tuvaletteki lavabonun altını sil düzenle
Banyo dolabını sil, içini düzenle
Mutfak dolaplarının içlerini düzenle, sil
Buzdolabını temizle, içini düzenle
Fırını temizle
Deniz'in çekmecelerini düzenle, fazla kıyafetleri ayır. Oyuncakları ayır
Deniz'in odasındaki nevresimleri yıka, ütüle, yatağını süpür
Giyinme odasının içini sil, çantaları ve kıyafetleri kullanılmayan varsa ayır, düzenle.
Gardropu düzenle, sil, giyilmeyenleri çıkar, düzenle.
Güzel fikirmis bende deneyeyim 2 aylık bir süre bekirleyeyim inşallahBen bu şekilde liste yapıp buz dolabına astım. Yaptıklarıma tik atıyorum. Motive oluyorum. Ama ben Ramazan'a kadar süre tanıdım kendime
Aaa iyi fikir aslında, sen iki canlısın yavaş yavaş yaparsın birşey olmaz. Benim almam gereken misafirlerim var oyüzden biraz hızlandırılmış modda yapacağım.Ben bu şekilde liste yapıp buz dolabına astım. Yaptıklarıma tik atıyorum. Motive oluyorum. Ama ben Ramazan'a kadar süre tanıdım kendime
Tabi çocukların kursları olunca da zor. Erken gidip hava kararmadan gelirdin haftasonu boş olsaydı çocuklarEvet baya yakınmış ne güzel bizimki de yakın aslında ama ben 20 dk gidebiliyorum ve gece araba kullanamam eşimle o süre daha kısa ama gidwmiyoryz annemler de gelip gitmiyon diyor canımı sıkıyor bu durum geçen senelerde her hafta olmadı iki haftada bir gidiyordum şimdi hafrasonu da kurslar ,dershane vb şeyleri var çoçukların
Yakın olsak ben seve seve gelirdim. Sarma sarmayı da yemesini de severimmutfağı toplamaya hangi bacımsuyu çağırsam
yarın sarma için lahana haşladım yemek yendi mutfak tam şenlik oldu
En yakın benim sarma yemeye gelirim bendemutfağı toplamaya hangi bacımsuyu çağırsam
Ben de seni etiketleyecektim abla nerdesin diye. biz iyiyiz sen de iyisindir inşallah dikkat et kendineYoğunluktan ve yorgunluktan pek gelemiyorum
Umarım hepiniz iyisinizdir
Dua ve hatim topiğine bakıp çıkıyorum
mutfağı toplamaya hangi bacımsuyu çağırsam
Hangi dizi kiDedim ki az kafam yerine gelene kadar diziye bakim ağlattı beni kral
Hangi dizi ablaDedim ki az kafam yerine gelene kadar diziye bakim ağlattı beni kral
yok sana kıyamam yoruluyorsun ben yakın olsam sarmayıda yapıp evine yollardımYakın olsak ben seve seve gelirdim. Sarma sarmayı da yemesini de severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?